Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

klarisse, ma bucur ca esti mai bine. putina rabdare, merita orice efort.
puiutza, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Buna fetelor,
Am si eu o problema.
Caut un pediatru bun in sectorul 2 care sa fie si medic de familie,sa raspunda aproape intotdeauna la telefon ziua si sa nu prescrie asa repede antibiotic.
La ce perioada de la iesirea din spital se cheama pediatrul acasa?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Apropo de eu v-am povestit si nici dupa 4 ani nu eram ok si aveam dureri....cu tot lubrifiantul din lume! Sper de data asta sa fie mai bine.....inca nu am avut dispozitia necesara dar sper ca va fi mai bine ca dupa prima nastere.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

nici dupa 4ani ? hai ca m-am panicat...la mine chef este (cand nu sunt rupta de oboseala) dar sangerarile astea ma ingrijoreaza.aseara am avut o scurgere maronie care pe parcusul zilei a devenit de un rosu ca si la menstra, ma doare si putin ca la ciclu...oare sa imi fi venit "uratii"?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui simona24

fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase!

sa va intreb ceva... voua vi se intampla sa aveti mai mult lapte intr-un san decat in celalalt? mie, da! si culmea, sanul drept(ala bogatu'-n lapte), este muuult mai mare decat pricajitul stang.stiu ca e normal sa nu fie de aceeasi dimensiune, dar la mine este foarte foarte evident! ma streseaza groaznic! matei papa mai mereu din dreptul,dar tot nu mi se pare ca il goleste. mai bag si eu pompa,dar degeaba... unde gresesc?!?!?!
am!

simona cu matei

Of! Si la mine e diferenta mare intre sani. Dreptul e mai mare!
Si ii golesc pe amandoi la fel cu pompa. Cel drept(sanul) produce mai mult lapte,dar nu stiu de ce.Se vede diferenta si cand sunt plini si cand sunt goi! Sper sa nu ramana asa!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Nu raman asa stai linistita. Aceeasi problema am avut-o cand il alaptam pe Eric si o am si acum dar in perioada dinainte sa raman insarcinata cu Sarah sanii erau de aceeasi marime.

Mergi la inceput

Klarise te inteleg perfect.Alaptam plangand, curgea si sange ca si in filmele de groaza dar trece.Cred ca mai mult de 75% din mamicile de la odiseea noastra au trecut prin asa ceva dar merita.
Incearca crema de la Lansinoh de care ti-au spus si fetele, e foarte buna.Daca se gasesc si in Ro, incearca si compresele pt sfarcuri de la Multi-Mam. Vindeca foarte repede.
http://naturkinderladen.net/shop/article_A-600526/Ardo-%22Multi-Mam%22-Kompressen.html

Iti doresc multa putere si rabdare sa treci peste perioada asta dificila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Salutare fetelor.
Lora, Ana, Donna, Eveline, Ghiocela, Ionela (sper ca nu am uitat pe nimeni) va multumesc pentru incurajari si vorbe.
Timp de 12 ore mi-am menajat sanul distrus, am pompat din el ca sa nu explodeze si i-am dat cu biberonul ce scoteam de acolo. Azi, dupa 12 ore l-am pus la san si a fost mult mai bine, tot simt durere insa este mai mult decat suportabil. Am renuntat la pompa, dau cu Garmastan dupa fiecare alaptat si sper sa nu se mai intamnple nimic rau. Sper sa nu recidiveze ranile...din ce stiti dupa vindecare se poate rani din nou sanul?

Andreea imi pare rau ca ai trecut prin asa experienta, sper sa te refaci rapid.
Ionela mi-am luat si mameloane din silicon insa nu reusesc sa le folosesc deloc, iese lapte prin ele, bebe nu suge cum trebuie, se enerveaza..in fine..nu m-au ajutat. Pana la urma menajarea sanului prin pompare a fost solutia.

Va pup

Klarisse mami fericita de Matei

Pe mine ma ajuta mameloanele de silicon, desi se cam enerveaza pana prinde bine sa suga. tot ma mai dor sfarcurile, dar parca e mai bine.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya74

Buna fetelor,
Am si eu o problema.
Caut un pediatru bun in sectorul 2 care sa fie si medic de familie,sa raspunda aproape intotdeauna la telefon ziua si sa nu prescrie asa repede antibiotic.
La ce perioada de la iesirea din spital se cheama pediatrul acasa?
Va multumesc.

Mama fericita de 2 baietei Stefan Dacian (24.02.2008)si Andrei Vlad(19.10.2010)

poze\http://picasaweb.google.com/adina.vero

la noi pediatra a venit acasa dupa 1 sapt si de atunci in fiecare sapt. marti facem 1 luna si vine dr iar ca sa faca "bilantul" dupa prima luna.
apoi a zis ca vine la 2 sapt sau la 1 luna, in functie de cum e bebe si de cat de "panicata" sunt eu. oricum, e vaccinul de la 2 luni, asa ca sigur ne vedem la 2 luni.
aaaaaa, si imi raspunde la tel de cate ori o sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ghiocela, Loredana, Puiutza multumesc de ponturi, am sa incerc si Lanolina, poate ma ajuta Dzeu si scap de dureri ca sa ma bucur de alaptat.

Tot citesc ce scrieti despre
..asa de rau e???? Noi mai avem de stat doua saptamani insa ma iau fiorii pe sira spinarii cand ma gandesc ca va fi o mica lupta..

Mergi la inceput

Am incercat si eu cu lanolina. Scrie pe prospect ca te poti da cu ea inainte sa suga bebe. E ca un fel de grasime si la bebelina mea ii provoca greata, asa ca am renuntat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Am incercat si eu cu lanolina. Scrie pe prospect ca te poti da cu ea inainte sa suga bebe. E ca un fel de grasime si la bebelina mea ii provoca greata, asa ca am renuntat

In faza asta sunt dispusa sa incerc orice numai sa scap de dureri, mai ales ca mi-am dat seama ca si starea depresiva pe care o aveam era in mare parte cauzata si de asta..

Mergi la inceput