Prietene la bine si la greu - 68
Raspunsuri - Pagina 7
ariadna33 spune:
sotul meu a luat ceea ce am vorbit cu ralucis pe mess, adica 2 cani si sosetutele gabitzei, eu acum citesc de jucarie... era bine daca erau puse cu un biletel macar separat... imi cer scuze dar eu in ultima vreme nu am mai citit forumul si nu stiam de jucarie...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
si eu am crezut la fel, ca vine cana completa, si cu cutit... era cat pe-aci sa arunc cana veche, a mea a ajuns un dezastru de sparta... noroc ca nu am aruncat-o... se pune foarte usor cutitul, practic se desfileteaza cu tot cu garnitura aceea si se potriveste perfect...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
raluci_b spune:
mai bine imi bagam eu un batz...sa ma scuzati
eu de cana stiam cum vine, am intrebat,
de biletle chiar nu am avut timp, trebuia ca fiecare sa-si ia pe ale lui si ii trimiteam eu Ramonei, era cel mai simplu
in fine, ramona o sa vad cum fac sa-ti trimit azi jucarioara sa-ti ajunga maine
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ariadna33 spune:
Imi pare tare rau de jucaria lui Domi, eu l-am pus pe sotul meu ieri sa se duca la sotul lui ralucis sa ia obiectele, si apoi l-am pisat sa cheme de urgenta cargus sa trimita cana ieri ca sa ajunga la tine, Ramo azi... daca stiam de jucarie, sigur ca nu era greu s-o ia si s-o puna in acelasi pachet, dar nu mi-a zis nimeni de jucarie si nu am stiut pana azi de ea...
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 si eu am crezut la fel, ca vine cana completa, si cu cutit... era cat pe-aci sa arunc cana veche, a mea a ajuns un dezastru de sparta... noroc ca nu am aruncat-o... se pune foarte usor cutitul, practic se desfileteaza cu tot cu garnitura aceea si se potriveste perfect... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
mda...am mai auzit asta cu "se aseaza foarte usor". Inseamna ca a mea a avut un defect din "nastere" pentru ca 4 barbati au incercat sa o infileteze acolo, au schimbat si garnitura desi nu era nevoie, tipul de la reparatii electrocasnice a incercat si el, iar sotul a reusit ceva pe jumatate. Sa nu mai zic cat am incercat eu,,, Se infileteaza, dar nu etans, asa ca doar defect din fabricatie, cred ca are. Cred ca aici pun stop cumparaturilor de pe internet .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
raluci_b spune:
Ramona - da-mi adresa ca poate rezolv posta fara bani, dar trebuie sa te grabesti
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
dankutza spune:
Laura_andreea mersi de info! Stii cumva unde se gasesc cerealele Hipp? Adica in farmacie sau super/hipermarket? LA noi se gasesc si acolo si acolo. Problema e ca am vazut ce varitate de cereale bio are Hipp, in timp ce la noi, nu gasesti mai nimic de la ei, decat 2 tipuri si alea nu sunt bio. E clar! O sa-l trimit pe tati numai cu chiloti si o periuta de dinti, ca sa vina cu geanta plina pt Pinky.
Dana, mama lu' Pinky
RamonaCopot spune:
In timp ce eu pierd vremea pe net si nu il bag in seama, juniorul meu isi face de cap cu crema de fundulet.
Ramona ,
RamonaCopot spune:
Raluci, acum sunt suparata, astept sa imi treaca. Nu mai vreau jucaria. Fa ce vrei cu ea.
Ramona ,