Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Andata, multa sanatate sotului! multi nemernici mai sunt pe lumea asta!
Carla, ma bucur sa aud ca fetele sunt bine! cum intretii mocheta? nu ti se pare greu?
Otilia, cred ca maine ii prepar conopida, n-am reusit inca
Beca, sa ne zici cum mai stau fetele cu sanatatea! si tu!

meniul zilei, ca n-am mai spus de mult:
dimineata: paine cu zacusca + un paar cu lapte
pranz: peste cu legume si sos de rosii la cuptor
seara: brana cu smantana s o bucatica de pastrama+castrevete murat (ca nu s-a putut abtine pofticioasa)
inainte de culcare: jumamate de banana si 2 grisine

aa...sa nu uit sa va spun: am citit ca laringita la copii este foarte periculoasa, n-am stiut pana acum asa ca atentie!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele,va servesc cu o si

am citit dar tot,dar m-am oprit la mesajul andatei si nu-mi vine sa credmulta sanatate sotului si sper ca nu e ceva grav bine ca a fost masina aia de politie acolo ca altfel se facea nevazut ala cu masinasa ne ti la curent cu vestile si pupa si pe piticuta ioana ca ne e dor de ea

pe celalalte fete va pup

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna dimineata !

Si eu v-am citit si ma cutremur de ce citesc Andata, multa sanatate sotului si putere voua sa treceti cu bine si peste aceasta incercare.

Razvan piseaza cozonac prin casa..revin!

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Mi-a dat tati dezlegare 5 minute sa scriu:) apoi ne scoate in oras

Ca am lipsit iar (mult) ..specific mie, incep prin a va spune ca ieri am avut o zi dementiala!

-tati a stat mai mult la birou si noi ne-am facut de cap..mi-am testat noua trusa de farduri si ne-am pictat pe fata amandoi si l-am speriat pe tati cand a ajuns acasa;

-am dansat vals cu fiul meu ..a trebuit sa-l tin in brate, dar a fost cel mai tare dans

- nu am putut rezista unei reduceri de la Tarafashion si mi-am luat o rochie de gravida, desi eu (inca) nu-s gravi

Tot ieri am purtat urmatorul dialog cu Razvan:

Cum te cheama pe tine, pui de dac?
EL...(tacere)
EU: Gheorge, Vasile, Marin...Razvan?
El (cand a auzit Razvan) a zis: Bavoo mama si a batut din palme. Am ras de am crapat...

Si tot din "perle" si lesinat de bucurie, inimi bubuind...

Serile trecute s-a ars neonul din baie..tati trebuia sa faca baie..daca inchidea usa, nu vedea nimic. Solutia de mijloc, a pus niste lumanari pe cada, si cand le-a aprins incepe Razvan "aaaa muuu aaanii""aaa muuuu aaaa" si apoi sufla de stinge lumanarile. Am ras de am crapat, am plans de bucurie...ne-au iesit si intrat inimile in piept de emotie...am fost profund impresionati de conexiunea facuta(deh, obisnuit baiatul la 12+1 torturi cate a avut numai el)

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, am votat toate pozele pe care le-am recunoscut, sper sa nu fi sarit pe nimeni, o sa le mai iau o data la scanat.

Ana, super tare Razvan! Sa stapanesti sanatoasa rochita si sa o folosesti cat mai curand!
Andata, fetele sunt bine, multumesc de intrebare. Azi mergem la control la pneumolog, luni la orelist cu Saby, ea inca mai are 3 doze de antibiotic, ca sa se faca 7 zile.

Nu mai stiu ce voiam sa zic. Fug sa ne pregatim. Va pup pe toate.

Aaa, mi-am amintit:
Alic, nu stiu cum intretin mocheta, deocamdata doar am aspirat-o. E o culoare foarte pretentioasa, un bej deschis de tot cu niste insertii putin mai inchise, glumeam cu sotul intrebandu-ne unde va fi prima pata de marker sau de ciocolata .

Mergi la inceput

neata,va la cate o si oleaca de

ana ce fain v-ati distrat ieri,sper ca sa fie cat de curand puratata noua rochita
carla cum a fost ieri la medic cu fetele?

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

carla, ce a spus pneumologul?? e totul bine cu fetele, da?? tu cum te simti??
si daca simti nevoia sa vorbesti, sa spui ce ai pe suflet, noi suntem aici si te putem ajuta macar cu un cuvant...

andata, imi tare rau pt ce s-a intamplat!!! cum se simte sotul tau??? multa sanatate!

serialbastre, multumesc. am tot vrut ieri sa fac si eu reteta, dar nu am mai apucat. a dat harnicia peste mine si pt ca era atat de frumos afara si cald, i-am trimis la joaca pe arina si matei (s-au jucat in curte cu lopatele, greblute - se credeau la mare piticii ), sotul a trebaluit prin livada si apoi a facut mancare , asa incat eu am putut face in voie curatenie toata casa - si parterul si etajul. doar ca pe la 9 seara nu mai puteam sta dreapta din cauza spatelui, asa ca nu am mai avut curajul sa mai fac si ceva dulce. dar tot fac eu reteta saptamana ce vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

dicirstea, voi ce mai faceti?? cum e in noua casuta??

alic, eu nu i-am dat zacusca pana acum...al meu are 2 zile de cand nu prea mananca...asa ca am fost mai mult pe iaurturi, pufuleti, biscuiti, cate o linguta - 2 de mancare. in rest, lapte.

ana micu, am ras singura cititnd perlutele lui razvanel. bravo lui, baiat mare ce este !
cat despre rochita de graviduta, de acum asteptam si vestea cea mare.

cris, multumim de cafeluta! voi ce faceti?

Mergi la inceput

otilia nu stiu cum de reusesti sa faci si curat la 2 etaje,mancare si piticiii sa fie ok...deja pe mine ma depaseste,esti de admiratnoi asteptam sa termine tati treaba pe teren ca sa-l luam la plimbare(asa muciosi cum suntem)la leagane si poate si la shopping..

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, va multumesc pentru ganduri, fetele sunt bine, ieri am fost pe la fostii colegi de la rebus care se aduna saptamanal la o cafenea, am aflat si de acolo ca s-au stins cativa dintre ei, mergem inainte...

Mergi la inceput