Aspirante optimiste > 20 ani (599)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

da mai andr@.. asta este.. fiecare are zile mai bune sau mai putin bune... unii spun ceva altii percep altceva... unii care spun ceva si nu-si asuma responsabilitatea pentru ceea ce spun dau dovada de copilarii in ciuda varstei care o afiseaza.. si cu asta sa punem punct acestui subiect si sa ne vedem de discutii in continuare

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu am lasat totusi lista de analize,am adaugat si intructiuni pt conturile de poze(Picassa si Webshot) asa fiecare alege ce vrea si ve i-se pare mai usor de folosit
Am adaugat si eu cateva pozici pe Webshot!Ingeras,Tzuky sunteti doua frumoase
Ingeras moderatori inchind capitolele vechi!
Nerama multa bafta la IA!
Didi parca trebuia sa mergi la medic sau nu am retinut eu bine
Va pup pe toate si va doresc somnic usor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Hai salutare, am venit de la dr, nu am discutat f multe, de azi incep cu anticonceptionale, maine primesc schema de tratament pe mail si pe 6 decembrie punctia. Mi-a mai recoltat pt analize sa n-am vreo infectie, mai face si sotul o tura si dupa ce primesc schema m-asteapta cu intrebari.
Lia draga, ne rugam sa fiti bine si tu si bebe si va vedeti cu bine peste 8 luni sau cate mai sunt
De unde schimb semnatura c-am uitat? Vreau sa-l introduc pe Mos Nicolae in peisaj
Sau pe Mos Craciun?
Cami mai devreme am ramas fara baterie si nici dupa ce s-a incarcat n-am mai apucat sa te sun c-am avut o zi super naspa. N-am putut pleca si-am intarziat 45 de minute la dr .
ici tuturor fara exceptie!

in devenire

punctie??? suna nasol, pt ce?

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

nerama ...sa vii cu liniutele!!!

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

kitty da de aici si starea de ....., prolactina tratament si analiza ptr clamidia; atat! daca analiza va iesi bine si prolactina va scadea macar putin, si la sot se vor mai inmulti putin avem mari sanse; multumesc lui dd ca nu e ceva mai grav, eu una ma asteptam la ceva mai rau, dar.....

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

si ce tratament urmezi?bromcriptina?

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

cos nu am stiut... multumesc ca mi-ai spus

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cosmi noapte buna

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

didi pai mergi la contul meu, profil personal, editeaza profil,pui parola si mergi jos la optiuni profil, apesi plus, si de aici stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

kitty da de aici si starea de ....., prolactina tratament si analiza ptr clamidia; atat! daca analiza va iesi bine si prolactina va scadea macar putin, si la sot se vor mai inmulti putin avem mari sanse; multumesc lui dd ca nu e ceva mai grav, eu una ma asteptam la ceva mai rau, dar.....

andra ma bucur ca esti " optimista" ca si mine. si eu ma astept mereu la ceva mult mai rau
sunt sigura ca o sa fie totul ok. sper sa iti iasa clamidia ok. eu am avut o prietena care nu reusea sa ramana deloc gravi si toti dr ii ziceau ca e ok pana cand dr meu a pus-o sa faca analiza de clamidia...si surpriza era. dupa tratament a ramas mega rpd

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput