Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua fetelor,

revenim si noi dupa o lunga perioada de absenta dar motivata.
M-am chinuit cu Darius vreo luna de zile cu o tuse productiva si muci care existau dar nu ieseau de nici un fel.Am fost la doctorita de familie de doua ori ne-a dat doua tratamente diferite plus o data la Budimex unde ne daduse sa facem aerosoli su ventolin de 3/zi si flixotide la fel dupa inca o saptamana de tratament dinasta si nici un fel de rezultat ba era si mai rau am ajuns marti seara la Grigore Alexandrescu l-a ascultat la plamani, ne-a trimis la radiografie si acolo ne-a iesit o pata pe plamani anume pneumonie desi la Budimex au spus ca nu are nimic la plamani cu o saptamana in urma, ne-au internat si ieri ne-au dat drumul acasa ambulatoriu revenim dimineata si seara pt tratament cu aerosoli, dexa si antibiotic ufexil pe care i-l administreaza cu un aparat pe branula si dureaza vreo jumatate de ora.Sunt cu nervii cam la pamant imi vine sa ii strang de gat pe cei de la Budimex ca daca nu ma incapatanam sa mai vad si o alta parere cine stie la ce complicatii ajungeam, cat am stat in spital a fost saracul super chinuit a vomat de la mucisorii ce ii avea in gat si l-au ciuruit cu intepaturile pe branula deoarece in momentul in care ii puneau branula i se spargeau venele si uite asa de doua ori i-a facut cate 5-6 incercari, plus ca acolo unde i s-a infundat vena i se facuse un cheag de sange care mai apoi s-a facut o basica cu lichid din cauza antibioticului foarte puternic.
Am vazut ca Nick daca tin bine minte a patit ceva la manuta cred ca s-a ars din cate am inteles eu pt ca nu apucat sa citesc decat ultimile 4 pagini ca nu cumva sa nu se trezeasca Darius, Andreea va pupam si sa va faceti bine si tu si baiatul.
Andata multa sanatate pentru sot si tie multa putere sa treci peste toate.

In rest va pupam pe toate si speram ca sunteti bine, pe masura ce ne mai linistim si noi si mai apucam sa citim ceva revenim.
O duminica placuta tuturor, e asa de frumos afara si din pacate noi nu putem iesi.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello fetele

nu am intrat pt ca nu prea avem noutati, ne luptam si noi ca toata lumea cu raceala peste raceala, muci si tuse la greu in rest suntem bine, bebe creste, se dezvolta foarte bine si da din picioruse (cred !!) cam toata ziua, uneori ma intreb cand mai doarme si se pare ca e baietel .
Va pupam pe toate si pe pitici

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 21

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care poarta numele mihai, mihail, mihaela, gabriel, gabriela, gavril sau alte derivate!!!

Mergi la inceput

va invit la o cafea delicioasa...cu lapte..

cris, multumesc de cuvintele frumoase. curatenia de sambata a insemnat doar lucruri puse la loc, scuturat lenjeriile, aspirat, sters cu mopul si sters praful. mancare a facut sotul meu , iar arina a stat cu matei afara aproape toata ziua, ca a fost soare si ff cald. deci, am putut sa-mi fac treaba in voie.
cum a fost la leagane?? ati mai fost la shopping?? ce ati cumparat frumos?

carla, .bine ca fetele sunt bine. bafta azi la orelist, cu sabina. te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

anaela, imi pare atat de rau pt micutul darius...cate a mai patimit...bravo tie ca te-ai dus si la un alt dr pentru o parere!! multa sanatate micutului darius!!
si eu am o astfel de experienta cu arina, pe cand avea 4 ani. de la craciun si pana in februarie mi-a facut febra aproape continuu. de cate ori ma duceam la dr de fam imi spunea ca are rosu in gat, iar sotului meu ii spunea ca sunt prapastioasa, ca vin atat de des cu copilul la ea. intr-un tarziu m-am hotarat sa ma duc la un alt dr, care i=a facut radiografie la plamani si mi-a spus ca daca mai stateam cu arina acasa o saptamana, doua era ff posibil sa o pierd. am avut atunci tratament cu antibiotic aproximativ o luna.
LA MULTI ANI pt ziua de astazi!!

danami, felicitari pt carutul albastru!! sa dea domnul sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara!! cum te simti??
multa sanatate si lui bubu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am revenit de la ai mei cu un morman de rufe murdare si bagaje ce trebuie desfacute! Casa e plina de praf de la santierul cu termosistemul,dar veste buna e ca s-a terminat! Aseara Maria a dat un concert de zile mari! A plans cateva ore continuu de i s-au inrosit ochisorii! Nu stiu ce a avut, poate burtica! Nu zic ca in masina de la Targu-Frumos pana acasa, cam 40 minute, a urlat... Abia pe la 23 s-a linistit!
Progresam: gangureste si-si intoarce capul si corpul in directia dorita! Matei are o placere sa scoata cauciucurile de pe rotile masinutelor si le molfaie de zor! David e bucuros ca a reluat gradinita!
Am citit cam repejor..
La multi ani celor ce poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavriil!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

DanaMi felicitari pt baietel!
Otilia multumesc ca ai intrebat de noi!
Carla sanatate fetelor!
Andreea cred ca nu va fi cazul de transplant de tesut! La copii regenerarea e rapida! Oricum te-a speriat rau...
Ana Micu dragalas baiatul cu replicile! Intai rochita apoi burtica!
Serialbastre am salivat pe blog!
Anaela sanatate! Mare "noroc" cu politia! Faine bijuterii! Imi place setul "noapte si zi"!
Deci sanatate!
Ce se face la ulcior? Imi iese unul la ochi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

Andata, multa sanatate sotului, sa se faca bine repede! Verisoara mea a fost calcata acum cativa ani de o masina pe trecerea de pietoni, urat de tot, l-a dat in judecata pe respectivul si a castigat (si ceva bani despagubire).

Anaela, multa sanatate! Ati tras-o si voi ceva in ultimul timp.

Danami, felicitari pentru baietel!

Alynta, bine ai revenit, felicitari pentru progresele Mariucai!

Carla, ma bucur sa aud ca fetele sunt bine

Azi mergem la vaccin, sa ne tineti pumnii, am niste emotii ...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Am nevoie de indrumare

Avem niste vecini cu care ne-am inteles foarte bine de cand ne-am mutat la casa. Au 2 copii, un baitel de varsta lui Bogdan si o fetita de 4 ani, in vara vesnic erau copiii pe la noi sau Bogdan pe la ei. De vreo luna, am vazut ca vecina si-a schimbat comportamentul (fata de mine, cel putin), e mai rezervata, mai rece. Noi mai mergeam cu Bogdan pe la ei, o data de 2 ori pe saptamana, apoi vazand ca lucrurile nu stau chiar ok, am zis ca astept sa vad daca mai vin ei pe la noi, ca poate mergem si deranjam oamenii ... Bineinteles ca n-au mai venit, ne mai intalnim pe strada, schimbam 2 vorbe, aparent totul e ok, dar clar sunt mult mai reci decat pana acum. M-am tot gandit de ce s-au schimbat si chiar nu-mi dau seama sa fi gresit cu ceva. Si chiar daca as fi facut ceva, mi se pare normal sa-mi fi spus, dar nu asta e ce ma roade cel mai tare acum.
Problema e cu Bogdan care imi tot cere sa-l duc la baietelul vecinei, cum sa-i explic ca sa inteleaga ca probabil nu mai e bine-venit acolo. Ce-ati face voi in cazul meu, ati incerca sa discutati cu vecina? Cum ati explica copilului?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput