Gravidute&Mamici de IASI (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI! MIHAELA
Vin si eu la o . Asta noapte am dormit, fara tipete... Nu s-a mai trezit Albert sa pape. Asa ca azi am program de .
Va doresc o zi frumoasa!
KYM e posibil ca ceea ce ai simtit tu safie bebeul. In curand o sa fii sigura.

Albert( 01.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Ce mai faceti mamici si burtici? Greu cu statul asta singura acasa! Am si eu o intrebare! De la cate sapt vi s-a vazut burtica de gravida? Eu am 13 sapt, un singur bebelus in burtica si burta mea e deja ca o minge de fotbal . Ma simt deja foarte greoaie, ma intorc mai greu in pat si au inceput sa mi se umfle mainile si picioarele. Greturile de dimineata au trecut, dar seara ma mai incearca cate o partida de greata. Sfarcurile sanilor ma mananca de nu-i adevarat si mi se par mai uscati. Ar trebui sa ma dau cu crema, dar nu stiu daca crema hidratanta pe care o am eu e buna in sarcina. Voi ce creme (ati) folosit(i)? Mi-e frica sa nu raman cu vergeturi ca slabesc si ma ingras foarte repede.
P.S.: Ce mai faceti bun si sanatos de mancare, ca eu sunt in pana de idei?

...asteptand o minune in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

la articolul gatit nu te pot ajuta cu idee, k eu una cam duc lipsa d pofta de mancare!
si la mine s-a cunosc foaret devreme sarcina, acum am 16 sapt si arat lejer de 20-24, cred ca asta se datoreaza statului acasa in repaos prelungit!!! dar cel mai important ca bebe sa fie bine si sanatos!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna
la multi ani Mihaela
iulia,mersi de cafea... si pt urari..... si mersi de incurajarile de ieri , am prins noi forte

azi am terminat ceva mai repede munca...Darius e la popii... si el e ceva mai bine... totusi mergem azi la medicul de fam... la un control de rutina sa vedem ce zice .... dar antibiotic NU ii dau... cu toate ca mi-a pus toata familia in cap.
Asera a adormit cu cartofiori la gat/ piept.. si parca nu a mai tusit atat de tare.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

in seara asta se pare ca nu este nimeni pe aici!!! merg sa ceva!!!
am inceput sa colectionez basmelesa iicitesccat mai curand lu bebtza!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

andreea, mie mi s-au umflat mainile si picioarele, dar s-au intors la starea lor normala cand am renuntat la sare. Nu-i usor, dar nici imposibil. Acum mananc aproape nesarat. Dupa atatia ani m-am obisnuit. Pentru sani si burtica, coapse eu aplicam la 2 zile vitamina A picaturi. Ma ungeam cu ea. Nu mi-a ramas un semn. Nici o vergetura.... Cu cremele cosmetice am fost sfatuita sa nu ma dau.... Pentru sfarcuri, daca-s prea uscate, fa un amestec de miere si unt in parti egale pe baie de abur....E bun si pentru perioada de alaptare cand la inceput vei avea ceva probleme cu ele.... Sper sa-ti foloseasca sfaturile.

Kmy, eu te sfatuiesc sa faci zilnic miscare, plimbari scurte de o jumatate de ora dimineata si seara. Mie mi-au prins tare bine la nastere.... Asta a fost recomandarea medicului ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

iulia, mersi de cafea.

noi asera am fost la medicul de familie... Darius are o forma usoara de Bronho - pneomonie ... la ascultat si mi-a zis doctorita ca toarce ca un pisic asa se aude la plamani.... DAR spre uimirea mea Nu nea dat antibiotic... ia dat pastilutele de Prednison 3 zile si Humex espectorant si stodal pt tuse... Joi mergem din nou la ea.
Speram sa mearga tratamentul ca sa nu ajungem la antibiotic
Deci suntem in vacanta... ca nu il mai duc la gradi... pina luni,

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

cate o plimbare prin curte fac in fiecare zi, eu stau la casa!!!de fapt am inceput sa imi pierd cam toata ziua prin curte, dar se pare k nu prea imi foloseste, am constata ca iau cam 1kg pe sapt!!!am reusit sa slabesc odat de la 82 kg la 56kg, o sa mai reusesc odat chiar dac vor fi peste 30-35 de kg d dat jos!!!si am si un motiv in plus, il voi face pe sotul meu sa isi" inghita" toate replicile la adresa fotomodelelor de pe stra!! eu i-am spus k se intoarec roata, o sa ii si demonstrez!! pe de alta aprte il si inteleg, noi avem interzis si la raporte intime d ela 10 sapt si o tinem asa dupa nastere!!! imi vine mie sa ma sui pe pereti apoi lui!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna dimineata burtici si mamici de Iasi,

Ma primiti si pe mine?

Sunt o gravi de 37s jumate, DPNul e 21.11.2010, medicul meu e dr. Irina Ciupilan si cel mai probabil o sa nasc la Cuza Voda - poate ma trece si pe mine cineva pe prima pagina?

Cum abia v-am gasit, o sa ma apuc sa citesc capitolele din urma.

Totusi, daca este vreo mami care a nascut recent la Cuza, am o intrebare: avem voie cu hainute pentru bebe? sau doar la externare sunt necesare.

Orice relatare despre nasterea la Cuza - eventual asistata de dr Ciupilan - e binevenita!!! (cum sunt baile, daca sunt dusuri, e mai bine la salon sau la rezerva, cum sunt asistentele, daca ma lasa cu pijamalele mele sau camasile lor sterilizare sunt impuse etc)

Va pup!

37s+
Asteptand barzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Anilansa multa sanatate lui Darius!!!

Ina bine ai venit alaturi de noi!!!sarcina usoara in continuare,mai putin si-ti vei tine comoara in brate

Azi la ora 12 m-a chemat medicul la control,am niste emotii...eu sper sa se vada si sexul si de asta am emotiiacum na ce sa zic important sa fie sanatos bebe,insa avind acasa o fetita (cu toate ca nu ne-ar displacea daca e fetita )ne-ar placea si un baietel...acum ce o vrea Dumnezeu...

Sa stii Lacra ca nu e o regula ca daca maninci sarat sa ti se umfle mainile si picioarele,eu de mult nu mai manic sarat,de dinainte de a ramine gravi cu Bia si tot mi s-au umflat mainile si picioarele...eu am o problema caci atunci cind fac mincare sotul tot timpul imi atrage atentia ca nu am pus sareeu pun putin de tot,insa eu nu maninc deloc condimentat...

O zi frumoasa!!!
Vorbim cind ma intorc de la control

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 16+

vine bebe

Mergi la inceput