Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 11
ertina spune:
Andreea p, groaznic ..asteptam vesti.
Ioana, pupam fetitele bolnavioare..inclusiv mamica 
Noi suntem bine exersam, exersam si iar exersam. Am fost si la pediatru sa facem vaccinul ( noi am facut Prevenar 13, cf. schemei din gr). Are 11,2 kg si 83 cm. A fost putin ingrijorata ca inca nu merge
, insa a zis ca inca nu sunt probleme, avand in vedere ca se dezvolta normal ( exact ce mi-a spus si dr din gr ). Sa continuam cu exercitiile.
Ne-a iesit si noua al treilea dintisor ![]()
narcisica, un mare buchet de
. Multumesc mult pt sfat si vorbe de incurajare.
Fetelor, eu nu ma supar daca primesc sfaturi, chiar va rog sa ma indrumati....vreau sa inceapa si puturoasa mea sa mearga, m-a rupt de spate
.
bolnaviorii si
pt mamici.
alic spune:
salutare fetelor!
Beca, cum mai sunt fetele? nu mi-si raspuns ce simptome aveau...
Otilia, multumim pt urari!
Philip, imi pare foarte rau de ce-a patit nick...sper sa se refaca fara urme 
Seri, la multi ani mamei tale!
cred ca ti-e dor, eu vb zilnic cu ea si parca tot nu ajunge, desi stam in acelasi oras 
Clody, ma bucur ca nazdravanul e bine!
Carla, patanii de-asta traim si noi, nu esti singura cu-asa "cavaler" 
Ertina, eu zic ca-i mai puturosica fata, la fel cum e si amea cu vorbitul, ca vad ca la "dimensiuni" sta foarte bine! asa ca....hai ca mai e putin si-o sa-si dea ea seama ce bine e pe "picioarele ei"

fete dragi, la semnatura avem pozele din concursul Clipe de vara; daca va plac, va asteptam cu 5 puncte sau cat va lasa inima
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2

Serialbastre spune:
Neata!
Azi e randul meu sa dau cafeaua 

Tigari nu dau ca ne-am lasat de fumat. ![]()
Nu uitati ca a inceput concursul Clipa de vara. Sunt poze foarte frumoase, asa ca vizionati, comentati si votati. 
O zi senina tuturor!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
matei doarme inca, asa ca am vrut sa vad ca mai ziceti...
fetele, dar ce liniste e pe aici...
ertina, felicitari pt dintisor!! sta ff bine la kg si cm printesa ta!! ai incercat sa o tii de sub/brat sa mearga si apoi incet-incet, fara sa-si dea seama, sa nu o mai sustii?? sau sa-i dai doar un deget de-al tau pt sustinere?? 
alic, 
serialbastre, multumim de cafea! 
CarlaV spune:
Va pup pe fuga, sunt deselata, ieri am luat in sfarsit mocheta pt sufragerie si am pus-o aseara cu sotul (mocheta, da?) si suntem rupti amandoi. Mie imi placea una mai subtire, dar sotul a vrut una groasa si calduroasa care s-a dovedit a fi foarte grea si inflexibila, aproape imposibil de indreptat cutele de sub mobila.
Azi am o lista intreaga de 'to do', trebuie sa ajung si cu copila la control la orelist, cu soata sa-si pipaie un laptop ca m-a innebunit, la o prietena cu treburi, deci pana in ora 15 am de terminat lista, sa vad ce reusesc.
Mai intru cand am un ragaz, sper sa citesc numai vesti bune.
cris_82 spune:
buna fetele,
otilia offf hai ca ati avut si voi ieri o zi ...sper ca azi sa fie mai bine
nu pun maioneza ca-i dau si fetii si nu stiu cat de ok e ..dar pentru noi adultii e yammi
[serialbastre multam de cafeluta
carla[/b] spor la alregatura sa termini ce ti-ai propus
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
alic spune:
fetelor, care dintre voi spunea de o mancare de conopida? am primit una si nu stiu cum s-o fac 
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2

coraly spune:
Alic, desparti conopida in umbrelute, o fierbi in apa cu sare, apoi cand e gata o strecori si o cladesti intr-un vas iena uns cu unt. Un strat conopida, peste cascaval ras/branza de burduf, un strat smantana, putin pesmet, condimente, apoi iar de la capat, si apoi o dai la cuptor vreo 15 min din mom in care fierbe.
Phillip, nasol ce ati patit! Sanatate multa!
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
oana_MVT spune:
Otilia, Eduard are patutul la noi in dormitor. Tudor doarme la el in camera. Cred ca anul viitor il mut pe Eduard in camera cu Tudor.
Andreea ce ati facut la doctor?
Eu tot rau ma simt. Ieri am sunat la doctor si mi s-a zis ca doctorita a trimis o scrisoare cu rezultatele. Cred ca rezultatele nu sunt de speriat daca ar fi fost ingrijoratoare ma suna imediat. Cred ca tot la testul cu iod radioactiv ajung.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
philip spune:
n-am timp de scris pt ca nu ma lasa Nick. el e ok, vioi, activ ca de obicei, numai ca i-am suflat si mai si in fund in ultima vreme si nu mai pot face nimic. mai nou face mofturi la mancare, adica zice ca vrea, plange sa-i dai si cand se vede cu manare in mana, o tavaleste pe jos, scrie cu ea etc. plus nervi in curuletz la greu. acum m-am inchis in birou cu o cana de cafea si l-am lasat cu Philip.
dr mi-s spus ca nu e nevoie de operatie, sa asteptam sa se vindece rana, sa apara piele noua si atunci vom putea scoate bandajul si sa-l dam cu crema anti cicatrici ca sa nu se formeze acolo si sa-i impiedice miscarile mainii. uf. asta e pericolul cel mare acum. tot atunci vom incepe si cu exercitii sa vedem cum misca degetele si tot atunci se va vedea daca e nevoie de graft. deci am trecut de-un hop dar n-am terminat. cica poate dura o luna vindecarea. eu-s obosita, tensionata, casa mi-e murdara, incerc insa sa-mi pastrez calmul. Philip a terminat sezonul de fotbal, macar nu mai mergem acolo de 3 ori pe saptamana, asa ca sambata i-as trimite pe baieti de acasa ca sa pot face curat. sa vedem.
Oana, si mie mi-au iesit analizele proaste iar. TSH imi iese ok insa T3 nu, asa ca dr mi-a mai prescris si un supliment pt asta :(a, si mi-a zis ca 97 glicemia pe stomacul gol e cam mult si c-as face bine sa dau jos vreo 15 lbs. slabesc oricum in perioada asta dar 7 kg. wow.