Gravidute&Mamici de IASI (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna
dimineata

sunt zombi asa ca iulia, mersi de cafea ... dar mai adaug inca una.
iuliaDarius nu e prea bine... ia ramas tusea... am incercat ori dar nu ii trece ...am sa incerc si ce a scris Aly poate isi face efectul si la noi.

Noi in weend am fost la Vatra dornei, a fost binisor, mai putin tusea lui Darius si o repriza de febra ...
Azi trebuie sa il duc la popii cu toate ca nu as vrea dar nu am c face ca e Sf de luna si am o gramada de acte de terminat

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ma alaturi si eu voua cu o cafea!!!! desi am dormit, ca niciodat neintoarsa, parca tot obosita sunt!!!astazi noi am implinit 16 sapt!!! ori dorintza mea de a-l simti pe bebe este prea mare ori chiar s-a intamplat dar de dim am simtit , stand in pat si uitandu-ma la stiri ca o zvacnire in burtica, acea senzatie knd iti scapa un pestisor viu printre degete!!!!acum astept sa vad daca se mai repeta desi din cate am citit la inceput miscarile fetale nu sunt asa de frecvente, abia peste cateva saptamani o sa fie ceva mai regulate ca sa spun asa!!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la o . Sunt zombi. Aseara am avut musafiri care au plecat pe la 23. Ieri am fost in gradina botanica si am mers cam 3,5 ore. Acum ma dor talpile.
Albert are de aseara o tuse uscata. O sa intreb medicul ce sa-i dau. Sper sa nu se complice treburile.
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

Albert(01.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata !!!

Anilansa multa sanatate lui Dariussi sa va fie de bine iesirea la vatra;auzi dar darius e in vacanta?

Kmy felicitari pentru implinirea celor 16 de saptamini,cit mai multe iti doresc,si felicitari si pentru primele miscari ale lui bebesi eu l-am simti aseara pe bebe

Alynta sanatate lui David

Si noi am fost simbata pina la Gura Humorului,am implinit 6 ani de la casatorie si am fost la preotul care ne-a cununat ,a fost foarte frumos,am avut si vreme frumoasa...Bia e mai bine,azi am dus-o la mama caci e in vacanta ,sper ca atunci cind va merge la gradi sa nu se imbolnaveasca iar...daca toti parintii si-ar tine copii acasa cind sunt virusati ar fi o treaba...

O saptamina frumoasa!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 16+

vine bebe

Mergi la inceput

deci ce am sintit eu dim era bebele meu? fiind la prima sarcina si oleak mai durdulie, multa lumea mi-a spus k abia pe la 18-20 de sapt o sa-l simt!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

deci ce am sintit eu dim era bebele meu? fiind la prima sarcina si oleak mai durdulie, multa lumea mi-a spus k abia pe la 18-20 de sapt o sa-l simt!!!

kmy

la mine ,la prima sarcina,am simtit-o pe Bia cam pe la 20 saptamini,parca...se zice ca la al doua sarcina simti pe bebe mai repede,acum na...ce sa zic...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 16+

vine bebe

Mergi la inceput

colega mea de serv care are 2 sapt si jum inaintea mea de sarcina si=a simtit bebe-ul de la 15 sapt!!!acum , cine stie poate a fost doar o senzatie de a mea!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

ella, Darius e la popii... nu e inchisa gradinita... nu e in vacanta

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Sunt la ai mei! L/am dragalit pe Matei, ca i/am dus dorul o saptamana! Soacra mea are metastaza pulmonara. Urmeaza operatia saptamana viitoare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Mihaela(dastefa)!

Va ofer o

Sanatate la piticii bolnaviori.

Mergi la inceput