Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele,oare la cat timp dupa nastere dispare linea negra de pe burtica??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare dupa o absenta de 10 zile

Felicitari Sorana ! Bun venit Tudor !

Felicitari Pianna si refacere rapida !

Hai Nikolici, mai e putin, inca nu s-a terminat luna octombrie

Donna si eu am patit cu sanii acelasi lucru (mai mult la sanul stang). Dar la mine se pare ca era din cauza tampoanelor de san, pentru ca se umezeau si eu nu le schimbam imediat. Am stat o saptamana la bustul gol cat am putut si ma ungeam alternativ cu garmastan si bepanthen. La fel ma ustura mamelonul si parca aveam cutite in sani, o durere groaznica, intr-o noapte nici nu am putut dormi de durere si usturime. Lasa-i cat mai mult la aer. sa traca repede

Eveline si noi suntem inca sub 5 kg, Anca a pierdut vreo 200 grame acum 2 saptamani cand a avut mucisori si am facut aerosoli, dar acum recupereaza, saptamana asta, pentru ca a dormit bine (exact cum spuneai) a luat cam 500 grame. Daca doarme, e vioi cand e treaz si schimbi 5-6 pampersi pe zi, e ok. Si noua ne-a facut bine Infacolul cumparat din RO.

Lora, ca idee de cadou pentru Iustina, daca nu are : carucior/masa de infasat/scaun de masa/ pentru bebelusi + bebelusul aferent (eventual cu hainute de schimb) sau, ce ii place de ceva timp Teodorei si am achizitionat si multe accesorii + desene animate : little pony. Gasesti casute, masinute, mobila pentru ei...sunt asa draguti...(parca si Luy cumparase pentru fetita ei). Da o cautare pe net.

Buburuza mie mi-a venit ciclul la fix 6 saptamani, am scris atunci, dar nu mi-a raspuns nimeni. Si eu ma intrebam daca e normal, avand in vedere ca alaptez exclusiv. Dar de ce nu ar fi, la Teo mi-a venit la 2 luni si 10 zile.

Paticut bine ai revenit ! Unde dai comanda de tort ? Vezi ca s-a deschis un Anapan in Corbeanca, ma gandesc ca iti e aproape si sunt si bune praji de la ei. La multi ani sanatosi mamei tale !

Pity prin cate ati trecut ! Dar totul e bine cand se termina cu bine. Multa sanatate va dorim si nu iti face griji pentru gaurica de la inimioara, se inchide.

Mai vroiam sa raspund la cineva, dar am uitat.

Despre noi numai de bine, avem 4800 grame, suntem bine acum si suntem si crestinata. Botezul a fost foarte frumos,mai ales ca a fost de ziua mea :-). Anca a fost cumintica la biserica, dar la restaurant a fost miraita rau, asa ca a stat in camera de hotel cand cu mama, cand cu soacra mea (ma duceam eu sa ii dau sa pape). Restaurantul a fost super (si mancarea si personalul), ii multumesc inca o data lui Clabuc ca a spus despre el. Pe copii i-am "aranjat" aducandu-le o Cenusareasa buna rau de ma intrebau si taticii daca nu cumva e pentru ei

Gata, ca m-am intins cat o placinta.
Anunt cand pun pozele de la botez la semnatura

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Buna ziua,

gata mi-am revenit binisor.. asa ca soper sa fiu mai activa de acum.. mai ales ca ne pregatim de predarea stafetei...)spre rusinea mea nu stiu unde - nu vazui mesajul de la 2 ingerasi ) - da-l gasesc eu!

deci: felicitari pianna - si recuperare rapida si Hai Nikolici.. urma scapa turma! Nastere usoara si incep sa agit ultima pentru tine!

dupa micul dejun al Anei - pe care-l primesc cu placere aleg ciocolata din oferta anaalinei.

un pentru ovarul dureros in plina ovulatie al lui maitrey, insotit de urari de crestinare cu har si petrecere frumoasa...

Office- pupam vaccinatu' sa treaca repede...

Lorag - - esti ca o rasuflare proaspata de primavara in mesajele tale - tu si maitrey! (vrabia mihai viteazu - nici nu a sosit iarna si eu cu gandu' la primavara) - si asta ca va laudati cu varste d'alea de mi-e si rusine.... eu ma apropii cu pasi repezi de 37 ani!!! - asa ca bb3 - adio!

Buburuza - ma bucur sa te recitesc - la cat mai multe saptamani si kg pentru bb Sofia. de ciclu nu stiu ce sa-ti spun la mine a sosit dupa 6 luni si asta fara sa alaptez....iar in ceea ce priveste ce vom folosi contraceptiv.. eu aleg ca si prima data steriletul intrucat toate celelalte pastilute au dat gres (am avut ciclu inca 6 luni continuu).

natasie si maitery - felicitari pentru grasunei...eu inca nu stiu cu cat ne laudam.. vom vedea curand.

revin....

