Gasca de Constanta***129***
Raspunsuri - Pagina 8
CRIXIA spune:
Buna ziua! nici formula de salut nu mai binevenita, nu mai stiu cum sa ma apropii....chiar ca e trist!
Am lipsit, n-are rost sa mai spun de ce, dar am intrat aici, stiam ca gasesc altceva decat ceea ce ma inconjoara zilnic, dar se pare ca s-a virusat si locul asta!
Draga BuBu, eu te felicit ca ai indraznit sa intri aici, dar regret ca ai nimerit intr-un moment nefericit...ti-a raspuns Dodo, si sunt convinsa ca ea stie ce-ti recomanda! Mergi la Ciobla si revin-o cu impresii! Si eu mi-am propus de vara trecuta sa o duc pe cea mare, dar n-am ajuns nici acum...poate pana trece 2010 reusesc!
Adriana, Laaa multi ani tie si lui Razvan!!!
Nu sunt de acord cu stergerea din lista de pe pagina 1. Am mai spus-o, este istoria topicului, va rog eu sa nu o schimbati. E corect sa ramana o lista cu toti membrii care au trecut pe aici, indiferent de modul cum au renuntat, daca au revenit sau nu!
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Vreau sa cred ca toate-s trecatoare...
Hotarasem la inceputul acestui capitol ca nu ne mai ratzoim....deci, sa revenim!
Am aruncat iar un ochi in urma, caci am uitat ce s-a mai scris zilele trecute!
Ma gandeam ce mai face Ema, daca e iarna la ea, cum ii e la noul job, ca d'acum poate sa-si fi facut o parere generala! A intrat, dar a iesit brusc...poate revine cu o reteta. Nu glumesc acum, dar mi-am cumparat seminte de in si le pun dimi in iaurt si o mai pacalesc si pe Ana uneori.
La fel si Cornelia....noi scriem cu stiloul, nu-s prea incantata de cum il tine, dar o sa invete...e deja la al 2-lea, probabil strica vreo 5 si apoi se obisnuieste.
Alexia are teme de vacanta, dar deocamdata zburda, probabil la sf vacantei va mai face. Incerc sa nu o cicalesc.
Ghiulten, am citit de Ayla cu cutiuta ei de mancare...deci, suntem in trend! M-am linistit, asta e varsta, perioada...dupa ce-si vor face buletin vom indrazni sa speram!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA M-am linistit, asta e varsta, perioada...dupa ce-si vor face buletin vom indrazni sa speram! |
Cris,m-ai facut sa rad....
azi andreea a iesit pe usa sa plece la scoala...nu trec 2-3 minute,ca ma trezesc cu ea inapoi...isi uitase cheile....
eu azi am in program schimbare de look...am programare la coafor...tuns si vopsit....sau suvitat,nici eu nu stiu ce sa fac,creste parul alb,ma gandesc ca facandu-l suvite,nu se mai vede foarte tarre....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
CRIXIA spune:
Miha, daca e sa fiu realista si eu ma mai intorc dupa chei! Dar ma consolez si imi spun ca eu am multe pe cap, ca duc atatea in spate....adik ma scuz!
Cu suvite se vede mai greu parul alb, dar depinde cat de lung il ai, ca se strica mai rpd parul suvitat, daca e lung.
Eu m-am facut ultima data, cand m-a vazut Adinutza d emi-a zis ca-s incognito - eram vopsita cu Casting, care m-a inselat si dintr-un saten a iesit negru. Acum s-a mai dus de pe par, uniform...cred ca o s arepet pana gasesc o culoare apropiata dorintei mele
mihaela77O spune:
cris,eu nu stiu ce-i ala par lung,n-am avut niciodata...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
happymumy spune:
Crix, am vazut mesajul tau, nu stiu de ce nu ma lasa sa-ti dau reply, am incercat sa-ti trimit mesaj de pe tel, nu merge, imi spune ca e mesaj neexpediat . Ceva se intimpla!!
Am abandonat ca eram si inca mai sunt la servici, si m-am luat cu treaba, nu am mai avut timp. Ori te sun eu diseara, ori iti trimit mesaj de pe celalalt telefon . Pupici!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Aylainconcurs(hap1 si hap2)
CRIXIA spune:
Ok! Cum spuneam, toate-s trecatoare! Se vor remedia cu timpul! Astept, nu arde!
bubu73 spune:
Dodo, multumesc mult, voi suna si poate ne si programeaza saptamana aceasta, tot suntem in vacanta, oricum am stat mai mult pe acasa de cand s-a inceput gradinita...din raceala in raceala, am consultat si un homeopat pediatru, sper sa ne fie mai bine de acum.
si tie Crixia la fel, iti multumesc, ai intarit spusele lui Dodo vis-a-vis de oftalmolog...am si sunat.
In legatura cu ceea ce se discuta in aceasta perioada...e greu sa ma faca sa nu mai intru sa va citesc, am invatat multe de la voi, asa ca peste putin timp se va si uita.
CRIXIA spune:
Bubu, te mai asteptam!
La oftalmolog eu vreau sa o consult pe Alexia, caci n-am facut-o niciodata, si ma gandeam ca fiind clasa I ar trebui sa stiu cum sta cu ochii. Dar, asa-i romanul, pana nu-l doare nu se duce!
Ghiulten, cum mai esti cu spatele? ...eu cu calcaiul, cam la fel, cred ca m-am obisnuit cu durerea! Nu ma certati, dar n-am fost la dr...
happymumy spune:
Ce sa zic, Crix, nici eu nu am ajuns la doctor, si spatele ma mai doare, am zile cind ma doare foarte tare, si am zile cind am o durere surda, continua, cu care m-am obisnuit, din pacate.
Si eu ti-as fi recomndat tot pe Dr. Cioabla, eu merg la el de vreo 7-8 ani, si pe Ayla am dus-o acum vreun an la control tot la el.Ti-l recomand din toata inima.
Crix, am ajuns acasa dar nu stiu la ce ora sa sun sa nu deranjez .
Ayla a scris cu stiloul de la inceput, nu i-am dat deloc pix.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Aylainconcurs(hap1 si hap2)