Gasca de Constanta***129***
Raspunsuri - Pagina 6
Madamsadamy spune:
Draga Mihaela.Nu te cunosc decat virtual si nu vreau conflicte. Eu mi-am spus parerea, am dreptul asta.Problema mea este faptul ca am un job si intru rar. Din reactia ta se pare ca nu-ti convine ceva. Este problema ta. Dovada este ca multe persoane au tinut partea Danei. Nu stiu cati ti-au sustinut tie punctul de vedere si nici nu vreau sa stiu. Daca citeai fara ranchiuna textul de mai sus al meu, mi-ai fi urmat exemplul. Eu am dat numele doar al Danei. Nu vreau sa fac referire la alte persoane. Nu am atacat alte persoane. Am spus doar ce cred eu vizavi de Dana. Daca ar avea cineva o ofensa la ce am scris doar Dana ar putea fi, pentru ca am nominalizat-o.
Cu acestea fiind spuse te rog sa lasi lumea sa-si spuna parerea si sa nu mai dai replici si SA TE ABTII. Nu te cunosc personal, nu intentionez sa ma cert si nu vreau un raspuns neaparat la postarea mea. A fost si este parerea mea. Ca sa inceteze, lasa lumea sa-si spuna parerea si nu mai da tonul la comentarii.(iar este parerea mea).
elypetrov spune:
Vorbele din popor tot timpul se adeveresc
PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy Cu acestea fiind spuse te rog sa lasi lumea sa-si spuna parerea si sa nu mai dai replici si SA TE ABTII. Nu te cunosc personal, nu intentionez sa ma cert si nu vreau un raspuns neaparat la postarea mea. A fost si este parerea mea. Ca sa inceteze, lasa lumea sa-si spuna parerea si nu mai da tonul la comentarii.(iar este parerea mea). |
unu la mana,eu nu am interzis nimanui sa-si spuna parerea...de doua capitole se tot spun pareri.....doi la mana,asa cum spui ca lumea sa-si spuna parerea,asa mi-am spus-o si eu,deci tu spui lasa lumea sa-si spuna parerea,iar mie imi spui sa ma abtin,dar chiar strigi in gura marae(literele alea mari si rosii,mie asta imi transmit-un strigat!!!),adica oricine poata sa-si spuna parerea,eu nu?
este un forum public si fac cate comentarii vreau si daca vreau!
si daca citeai cu atentie,lumea si-a cam spus parerea si au ajuns la o concluzie,ca vor sa intre aici,sa se destinda,sa scrie despre copii,despre viata....dar,mai apare cate cineva si mai spune o vorba doua...asa....pur si simplu...
anyway,e ultima postare a mea cu privire la acest subiect,i s-a dat prea mare importanta,unui om care nu merita acest lucru!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Madamsadamy spune:
Fata draga, esti chiar culmea. Tu vrei sa te certi cu lumea? Ce ai?
Tu ai spus ca nu te poti abtine la ce am scris. Normal ca ai dreptul de a scrie ce vrei si de cate ori vrei. Sa te abtii faceam referire la tine ptr faptul ca ai dorit sa-mi dai un raspuns neaparat, desi nu as fi asteptat vreunul, si nici nu am lasat sa se inteleaga ca as avea nevoie.
Daca nu vrei sa fi nominalizata nu intri intr-o discutie. Se poate termina subiectul necomentand in co. Tocmai spuneai ca nu te poti abtine, ca nu se termina, si vad ca-l continui la.... .
Poti sa-mi spui ce vrei, eu atat iti spun:
1: ptr ca intru tarziu, am postat despre acest subiect mai tarziu decat voi
2:postarea mea nu avea nevoie de un raspuns, si deci la remarca ta trebuia sa te abti
3:te abtii sau faci ce vrei, vad ca esti si dornica si ai si timp de discutii contadictorii chiar le intreti(si mai spui ca vrei sa se opreasca)
Madamsadamy spune:
Cat despre oamenii care merita sau nu, iar e relativ. Fiecare alege, au dreptul asta, si nu fac ca tine public.
Ontica Camelia spune:
Dragelor, nu pot decat sa "spun"....
Stiu ca este un forum public dar, va rog sa continuati polemicile in privat sau PM, nu de alta, dar unii intra aici sa se relaxeze.
Va doresc o saptamana linistita!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=21" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
La multi ani Bogdan! Sa cresti mare, sanatos si sa dea Dumnezeu sa fii independent in viata!
Eu cred,ca in momentul cand vrei sa ,,inceteze,, un subiect ... efectiv il ignori!... cine are urechi sa asculte!
Am decis candva sa ma supun MAJORITATII, dar o ,,minoritate,,
a hotarat ca acesta majoritate poate fi ignorata .... ma refer la nick-ul topicului .... nu ca as dori cu orice pret nu stiu ce lista sau nu stiu ce denumire a topicului ... e vorba de principiile unei colectivitati...
Multumim pentru aprecierile la adresa fructelor ..fructoase...au fost dragalasi cu totii...chiar a fost o serbare-fulger si a iesit superdragut....cinste educatoarelor pentru efortul depus!!
Camipentru pozele si filmarile postate...eu din pacate depind de Costin cu descarcarea lor....sper sa aiba timp cat de curand si sa ne luam revansa la capitolul asta.
Azi am avut o zi nesteptat de ...linistita la serviciu....ce bine a fost!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
emaaimee spune:
la multi ani retroactiv tututor
nush daca voi mai intra daca subiect ca vad ca e cam belicos...
va pup
13diana79 spune:
Madam, ai toata admiratia mea pentru punctele tale de vedere si verticalitatea cu care ai tinut piept frustrarilor si rautatiilor
Si cum ELy facea trimitere la vorbele din popor, cred ca urmatoarea se potriveste de minune ,desi e posibil sa usture: "Fiecare are ce merita!" Atragem energie negativa si probleme, atunci cand suntem plini de ura, ciuda si dispret si asta n-o zic eu ,ci oamenii de specialitate. Pacat !!!