aaa... KAT, Tanamera -

paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan

paticut, la 6 luni fara sa alaptezi?ca eu am vreo 2 juma de cand am nascut, nu mai alaptez si nik.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

buna dimineata!
tocmai aseara cand promisesem ca va povestesc cum a fost plimbarea noastra pe la spitale, a dormit piticul aproape toata noaptea si am recuperat o parte din orele pierdute in lunile astea.
totul a inceput saptamana trecuta cand am fost la un control de rutina la medicul pediatru, care a observat o displazie de sold. am zis ca ea ceva obisnuit la medlife sa-ti spuna ca ai una, ca sa investesti bani in analize la spitalul lor. m-am agitat dar nu f tare. totusi am facut o programare la eco de sold la doctorul stamate mircea.
a doua zi a venit si doctora de familie, care l-a gasit cu displazie de sold, hernie ombilicala si suflu la inima. ei, acum am inceput sa ma panichez, ca erau 2 doctori care imi spuneau cam acelasi lucru.
sambata am fost la grigore alexandrescu la dr basca, si are intr-adevar henie ombilicala, i-a pus un plasture la buricut, dupa ce l-a indesat inauntru, si sa-l tinem 2 saptamani.
tot sambata am fost si la dr marinescu care este medic ortoped si dupa un control ne-a zis ca nu are displazie si sa-l tinem cu pampersul, ca o sa deschida el piciorusele cum trebuie mai tarziu.
luni am fost la programarea dr thiery, care a zis ca e ok, ca are picioarele la locul lor, si sa-i fac totusi ecografia la stamate.
marti am fost la fundeni la dr ioana gheorghiu, medic cardiolog pediatru care l-a gasit cu un defect la inimioara, of, daca as intelege ce a scis pe foaua asta v-as spune exact denumirea, ce-i drept are pe peretele dintre ventriculul stang si cel drept in muschiul despartitor o gaurica. asta se inchide in primele 6 luni de viata sau este posibil sa ramana acolo pt toata viata. dar nu e ceva grav, se poata face fotbalist , oricum este inoperabila.
aseara am fost si la stamate la eco, am sunat in fiecare seara sa repreogramez consultatia care era pe 12.11,si in sfarsit ne-am linistit, ecograful a zis ca suntem sanatosi, ca vom avea un mers normal.
pe mine m-au obosit toate plimbarile astea, atatea emotii. este groaznic sa astepti ca sa-ti spuna cineva ca este in regula copilul tau.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

off, pity ce de drumuri.bine ca macar este totul bine.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare si de la noi!

Luana Shana - gelul de dus pt. bb l-ai luat tot weleda? Care anume l-ai luat? Cu Alex nu am avut probleme cu gelul pe care il folosesc, dar la cel mare i se descuameaza pielea la baza parului pe frunte....si cred ca e de la gelul de dus - desi e klorane....dar dupa noile informatii..prefer bio.

Fetelor vroiam sa va spun de mai demult ca eu am gasit niste tampoane si o lanolina de la Lansinoh - sunt super. Si tampoanele absorb foarte bine -mie imi curg f. tare sanii si cu toate astea cu aceste tampoane ii tin uscati. Iar lanolina este f. buna pt. mameloane. Eu le folosesc la greu.

Alfel noi suntem bine, avem insa o problemutza: cu bacul.....atata ne chinuim si ne bacuim ca nu reusim sa dormim cum trebuie ziua. Il tin si cate 10-15 minute dupa supt, facem bac, il pun la nani si dupa 30 minute max se agita iar il iau in brate iar face bac...si tot asa. Nu reusim sa dormim sa ne tihneasca. Si apoi trebuie iar sa il adorm. Stiti vreo tehnica (truc) de scos aerul mai eficient????

Pity la Bobi am avut si eu aceeasi chestie cu hernia.....si noua ne-au pus un pansament pe toata burtica....si trebuia sa il tin 2 saptamani si apoi sa merg iar la schimbat. Intre timp am ajuns la Clu (de acolo sunt de loc) si fosta mea MF de acolo mi-a spus sa il dau jos ca chinui degeaba copilul. Dupa ce i se intaresc muschii abdominali trece de la sine si risc sa faca vreo infectie sub pansamentul ala lipit pe piele. Sincera sa fiu am mers pe mana ei - i-am dat f. greu pansamentul jos si deja era pielea rosie pe dedesupt. Dar i s-a tras buricul la loc in maxim 2-3 saptmani de la sine si nu am mai avut nici o problema. Si avea buricul iesit in afara foarte tare cu tot cu pielea dimprejur. Poate mai ceri o parere...!

Alynta am mai luat si alte produse pt. mine- demachiant, lotiune tonica, sampon, aloe vera gel, tampoane de san. Nu le-am testat inca ....!Imi pare rau insa ca nu am luat gel de dus pt copii ca am o problema cu cel mare.
Ne pregatim si noi de botez - dar doar saptamana viitoare.

Distractie placuta la petrecerea de botez celor care o au saptamana asta!

O zi faina!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele,oare la cat timp dupa nastere dispare linea negra de pe burtica??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

eu inca mai am.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pity e foramen ovale permeabil nu? si marmota mare a avut asa ceva, eu am, sor-mea are, mama are. io am facut gimnastica sportiva de performanta deci zic io ca e de bine si cu foramenu' ala

sanatate la pitic

fug la dus da' o pup din mers apasat pe duamna donna

ne auzim diseara crestinati

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Mai3, si noi va pupam, va asteptam cu povestea botezului si poate cu poze...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

a si mai vroiam sa spun ceva: noua nu ne-a dat sa luam calciu (e drept ca avem fontanela aproape inchisa), doar vigantolul - 2 pic pe zi. Insa iau eu Ca+mg+D3 de la biofarm - 3 pastile pe zi. Alaptez insa!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Buna ziua,

Office- pupam vaccinatu' sa treaca repede...

Lorag - - esti ca o rasuflare proaspata de primavara in mesajele tale - tu si maitrey! (vrabia mihai viteazu - nici nu a sosit iarna si eu cu gandu' la primavara) - si asta ca va laudati cu varste d'alea de mi-e si rusine.... eu ma apropii cu pasi repezi de 37 ani!!! - asa ca bb3 - adio!

paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan

Lasa Paticut ca au mai nascut altele si la 67 de ani, deci varsta nu e o problema!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput