Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Baby 78 merci ai cumva idee cay costa?...trebuie sa vorbesc cu cumnata mea poate merge si imi cumpara...noi in oras nu avem magazin Kiabi

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

OANA - pt ragade am auzit de la o mamica de crema Lansinoh. Eu nu am incercat decat Garmastan chiar dupa ce am nascut, dar nu am mai avut nevoie.
Wrap-ul din ce material e? As vrea sa imi cumpar si eu material pt wrap dar nu stiu cum trebuie sa fie la textura.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Wrap-ul l-am cumparat de aici www.sling.ro
eu ti-as recomanda sa-l cumperi, materialul e unul special tesut cu firele perpendicular unele pe altele, ca sa tina bine copilul.

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, si al meu are scoarta, cica sa il dam cu ulei inainte de baita, si dupa baita cu prosopel.. da io nu il da cu prosop, ca nu imi place sa umblu in zona fontanelei...

Racusor, io scaun imi iau chicco polly din www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-de-masa-polly-miro-932.html" target="_blank">asta- asta mi-l trebe, musai...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Diana am incercat cu tzitzi pe afara...dar cum am scos-o la aer a tras asta mic un chiot de bucurie ca a crezut ca a venit timpul sa pape...asa ca repede repede am bagat-o la loc

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am scris gresit 6.565. Ea de fapt are 5.565 dar nah eu cu gandul ca a pus bine saptamana aceasta am umflat cu un kilogram

Noi nu stam in Nord. Stam in sud-vestul Norvegiei si aici destul de rar coboara sub 0 °C. In general ploua si iar ploua, din septembrie pana prin martie sunt in jur de 10 grade si ploaie mocaneasca. Zapada in general nu tine nici o zi ca vine curentul din sud, cel cald si imediat se topeste. Anul trecut a fost singurul an in care a rezistat zapada 3 luni iar asa ceva n-au mai pomenit de vreo 40 de ani. A fost record asa ca nu isi face nimeni planul ca anul acesta va ninge iar si va rezista.
Acum sunt cam intre 9-11 °C afara.
Eu incerc sa nu le infofolesc pentru ca eu sunt slaba rau la capitolul acesta si in primul si in primul rand daca nu-s calite am cam pus-o cu ele la gradinita. Ganditi-va ca un copil de 6 luni care merge la gradinita (aici nu sunt crese) este adormit si lasat sa doarma afara. Adica mai mult afara sta in cele 8 ore. Ii baga inauntru la masa. Ok, eu vreau sa o dau pe Iulia dupa un an dar daca nu e cat de cat invatata cu vantul in nas si ploaia pe maini mi-e teama ca va fi mai mereu bolnava. Asa ca prefer sa o calesc eu treptat.

Racusor eu am masa in living asa ca nu am unde sa mut scaunul. Depinde de tine daca planui sa-l servesti pe delfinasul sef in living in fata televizorului. Eu la capitolul acesta n-am facut concesii. Mancarea la masa, nu la TV. Dupa Elisa care la 2 ani nici nu are 11 kg mai alerg cu fructe prin casa dar nu cu castronul de mancare.
Paula, apropo de ce scriai ieri. M-am uitat in graficele mele si pediatra Anei mi-a cerut insistent sa o diversific la 4 luni pentru ca avea 7.4 kg. Nici acum nu pot uita ca ii spunea "obeza" si acum desi nu-mi place stiu ca a avut fler si a mirosit-o foarte bine ca va fi o grasunica. Mananca la fel ca Elisa si totusi are 3 colacei de grasime pe burta iar Elisa piele si os. Zau ca as fi regretat enorm daca in primul ei an as fi indopat-o cu lapte praf, cereale sau altele. Am facut bine ca am ascultat pediatra si nu am invatat-o cu paine, dulciuri, banane. Am diversificat-o cu cartof dar in piureuri ii puneam dovlecel si in ciorbe de regula. De abia cand a mancat cu noi la masa mai prindea si cartofi ca nu-i gateam separat. Si cu toate restrictiile alimentare incepand inca de la 4 luni ea este sus de tot pe grafic iar raportul greutate/inaltime nu-i deloc de invidiat.
De aceea iti dau dreptate. Vrem sa-i avem cat mai grasunei in primii ani dupa care e foarte greu sa spui stop pentru ca au deja stomacul mare, au deja preferinte si e greu sa le mai schimbi tabieturile.
Rodyka, tot uit sa te intreb. Stiu ca nu se dau citrice in primul an. Sau am auzit ca se da suc de minola. Dar sa se inceapa diversificarea cu suc de portocala nici atat. Si totusi vad ca asa e la voi. Cumva cum se da in Norvegia uleiul de peste de la 6 saptamani.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mi-am facut damblaua...mi-am comandat niste cosmetice chinezesti, f bune cica, cu ginseng, multe vitamine, musetel, etc....sper sa fie eficiente...de maine incep sa le folosesc...va anunt dupa o luna cum sta treaba...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

de unde d?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

de unde?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu am tras o sperietura asta noapte uffffffff...iar tuseste ale si i-am dat in miez de noapte niste sirop de tuse mucosin si mi-a tusit jumatate de ora de nu mai putea nici sa respire. se inrosise, era aproape vinetie la fata si se inneca pur si simplu cu tusea de nu mai putea sa respire stateam si eu si tati cu ea si nu stiam ce sa ii mai facem...pana la urma am chemat salvarea. mi-a dat prin cap si la un moment dat am zis "Tatal Nostru" impreuna cu ea si am dat-o cu ulei sfintit. Si in 2 min a incetat calvarul. Atunci a intrat si Smurdul in casa. Am fost la spital totusi ca are o viroza...prostia mea a fost ca i-am dat siropul ala expectorant noaptea. Eram si f obosita si nu am mai realizat. Abia dupa ce i l-am dat mi-am dat seama ca nu trebuia. Of nu va zic prin ce am trecut pe la 3:30 eram la Grigore Alexandrescu....numai mama sa nu fii in momentele astea. Acum o tin acasa si o tot pazesc de Nectarie..dar tot sta pe langa el...nici n-am avut timp sa raman 2 min singura azi sa plang ca simt nevoia dupa stresul de ieri. De asta nici n-am intrat azi ca n-am avut stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mi-am facut damblaua...mi-am comandat niste cosmetice chinezesti, f bune cica, cu ginseng, multe vitamine, musetel, etc....sper sa fie eficiente...de maine incep sa le folosesc...va anunt dupa o luna cum sta treaba...

de unde d?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

de unde?

larisa, de la tiens.ro

daca vrei detalii iti trimit PM. nu vreau sa se creada ca fac reclama...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Otilia,sistemul ala pt geamuri ,nu reusesc sa imi dau seama cum este; sunt un fel de gratii interioare pt a putea lasa geamul deschis?sau ?pozele sunt mici si nu imi dau seama.in al doilea link nu stiu ce e.poti sa imi maidai detalii?ai idee daca potgasi aici asa ceva?
eu ce vazusem in ikea,era ceva ce tinea geamul deschis doar putin(pt geam pe shina),dar asta vara nu prea e bun,mori de cald.

ai lucrat in asa ceva?

fetelor,care mai stiti despre astfel de sisteme??
http://www.child-safety-gates.com/scstore/c-Guardian_Angel_Window_Guards.html?sort=price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

referitor la cojite in cap - pediatra mi-a dat un preparat din farmacie - unguent salicilat 1%; o dau seara iar dimineata ii iau cu pieptanul usor

referitor la scaun de masa - la Bianca am avut pana nu demult scaun de la cicco, care se prinde de masa. foarte util.

noi suntem toate 3 mucoase. Pe Otilia o aspir si noaptea ca nu poate sa respire. e groaznic!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vai, Larisa, ce spaima... Acum inteleg ca e mai bine... Dar mai tuseste? Nu te necaji, ca tu esti super strong...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput