Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Alynta multa sanatate lui David!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele,oare la cat timp dupa nastere dispare linea negra de pe burtica??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

La mine au trecut deja doua luni si tot acolo este dar mult mai pala...eu zic ca prin a 3a dispare!

Mergi la inceput

Maitreyi, petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Salutare dupa o absenta de 10 zile

Despre noi numai de bine, avem 4800 grame, suntem bine acum si suntem si crestinata. Botezul a fost foarte frumos,mai ales ca a fost de ziua mea :-). Anca a fost cumintica la biserica, dar la restaurant a fost miraita rau, asa ca a stat in camera de hotel cand cu mama, cand cu soacra mea (ma duceam eu sa ii dau sa pape). Restaurantul a fost super (si mancarea si personalul), ii multumesc inca o data lui Clabuc ca a spus despre el. Pe copii i-am "aranjat" aducandu-le o Cenusareasa buna rau de ma intrebau si taticii daca nu cumva e pentru ei

Gata, ca m-am intins cat o placinta.
Anunt cand pun pozele de la botez la semnatura

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Felicitari pentru micuta crestina si la multi ani pentru ziua ta! deci ai avut doua evenimente intr-o singura zi!Bravo! Bine ca a iesit bine!Asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele,oare la cat timp dupa nastere dispare linea negra de pe burtica??

Poze

Cum s-a nascut Maia

La mine au trecut deja doua luni si tot acolo este dar mult mai pala...eu zic ca prin a 3a dispare!

Asa mult tine?? Eu vreu sa dispara odata,ca e urata!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Oare ce-or mai face Andreea82,Alexuza,Magdiy,camisv,clary,nike??Si alte mamici care n-au mai dat pe aici demult!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Maitreyi felicitari cu ocazia crestinizarii!
Dumnezeu sa binecuvanteze copilasul vostru cu binecuvantarile iubirii Sale!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

M-am "enervat" ca al meu copil cred ca era singurul nevazut inca de medicul de familie. Asa ca i-am dat sa pape, l-am imbracat si ne-am prezentat la cabinet... mai ales ca avea in zona scutecului niste bubite parca umplute cu ceva alb, aparute de cateva zile si cu toata igiena aplicata si cremele date mi se pare ca s-au inmultit si m-am ingrijorat.
Asa ca...dupa masuratorile dr are 3.500 cu tot cu pampers pe el (cica hai sa scadem 100 g ca poate are un pishu acolo) ceea ce e foarte bine, inseamna 700 grame in 3 sapt jumate, suntem in grafic (m-am calmat, gata). Are 55 cm (5 cm in plus), am zis si eu un wow si a ras doctorita si mi-a explicat ca in prima luna de viata au cea mai spectaculoasa crestere din viata lor, dupa aia o sa creasca mai putin.
Pentru bubitele cu pricina - mi-a zis sa incerc sa le sparg daca pot cu un betisor dintr-ala cu vata, sa sterg cu rivanol si sa aplic o crema (nu mai stiu cum ii zice dar am cumparat-o deja, mi-a dat reteta) de 2 ori pe zi.
Una peste alta sunt mult mai linistita...
Cica ne mai vedem cand face 2 luni, la vaccin.
S-a uitat si la sanii mei, i-am povestit ce am patit cu candidoza, a zis ca bine am facut ce am facut, s-a uitat si in gura si in gat la bebe si a zis ca nu mai are nimic si e OK. Referitor la sensibilitatea ce o mai am la sfarcuri, mi-a spus sa ma spal inainte si dupa fiecare alaptat, pentru ca saliva lui bebe e acida si erodeaza pielea. Sincera sa fiu, eu ma spalam dupa fiecare supt, insa numai ziua. Noaptea pe la 3 dupa ce alaptam chioara de somn numai de mers la baie nu-mi ardea sa ma spal... dar am sa ma straduiesc, ca nu se mai poate...

Si cand ne-am intors am mai stat un pic afara, la soare si la aer, si a dormit ca un pui asta mic la mine in brate. Vad ca voi scoateti copii in fiecare zi, eu nu l-am scos deloc pana acum...la noi ori ploua ori e ger. Azi dimineata cand am dat mancare la caine, de exemplu, am constatat ca apa din bolul lui e inghetata.
Dar de acum, ca e mai marut, am sa-l scot si eu mai des, mai ales la pranz daca e soare mai puternic...mai ales ca nu trebuie decat sa-l imbrac mai gros, eu stau la curte, si chiar ar fi pacat sa nu profit de zilele astea cate mai sunt pana in iarna.

M-am intins ca o placinta...ma duc sa mananc si eu ceva.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Of, Pity ce peripetii si cate temeri si emotii. Multa sanatate lui Tudor!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Paticut
La multi ani cu sanatate mamei tale!

_

Mergi la inceput