Gravidute&Mamici de IASI (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

kmy_black, multumesc mult!
Este f ieftin la Arcadia! Ati facut acolo echo 4D(pt. sapt 20-24 de sarcina)?
Ce imi recomandati sa fac? Poate sunt fete care au fost la Socolov si altele la Arcadia...Ma gandesc ca trebuie sa imi fac deja programare. Este tarziu sau devreme sa sun de acum pt. 20 decembrie?

Inca o data multumesc pt. raspunsurile voastre!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu implinesc 21 de sapt exact de mos neculae, si knd am sunat la cabinetul pe kre mi l-a recomnadt medicul meu( la dr iliev) m-a spus sa sun dupa 22 nov pt programare!!!
poti incerca sa dai tel sa vezi ce informatii obtii de la fiecare cabinet in parte, apoi te decizi!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Kmy, pe site scrie ca evaluarea echo 4D este 100 lei, o morfologie fetala de sarcina cu foto si film inclus este 250 de lei.

16+

Mergi la inceput

morfologicele sunt cam la toate cabinetele peste 200 lei, diferenta intre o eco di o morfologica o face aparatura mult mai complexa , de aici si diferenta de pret!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Celia!

Va ofer o firbinte....

Kriss, multa sanatate Alessiei.
Eu voiam sa-mi spui cum sa fac. Dar acum numai grija mea o ai. E un sondaj pentru cadouri de Craciun pentru gradinita. Intai vrem sa stim daca se vrea cadou colectiv sau nu si apoi cam ce vrea fiecare pentru piticul lui. Oricum, multumesc mult.

Mergi la inceput

o zi buna tuturor!!!
andreea
ce mai faci, nu te-am vazut demult pe forumcum merge sarcina?

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

La multi ani ! CELIA

iulia, mersi pt cafea... si am o intrebare ... se fac niste analize pt rosu in gat la copii... dupa care se da tratament

Aly, Inesa, ella10,aepeju,mihharo,byu, moldoveanca,dany,mariussimiuc, dastefa ... si toate celelalte mamici ce mai faceti ... o prezenta se poate sau aveti scutire
Bun, eu sunt la munca, Darius la copii ... azi sa trezit la 8.40... deci va dati seamna cand am ajuns la popii... Darius inca mai tuseste si acuma si sotul si eu... iam luat plantusin ...
Azi trebuia sa mearga cu gradinita la Gradina botanica ... dar la cum e vremea o lasa pe alta data ... vineri vine teatru la ei... au activitati multe... apropo de cadouri ... si Sarbatori... cum se procedeaza ... la educatoare ce le dam... iar o gramada de intrebari

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna fetelor,
Sunt si eu o mamicuta si graviduta din judetul iasi. Am acum aproape 25 saptamani... si ma bate gandul sa merg sa nasc la Arcadia. Stiti cumva pe cineva care a mai nascut acolo natural?? Eu am nascut prima fetita natural si daca nu sunt probleme as vrea sa repet experienta asta minunata, dar in conditii putin mai decente. Va rog din inima, daca este cineva care a trecut prin experienta asta sa ma contacteze pe privat sau sa scrie aici spre informarea tuturor. Acum am citit pe site-ul lor ca daca nasti cu un medic angajat la ei, nasterea naturala cu tot cu cazare 2 zile ma costa doar 2300 ron - si mi se pare foarte avantajos.
Multumesc anticipat si sanatate tuturor gravidutelor, mamicilor si piticilor din zona. PUp

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

anadomnica, s-a deschis topic separat cu nastere la Arcadia.

Alina

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

anadomnica, s-a deschis topic separat cu nastere la Arcadia.

Alina

23 +

Merci de informatie

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Mergi la inceput