Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 21
LauraOana spune:
dici cind am fo la spital cu sebastian pt ca imi facea de 3 zile febra peste 39 fara nici o urma de muci sau tuse, primul lucru care l-au facut doctorii a fost sa-i fac test la urina sa vada daca nu e infectie urinara..in nici 2 min am avut rezultatul...sanatate multa puiutului!!!!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
dicirstea spune:
Parca sunt in twilight zone, de dimineata parca aveam un alt baiat, unul nou-nout vese si jucaus care nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase!
Singura diferenta in tratamentul aplicat a fost ca i-am pus si adrenalina in nebulizator.
Oare asa buna este sau si-a facut damblaua infectia?
Nu am mai ajuns la spital ca mi-a fost frica sa nu-l intorc cu raceala. Dr. mi-a spus sa evit scosul in public vreo 2 zile si mai ales la spital ca vin cu una si plec cu 10.
Vreau sa va spun ca am trimis pe mailul comun cateva intructiuni de acordare a primului ajutor in diverse cazuri.
Azi am aflat ca bb-ul unei vecine, lasat cu bona, este in coma pentru ca bona nu a stiut ce sa-i faca atunci cand s-a inecat.
Un curs de prim-ajutor, organizat de Crucea Rosie dureaza 12 ore si costa 150 lei. Pentru mamicile care isi lasa copii mici cu alte persoane, fie ele si din familie sau nu, nu cred ca este un cost prea mare, raportat la beneficiul in timp.
Cursul se poate desfasura cate 2 ore dupa amiaza sau sambata, in fct de cum se stabileste la sucursala de sector.
Am mai trimis si un ghid de bune practici in educatia timpurie.
Este un material pentru educatori.![]()
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
alic spune:
Srunfita,vezi, pana la urma s-a rezolvat cu bine "conflictul"
Dici, multumim pentru materiale, sigur sunt interesante....in sensul asta vreau si eu parola de la mailul comun daca o are cineva
azi m-am apucat din nou de conducere ![]()
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

dicirstea spune:
Carmina, LA MULTI ANI!!!
Alic, o sa-ti trimit eu ceva din amintiri...
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Alic, ai PM.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
alynta27 spune:
Buna! Am lipsit ieri ca m-am bagat pe treaba un pic, ca s-au cam adunat! Stiti ca azi e sarbatoare?! Si sambata!
Am avut lectie deschisa la David la gradinita! A fost frumos! Erau o adunatura de plangaciosi la vederea parintilor! Mi-a placut cum a fost! Au cantat ceva "mimat", au identificat fructele, desenat, lipit, pictat! La urma au primit bulina rosie pe manuta!
Cand am mers cu Matei la Ortotech am asteptat un pic! Acolo mai era un baietel de varsta lui. Blondul meu m-a foit peste tot pe cand celalalt copil era linistit!
Aseara am mers la medicul de familie! Matei are ascultatie pulmonara asa ca suntem pe Klacid!
Maria si David sunt bine! Fetita are 5300g si e lunguta!
Papam doar san si e o cuminte!
Strunfita la multi ani fericiti impreuna!Ma bucur ca s-a remediat conflictul!
Cris?! Vad ca lipsesti!
Coraly bafta la medic!
Deci si Humexul scoate mucii! Ce peripetii...
Beca sa fie bine azi la ginecolog!
Andreea multa sanatate!
Ieri am facut musaca cu cartofi! Am undit separat ceapa, cartofii cu morcov-am adaugat putina apa sa se inmoaie nitel, carnea tocata cu unt, oregano, menta, sare si piper! Am pus straturi de ceapa, rosii taiate, cartof cu morcov si carne care le-am repetat! Am adaugat o cana de supa(apa fiarta cu un cub Maghi de legume- trebuia de pui)! A iesit delicios! "Straturile" le-am asezonat cu sare si piper!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
CARMINA, LA MULTI ANI si de la noi
!
Dici, ma bucur ca este bine piticul!
Adriana, multa sanatate! Trebuie facut ceva ca sa scapati de antibiotic...
Laura, voi ce faceti?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
22+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
LauraOana spune:
beca noi suntem bine
ne-au iesit 2 molari peste noapte..si acum da sa iasa si ceva canin
..bineinteles ca e foarte agitat si abia ma inteleg cu el
..inrest nu prea avem noutati..de citit am citit tot pe forum, dar nu prea am avut nimic de povestit ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
coraly spune:
Carmina, LA MULTI ANI!!! Ai petrecut?:)
Noi nu am reusit sa o gasim pe dr, nici ieri, nici azi. Deseara il cantaresc si masor singura.
Cum intru sa citesc mailul comun? pe ce este?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
Serialbastre spune:
Si eu vreau parola contului comun.
Cu intarziere, LA MULTI ANI, Strunfita!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2