Gravidute&Mamici de IASI (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Darria!

Va ofer o fierbinte.
Ieri s-au implinit 3 saptamani de la contactul cu oreionul.... si nimic... De acum sper ca am scapat.

Va rog sa imi recomandati un medic gastro-enterolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna dimineatza!multumim pt cafea!!!! o zi buna la toata lumea!!! azi avem programare la cardiolog sa vedem ce ne spune in legatura cu tensiunea!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Darria!

Va ofer o fierbinte.
Ieri s-au implinit 3 saptamani de la contactul cu oreionul.... si nimic... De acum sper ca am scapat.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

pt adulti sau copii?

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Darria!

Va ofer o fierbinte.

pt adulti sau copii?

[center]-----

Pentru adulti.

Mergi la inceput

Kriss, unde esti, ca am nevoie de ajutorul tau.... pentru un sondaj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

prezent
Ale are iar rosu in gat, streptococul b e inca prezent si isi face de cap, suntem pe antibiotic iar si stam acasa..azi am luat-o cu mine la birou ca aveam treaba, maine stam acasa, joi iar treb. sa merg si tot asa..Ea e vesela si sare non stop,zici ca nu are nimic, insa luni a varsat putin dupa ce a mancat si a facut febra la gradi drept pt. care mi-a sugerat ca are viroza si sa o duc la medic..asa ca ne conformam...si toate astea dupa ce duminica iesise cu taica-su si cred ca i-a fost frig putin, in ciuda vremii frumoase..daca ei stau in tricou nu inseamna ca si pe ea treb. sa o poarte dezbracata.ii dadusem si geaca si un sacou in caz ca se incalzeste..acum cine stie cum a stat..va dati seama ca-s foc pe bunica-sa si pe el, ca pt. ei nu e mare lucru, mai baga fata niste antibiotic, mai sta maica-sa acasa putin in loc sa presteze..
Lacra, sonsaj despre ce? trimite-mi pm si te ajut in masura in care pot..lucrez acasa in seara asta si maine:)

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara, mamici si burtici de Iasi!

Eu sunt o burtica de 16 saptamani din Galati, careia doctorul i-a recomandat sa faca echografia morfo-fetala 4D la clinica Avicena, la d-nul dr. Socolov. As avea nevoie de un sfat din partea voastra: sa vin cu incredere la Iasi sau sa cheltui banii pe o echo 4D la orice clinica din Bucuresti?(unii imi recomanda Medlife, altii Sanador...).

Stie cineva cat costa aceasta echografie la Avicena?

Va multumesc si va doresc o seara minunata!

16+

Mergi la inceput

ajunge intre 250-300 lei dar poti incerca si la spitalul partivular care s-adeschis recent, la ARCADIA, poti gasi pe google toate informatiile(astea sunt de la Arcadia:Evaluare ecografica 4D (cu fotografie si film inclus)*- 100lei noi)
http://www.arcadiahospital.ro/maternitate/servicii-si-tarife/145

sarcina usoara!!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

andreea

am reusit sa adaug imaginea de ticker!!! iti pot explica knd vrei, nuai sa imi spui daca aia ctivat pm!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea s#259; traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

deci nu mai inteelg nimik, knd dau la vizualizare semnatura imi apre imaginea, knd scriu mesaje apare dara dresa site-lui!
m-am laudat degeaba cate pot ajuta andreea!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea s#259; traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput