Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Dici,
Si la noi infectia urinara a fost asociata cu febra foarte mare; poti recolta maine dimineata inainte sa pleci urina, doar sa ai la indemana pungutele speciale pediatrice; speli bine zona cu apa si sapun, stergi cu comprese stelile si lipesti punguta; ideal e sa stea in picioare in timp ce face, ca altfel se varsa; dupa ce a facut poti plia partea cu lipici pe punga si s-a o duci cat mai repede la un laborator, de preferat din cele cunoscute. Poti cere pe langa urocultura care iese in 3-4 zile si un sumar de urina care iese in cateva ore si poate da ceva indicii daca sunt probleme. Eu sper ca nu.

Ce te mai sfatuiesc este sa insisti foarte mult pe langa mucii aia...ser muuuult, apa de mare si daca nu poti merge la o camera de garda sa ii rogi sa il aspire (nu e prea placut procedeul, dar mai bine un pic de chinuiala acum decat sa trageti mai rau dupa).

Daca dai deja antibiotice, homeopatele eu stiu ca nu isi mai fac efect; mi-a fost recomandata o dr pediatru homeopat la Amicus Med pe Iancului,noi nu am ajuns inca, dar prietena mea e multumita...
Timpanele le-au verificat cei de pe salvare ?
Sanatate multa lui Theo.

Andreea, bafta multa lui Nick la recuperare.

Ioana, imi pare rau ca nu am apucat sa iti scriu mai devreme, vroiam sa iti propun sa refaci analizele fetelor si la un alt laborator pentru siguranta; eu sunt patita...

Andata, refacere rapida sotului.

Si Mihnu a fost schimbat astazi, il deranjaza ceva si nu deslusesc ce, sper sa nu fie de rau, abia ne obisnuisem cu binele ...

Sanatate maxima tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Maine, dupa ce-l duc pe Matei la gradi il duc si pe Th la Emilia Irza (asta e cel de la Dna Ghica, nu?)

Eu aspir cu batista bebelusului, bag picaturi si aerosoli, dar cam degeaba. Nu iese mai nimik si se aude ca naiba si nic nu poate dormi.
Deci parca nu ar avea treaba cu infectia urinara...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Maine, dupa ce-l duc pe Matei la gradi il duc si pe Th la Emilia Irza (asta e cel de la Dna Ghica, nu?)

Eu aspir cu batista bebelusului, bag picaturi si aerosoli, dar cam degeaba. Nu iese mai nimik si se aude ca naiba si nic nu poate dormi.
Deci parca nu ar avea treaba cu infectia urinara...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Da, vis a vis de caminele de la Constructii.
Dupa mine, cele mai nasoale secretii sunt cele care stagneaza...Sinupret e pe baza de plante si ajuta la fluidizarea secretiilor; am inteles ca se pun si in aerosoli.
Pentru respiratie poti incerca picaturi de eucalipt ori in camera ori in aerosoli.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Phillip, m-ai prins. erai pe faza Tocmai citisem ceva scris de tine si mi-a ramas numele in cap:) Dar ce au baietii, enterocolita?

Noi mergem azi la controlul de 18 luni si trebuie sa si semnez ca refuz vaccinul Ror, pe care nu l-am facut.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele, buna dimineata!
Dici si Corlay, succes la doctori cu piticii...

Eu azi merg l ginecolog, maine pleaca din tara... parca vad ca o sa nasc cu altcineva...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 22+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!!!

Dau eu azi si , si mai pe seara o , nu de alta, da' azi fac 16 ani pe-un picior

Dici, sanatate multa, sa se faca bine Theo repede Baietelul unei colege de servici a facut de curand 40.2 de la un rosu in gat, deci se poate si temperatura mare de la boli care nu par chiar asa nasoale.

Danami, si noi doar acum luni am facut vaccinul de 1 an, tot din cauza de muci/tuse si raceli repetate.

Coraly, bafta la doctor!
Eu ma gandesc sa fac ror-ul totusi, deocamdata am refuzat doar sa-l fac deodata cu infanrix-ul, sa fie o pauza de 1 luna intre ele. Mai studiez, sa vad ce-oi face pana la urma.

Ioana, sanatate multa

Oana, ce smecher e Eduard!

Andreea n-a facut febra decat o zi, clar a fost de la vaccin. Ieri am fost si am refacut eeg-ul, e totul ok, nu mai trebuie sa facem nimic.

Aaa, am rezolvat problema si cu vecina, i-am trimis pana la urma un mail ca nu ma simteam comfortable sa vorbesc face to face. Ea s-a bucurat ca i-am "venit in intampinare", se pare ca totul a inceput dupa o seara cand au fost ei la noi si Bogdan cu baietelul ei se tot bateau. Si la vreo 3 zile dupa i-am spus eu ca V. a inceput, dar nu ca sa-l fac "oaia neagra", efectiv nici nu mai stiu de ce i-am spus, il vazusem de vreo 2 ori dand in Bogdan cand se certau pe vreo jucarie.
Si ea a luat decizia sa se retraga o vreme, nu vroia ca V. sa fie vazut ca "oaia neagra". I-am explicat frumos ca nu asta a fost intentia mea, ai nostri copii sunt amandoi cam la fel de "cuminti". Noi ne stim numai de 6 luni, clar nu ne cunoastem foarte bine. I-am spus frumos ca daca mai e ceva prefer sa-mi spuna, sa ma intrebe, nu sa faca asa ca acum.
Ma bucur ca s-a rezolvat, chiar imi place de ea si ne-am inteles tare bine pana la faza asta.

Va pup, ma duc la o tigara apoi sa ma scufund la treaba!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Buna,
homeopatul se numeste dr.Constantin Sararu, e de gasit dimineata la spitalul ORL (in spate la Marriott), sau la www.similimum.ro.

Sanatate!

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Carmina!

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Carmina !

Dici, ce face Theo?

Anaela, sanatate multa lui Darius!

Oana, sanatate multa, ai scapat de analiza toxica ca punea alaptarea in pericol?

Fetele, pe unde umblati ? Slaba miscare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

buna seara fetele,

Santate copilasilor bolnaviori, LA Muli Ani Mihaelelor si Gabrielelor. Irina mea e iar pe antibiotic, face secretii la plamani si wheezing-ul ala care pe mine ma omoara....Luna si antibioticul. M-a programat si la alerolog si la ORL + analize sange.....imi vine sa ma sui pe pereti.

Andrei are un gen de tuse, asta de vre-o 3 saptamani dar atat, deocamdata merge bine cu gradinita asta. Ii dau capsule cu ulei de catina + extract de maces si mesteacan pentru secretiile astea. Sinupret i-am dat o perioada dar l-am oprit.

Ce stiti de dr. homeopat Fagarasanu? Mi-a recomandat-o cineva si vroiam niste pareri ianinte sa ma duc sa dau 3 mil...

La Multi Ani strumfita, multa sanatate!

Acum off to bed ca sa zic asa ca am ochii in gura.

Pupicei de la noi....

Adriana si Puii

Mergi la inceput