Aspirante optimiste > 20 ani (599)
Raspunsuri - Pagina 2
Ingerash_Mic spune:
bebelu ms
andr@ fetele nu s-ayu certat... camcris a postat un mesaj (pe care, culmea, nu stiu de ce l-a sters) care a deranjat... m-a deranjat si pe mine o parte din el... in fine.. deci nu s-a certat nimeni cu nimeni... aici sunt discutii nu certuri! ca altfel sar la
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
andr@ spune:
ma tot uit la graficul lui mikado, parca il vad pe al meu bafta draguta si rabdare
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
ingeras certuri, discutii, zile cum vrei, dar nu e bine, ne maniem degeaba, ptr ca oricum apoi le pare rau ca si-au spus cuv. nu tocmai placute eu am zis doar
andr@ spune:
nerama sper sa nu mai ajungi pe la nenea arabu' sunt sigura ca o sa reusesti cu IA si in curand te vedem la cap.cu dedicatie
bellasamoyed spune:
nerama sa te ajuta dumnezeu sa se prinda...tinem pumniiiii stransi stransi, cat despre dentist atata timp cat nu iti face anestezie eu stiu ca ai voie
andra te astept sa mai vb pe mess cand ai timp
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
va pup, pe maine, noapte buna tuturor, am
kitty-27 spune:
andra...pe aici cu fetele de vb...am inteles de la tine ca ai fost la dr si ti-a dat tratament pt prolactina?????...sau am inteles gresit?ai facut deja analiza?
ASPIRANTA LA BEBEL
andr@ spune:
Citat: |
andra te astept sa mai vb pe mess cand ai timp |
cu mare drag, numai sa-mi treaca starea asta de ...., si ne auzim
didi32 spune:
Hai salutare, am venit de la dr, nu am discutat f multe, de azi incep cu anticonceptionale, maine primesc schema de tratament pe mail si pe 6 decembrie punctia. Mi-a mai recoltat pt analize sa n-am vreo infectie, mai face si sotul o tura si dupa ce primesc schema m-asteapta cu intrebari.
Lia draga, ne rugam sa fiti bine si tu si bebe si va vedeti cu bine peste 8 luni sau cate mai sunt
De unde schimb semnatura c-am uitat? Vreau sa-l introduc pe Mos Nicolae in peisaj
Sau pe Mos Craciun?
Cami mai devreme am ramas fara baterie si nici dupa ce s-a incarcat n-am mai apucat sa te sun c-am avut o zi super naspa. N-am putut pleca si-am intarziat 45 de minute la dr .
ici tuturor fara exceptie!
in devenire
bellasamoyed spune:
fetele ma duc la baita sa ma spal pe cap ca de nu ma pot duce la dom dr cu paru nespalat
va citesc mai tarziu
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul