Gasca de Constanta***129***
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Buna seara fetelor!
Avand in vedere ca balacareala nu-i de mine,si la asta s-a ajuns aici in ultimul timp,am rugamintea sa imi fie sterse datele de pe prima pagina. Sper ca aceasta doleanta sa imi fie bagata in seama,nu ca alte chestii care au fost votate de forumiste si deschizatoarea topicului s-a facut ca ploua.
Intram aici sa ma destind,sa vorbesc cu persoane cu care m-as putea intalni pe strada si sa nu stiu ca activam pe acelasi forum ,sa leg noi prietenii ,dar nu prea se poate.Nu imi place sa fiu "sarita" la citit si nici sa ma prefac ca nu vad anumite postari.
O seara buna!
PS. Aceeasi cerere si in numele DaneiAlex!
Mesajul nu este un atac,da? Nu am nimic personal cu Dodo,cum nu am cu nimeni de pe acest forum,doar ca ochelarii de cal nu i se potrivesc...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Cornelia spune:
Nu mai trageti!
Ca nuca in perete , dar as vrea sa fac niste urari:
La multi ani fericiti Razvan!
Si pentru maine: La multi ani fericiti Adriana!
Dodo-pui spune:
CT
o zi cu soare, numai bine cu ganduri si suflete curate....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
mihaela77O spune:
'neatza,mamici de constanta.....
azi avem o sarbatorita,asa ca La Multi Ani,draga Adriana!sanatate si mult noroc iti doresc alaturi de cei dragi!
va doresc o zi senina!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
happymumy spune:
Abia azi am abut si eu timp sa arunc un ochi pe aici! Ma bine nu o faceam! Trist!!!!!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Aylainconcurs(hap1 si hap2)
bubu73 spune:
la toate mamicile!!!!
Ajutati-ma cu ceva pareri si sfaturi, am o fetita de sase ani...are probleme la coloana, nu adopta o pozitie foarte buna si cand incercam sa stam drept deja o doare spatele, e posibil sa avem nevoie de corset.
si inca ceva...vrem si un oftalmolog bun, tot pentru ,,albinuta'' mea.
Nu am mai scris de mult( la acest subiect niciodata), v-am gasit de curand si am citit multe capitole din urma.
Va multumesc anticipat!!
Sa aveti o saptamana buna, plina cu soare... s-a anuntat deja.
Dodo-pui spune:
Buba Bubu in primul rand bun venit iar in al doilea:
-dr oftalmolog bun (eu am incredere in el)dr Cioabla-cabinet pe str.Jupiter nr 11 (langa cec-ul nou , intrarea din str. C Bratescu) telefon : 0241/639069
-pentru oase doctori buni stiu ca-s in Mangalia la spitalul de specialitate si la Techirghiol(incearca la sanatoriul pentru copii)
Dumnezeu imposibilul!
Lali_mete spune:
Dodo nu imi mai bifa mesajele private ca spam ca te raportez la moderatori. Altfel nu imi explic de ce dispar mesajele dupa ce ti le trimit.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Dodo nu imi mai bifa mesajele private ca spam ca te raportez la moderatori. Altfel nu imi explic de ce dispar mesajele dupa ce ti le trimit. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Eu am acces la lista de spam-uri pe PM raportate si nu este nici unul de la Dodo. Scrie PM la Admin si explica cum iti dispar mesajele, sa verifice el care e problema.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Citat: |
am rugamintea sa imi fie sterse datele de pe prima pagina. PS. Aceeasi cerere si in numele DaneiAlex! |
V-am indeplinit dorinta....
..PM-le ...am dreptul sa-mi sterg mesajele primite...citite ori ba.Este alegerea mea ce fac cu "corespondenta" ce-mi e dedicata.
Dumnezeu imposibilul!