Prietene la bine si la greu - 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

....am si eu ceva de spus: am venit de la dr.: dilatatie 3..mi-a zis ca daca nu nasc in urm. 24 de ore, sigur nasc in maxim 48..mi-a zis sa-mi fac bagajul..sa ma pregatesc si ne vedem curand cand o sun ..sa ma plimb putin pana atunci:nu mai e cazul ca am urcat deja 7 etaje-iar nu merge liftul..mai tarziu putin ma duc sa cumpar scutece si gel d edus pt bb ca am uitat..si cam asta..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Aooleu, fetele, AGITATELE!!!!!
Hai, in tandem

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

....am si eu ceva de spus: am venit de la dr.: dilatatie 3..mi-a zis ca daca nu nasc in urm. 24 de ore, sigur nasc in maxim 48..mi-a zis sa-mi fac bagajul..sa ma pregatesc si ne vedem curand cand o sun ..sa ma plimb putin pana atunci:nu mai e cazul ca am urcat deja 7 etaje-iar nu merge liftul..mai tarziu putin ma duc sa cumpar scutece si gel d edus pt bb ca am uitat..si cam asta..

si 37+ cu Maysaa

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Aooleu, fetele, AGITATELE!!!!!
Hai, in tandem

Citat:

si 37+ cu Maysaa

Alexa
Doamne ajuta sa fie o nastere usoara si fara probleme!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

HAI, ALEXA!

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
Magda,
mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Aooleu, fetele, AGITATELE!!!!!Hai, in tandem
Citat:
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)si 37+ cu Maysaa
TANDEMTANDEM TANDEM Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Dankutza,cand il mai vezi in parc pe taticul acela care avea tricicleta dubla pt gemeni,il poti intreba de unde a cumparat-o...ca pe net nu am gasit

DAca il mai vad, ma duc la el. L-am vazut o singura data, asta vara. Ce-i drept, dupa aia, am inceput scoala si nu prea am mai servit parcul. Dar, il pandesc....

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Go, Alexa! Go!
Nastere usoara!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Ce fericire si ce emotii, sa nu uiti sa ne anunti evenimentul cel mare! Multe flori, draga Douradoudou

Dankutza, eu din experienta si consum ti-as recomanda sa iei cereale de la Alnatura si rondele, pufuleti de la Hipp. In farmacii din cate stiu eu nu au asa ceva. Dm-ul are o gama foarte variata, plus ca in magazinele exclusiv bio la raionul de copii/bebelusi se gasesc si alte marci foarte bune de asemenea. Cand mai vin eu sau cineva din familie, mai zic si mai pot aduce, ca nu sunt asa grele, numai nu-l trimite pe tati in chiloti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mai am ceva ..mai agitati-va putin ca a zis ca nu crede ca nasc mai devreme de 24 de ore..anyway o sa-i dau un msg lui monis pe tel ..nu am net in camera de spital..

si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

si 37+ cu Maysaa

nastere usoara si bebe sanatos

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput