Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata...mai greu cu scrisul ca ba suna telefonul,ba vrea terminiciul joaca,sau face cate o prostie...

otilia pai a fost mult pana a vazut el cum sta treaba si apoi si-a luat in serios rolul de baiat si a fagarit el fata
coraly un pupic la baiat sa iasa molarii mai repede
miruta bine ai revenit!
strunfita bina ca ai fost pe faza si acum e bine andreeanoi inca suntem virusati si cand om scapa nu stiu..
otilia te intelg perfect,peretii mei ,parchetul,hainele ei,frigiderul si mobila,toate sunt mazgalite si parca sunt politai..asta stau cu bungiul pe ea ca sa nu ii pice pe mana vreun pixmulta sanatate sa scapi repede de raceala
alynta tinem pumnii sa treaca cu bine pestre operatie soacra
ioana iupiiiiiii iese Sara din greva foamei
alic ma bucur ca ma sustii,ca pe aicea toti zic ca am innebunit
andata si voi raciti??multa sanatatecool bijuuriledar ceva cu tematica de sarbatori??ceva idei ai
dici important e ca ati scapat cu tota nebunia aia cu cutiile si asezatul la locul lor,usor-usor o sa-ti intri si in mana cu traseeele si timpul alocatmulta sanatate la flacau sa scape de raceala si sa nu ajungeti si la cea cu no. 4
ioana avem copii mari,numai ca noi inca ii mai consideram bebelusi
carla pupa printesa sa treaca ai repede otita si sa nu doaraiar pentru sot ......
ioana ambele fete strptococ??offfff..si de la ce??
otilia ma bucur ca ti-a placut cum a iesitzilele astea am mai facut chefal cu crusta de malai prajit,paste cu sos si mult busuioc,piure cu snitele de pui,azi fac varza cu carnaciori afumati si o salata orientala cu multe masline ca fi-mea e innebunita dupa asa ceva
philip offfff saracul nicksa ne ti la curent cu vestile si sper sa nu fie nimica grav
andata multam de cafeluta
serialbastre La Multi Ani mamei tale si petrecere frumoasa daca mergeti sa sarbatoriti
ioana of cate analize mai faceti si voi,sper sa scapati repede de beleaincercam inca sa ne revenim si nu reusim..miruna e mai binisor..tuseste mai putin,dar are muci garla iar la mine e tocmai invers ..singurul care e cel mai ok e sotul care si-a ciuruit bucile cu polidin si aproape a scapat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Beca, imi pare tare rau, cum au reusit sa se procopseasca fetele?

Carla, zi-i sotului ca ai vazut o oferta pe-undeva, il dai pe cel vechi si iti face reducere la unul nou, daca nu la competente, macar la ani ca daca vrei un mascul care sa stea pe canapea si sa faca mizerie iti iei un labrador...si ala iti aduce si papucii in dinti cand vii acasa si esti si mai castigata ca sta si cu fetele.

Noi ne-am mutat pe Colentina, in ansamblul Rose Garden, nu sunt foarte incantata, dar....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Sefa rules! Esti tare, ca de obicei

Nu e mereu dracul atat de negru, dar cand se face ca tuciul ma plang si eu la voi. Sigur ca nu tac, nu e in firea mea , dar ma enervez mai mult, imi vine cu replici misogine gen 'esti la pms', daca ii zic ca trebuie sa facem ceva zice ca ii dau ordine, iar daca duce un gunoi la cos i se pare ca mi-a facut mie o favoare si trebuie sa-i fiu recunoscatoare pe veci.
E doar o perioada, altfel mi-as fi luat demult campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Doamne, Andreea, m-am cutremurat cand am citit ce-ati patit, multa sanatate lui Nick, tin pumnii sa fie totul ok

Carla, Ioana, Cris, Andata multa sanatate copiilor Sorry daca am omis pe cineva, multa sanatate tuturor!

Andreea e ok deocamdata, mai tuseste un pic de tot, am hotarat sa facem vaccinul saptamana viitoare. Mai nasol e ca saptamana viitoare trebuie sa refacem eeg-ul, sper sa nu se mai procopseasca cu ceva din spital.

Ati folosit produse Amway? M-am intalnit cu cineva care se ocupa de asa ceva si mi le-a laudat tare.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, ce ghinion! Asa se intampla toate, sub ochii nostri, si nu putem face nimic. Pup manuta lui Nick, nici eu nu cred ca sunt afectati nervii, bine ca esti acolo si ai parte de ingrijiri competente. Multa sanatate si tie putere!
Andreea, multi ani sanatosi mamei si felicitari pentru patutul de copil mare!
Oana, felicitari si voua pentru patutul de copil mare! Eu am mutat-o pe Saby la 1 an si 7-8 luni, cu cea mica nu ma grabesc fiindca nu am loc de inca un pat de copil in sufragerie si in cel existent nu incap amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Multumim de reprimire!
ANDREEA...imi pare rau .....pupam manuta si sigur va fi bine.Asteptam vesti de la doctor.
CARLA...eu sincer ii spargeam toate oalele in cap..eu nu as fi rezistat eroic ca tine...nici macar pentru o perioada.Pupam fata sa treaca repede otita.v-am admirat in pozele din Fr ,sunteti superbi.
IOANA....sanatate fetelor.Sigur va fi bine cu tiroida,are Dumnezeu grija de toate.V-ati mai gandit la nume?eu cred ca ar trebui sa anunti la gradi de stafilococ si sa o tii acasa cat e pe tratament.
CRIS...ce mai face Miru?mai e bolnavioara?
DICI...felicitari pentru mutare.Sa o stapaniti sanatosi!
OTILIA....ce mai faci bun?
Noi nu ne grabim inca cu patutul de copil mare ...pana la 2 ani sigur va sta in patutul de bb,inca mai e loc.

SERIALBASTRE...si noi urmarim cu interes blogul cu mancare si ne mai inspiram de la voi.

STRUNFITA...eu am auzit lucruri bune despre ele,am folosit si eu pasta de dinti care e ok ,si cateva cosmetice dar nu le pot ridica in slavi.
Noi am fost in weekend la zoo,a fost tare incantata Anto,desi e cam praf zoo din Bucuresti.Inca ne "povesteste " incantata cum a fost ea cu brummm-brummm si a vazut uuuuu,auuu si altele.
Va pup,inca sunt la munca si mai am treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

andreea multa sanatate lui nick sigur va fi bine

fetele eu de cateva zile o duc cu tevi sparte , bazin wc care curge instalator care nu mai vine si daca vine ia cat nu face

in rest razvan e bine la fel ca ai vostri nu ar sta nici cat sta un caine in coada

va pupicesc

ps carla un pic de hara-chiri cu sotul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta inca bolim si indiferent cat de tare stranutam sau mucim,duminca o scot din casa ca nu se mai poate
carla ca bine zici..daca pun si ei mana pe ceva sa faca,parca ti-au facut cea mai mare favoare de cand se stiu si noi ramanem datoare vandute
clody bazinul de la wc,propun sa-l schimbi cu unul noute costa mai putin decat cat chemi instalatorul si nu-ti rezolva nimica

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!

abia acum am reusit sa-l adorm pe matei. pe mine ma doare capul de mor...matei a cazut de dimineata si a reusit sa=si sparga buza de jos si pe interior si pe exterior...avea gurita plina de sange. arinei i s-a facut rau cand a vazut sangele... apoi, a reusit sa deschida usa la camara si intr-o fractiune de secunda a luat un borcan, iar cand m-a vazut ca vin, a vrut sa-l puna repede la loc, dar l-a pus pe alaturi, asa incat borcanul a cazut pe gresie si s-a spart in mii de bucati. bine macar ca matei nu s-a taiat in resturile de la borcan.

philip, nici nu stiu ce sa spun.. asa putere mare au aspiratoarele acolo?? nici nu pot sa-mi imaginez ce s-a intamplat ...multa sanatate si te asteptam cu vesti bune... sa dea bunul dumnezeu sa nu fie nevoie de nimic, sa fie totul in regula cu manuta.

Mergi la inceput

oana mvt, felicitari lui eduard!!! doarme singurel sau cu tudor?? noi suntem tot in patut..

andata, multumim de cafea! ce face printesa mica??

serialbastre, la multi ani mamicii tale!!

cris, ce de bunatati... si eu am o varza si ma gandeam sa o prepar azi, dar n-am chef deloc. salata orientala o faci cu maioneza?? si al meu e innebunit dupa masline, chiar daca se stramba tare comic atunci cand le mananca...
sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

miruta, azi nu am facut nimic de mancare pt noi. am inceput ziua calcand ceva rufe, dar dupa toata distractia cu matei, am obosit. vreau doar sa-i fac lui ceva de mancare, nu stiu ce anume, dar am scos la dezghetat niste ficat de pui. cam atat.

clody, razvanelul!! tie, spor la treaba!

am terminat de citit, asa ca ma apuc de mancarea lui matei. va pup

Mergi la inceput