Nou stil de viata! ( 304)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Lou, are 6 luni si o saptamana! Primii doi dinti i-au iesit impreuna, la 4 luni. Acumm i-a dat un incisiv de sus si toata zona e cat casa de umflata si rosie, caci ii mai ies 3!

Si Marei tot asa i-au aparut dintii, la 4 luni.

Vik, chiar ma gandeam zilele trecuta ca bebelina ta, care are deja 10 luni (fara cateva zile, dar nu se pune...) trebuie sa umbla prin casa... e dragut!

Am uitat sa va spun ca am inceput diversificarea; dupa ce am intrebat cativa medici si am studiat intes pe internet. Mananca de rupe... dimineata are piure de fructe si dupa-amiaza de legume. Cand vede castronelul de mancare ii lucesc ochii in cap de bucurie!

A... sa nu uit. In mesajul de azi dimineata imi apare cuvantul birou cu litera mare. N-am idee de ce, ca eu nu l-am scris asa. Ca sa nu cumva sa credeti ca din respect am scris cu litera mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ha ha Gabi hai ca esti tare m-ai si facut sa rad.. Iar s-a scris cu B nu cu b

Chiar vroiam sa te intreb de diversificare si dadui trimite inainte sa scriu.. Ma bucur ca papa bine. Si eu ma gandesc sa incep la 5 luni usor usor.. dar pe aici se recomanda a incepe cu cereale - terci (? - asa mi-a tradus dictionaru :). Cand papa astea, piure de legume. Iar piure de fructe mai mult ca si "sos" peste cereale.. Eu inca mai studiez ce si cum
As astepta pana pe la 6 luni, dar cum de la 7 luni o sa mearga la daycare n-am de ales ca acolo nu sta nimeni dupa ea :((

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou,

vaz ca e mana destinului, tot cu B mare apare! Cred ca e un mesaj subliminal care mi se transmite!!

Pai cu diversificarea a fost asa - eu am vorbit cu 2 doctori; in grupul meu de prieteni sunt 4 bebelusi nascuti in aceiasi perioada, fiecare bebelus avand alt medic. Am intrebat si cele 4 mamici ce li s-a recomandat lor la diversificare.

Inutil sa spun ca cele 6 pareri adunate difera foarte tare....

Asa ca am comparat parerile, ma folosesc foarte mult de siteul:

www.wholesomebabyfood.com

Si am inceput cu piure de fructe - variatiuni de mar, para, piersica, banana, avocado. Am luat si un borcanel de caise de la Hipp, pentru gust. Introduse pe rand, nu toate odata. Am inceput cu mar; apoi mar si para. Si tot asa.

Piureul il fac din fructe crude si/sau fierte.

La legume ma bazez pe cartof dulce, radacinoase, dovlecel, morcov, dovleac copt. O sa-i iau si fasole verde.

I-am facut si putina branza de vaci in casa si i-am adaugat-o fie in piureul de fructe, fie in cel de legume.

Cum spuneam, mananca de rupe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gabi o sa ma uit si pe site-ul ala.. Merci
La noi cam pe aceasi principiu merge toata lumea. Aici nu exista pediatri etc. ca in Ro. Bebelusii sunt urmariti o asistenta (calificata in pediatrie, dar nu e doctor :)) si asistentele recomanda dupa ce si cum zic astia de la sistemul de sanatate.
Melina e asa de interesata de ce mancam noi Oricum ea ar baga tot in gurita Si zilele trecute i-am dat o jumatate de pruna sa o suga :)) si tare comica a fost

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara si felicitari tuturor fetelor care au slabit. Eu personal n-am dat raportul c-ar fi dezastruos dupa excursia all-u-can-eat de 2 saptamani.

Vik felicitari si-mi place ca da roade dieta ta.

Gabi m-ai uimit cu bebe Filip. Te rog fa-i poze zambind ca-s tare dulceii cand le ies primi dintisori.

Hopes imi pare tare rau c-ai pierdut sarcina. Doamne ajuta sa fie bine data viitoare si data viitoare sa fie cat mai curand. Te-imbratisez cu drag.

Violeta, Dumnezeu sa-ti ajute si tie in tot ce-ti propui de-acum inainte.

Gusta recunosc ca n-am reusit sa citesc tot din capitolul trecut insa ce-ai citit aici m-a lasat fara replica, dar nu fara intrebari...

Louisea as vrea sa mai vad si eu poze mai noi cu voi.

Crystina te-am trecut in listutza dar nu cred ca am inaltimea ta corecta. Help!

Delidana sper sa gasesti ceva care sa-ti placa. Mie de exemplu www.obsessionboutique.ca/collection_B2.html" target="_blank">asa ceva mi-ar place.

Mik concediu placut.

Mephala vacanta placuta si tie si vreau si eu ceva poze mai noi...please.

Claudia te pupic.

BB_Yasmine sa-ti traiasca printesa si tie sarcina usoara in continuare.

Noapte buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lou si gabi pt mincaciosii vostri salutari de la letizia si o recomandare: www.baby-walz.de/L/0/Suchergebnisliste.a832.0.html?dmc_mb3_search_pi1%5Bsearchstring%5D=fruchtsauger" target="_blank">ia uitati aiciil recomanda si mami calduros, o sa aveti funul lumii sa-i vedeti. luati si plasa rezerva.gabi tot apar cuvinte subliniate ori cu majuscula, dar tre sa ma amuz ca la tine lady bine apare colo birou si pe la mine numai vin si restaurant:)) ca scrisem ceva de gen:)) stii ce misto da Vin scris asa maiestuos mai ales in public colo, nu in vreun club:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m
Proteinele se mai pot lua din ciuperci, fasole si soia.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
inafara de soia care nu-mi place, pap ciuperci la 2-3 zile. fasole la fel, ieri am avut vinete de ex.si cam toate-s bagate in niste tocane mai pe stil romanesc mai pe stil italienesc, mai un ratatouille, ca sa mai schimb gustul. bag si tabasco daca e sos de rosii si merg mincarurile f bine.ce am uitat sa mai zic, beau suc de rosii cu tabasco ori un amestec de suc de rosii 10%suc de morcov si facut picant de ei, fara zahar, iar delicios. beau zilnic cam la 500ml-700ml.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
pt raport:stagnare!
Gabi multumesc de reteta, suna tare bine, mi-o salvez sa o am pe cand ajung la greutatea dorita. mie imi sunt tare dragi bebeii care mananca tot ce le dai, parca il vad pe bebe Filip...
eu trebuie sa plec acum sa-l pregatesc pe Luca de gradi si sa-l duc apoi, asa ca va las cu bine.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

raportez cel de-al patrulea dintisor, care a spart gingiuta peste noapte! (drept pentru care Furnicel a stat treaza oaresce parte din noapte....)

Si mai raportez un soricel pe care l-am vazut aseara plimbandu-se prin casa

Azi iau pisica!!

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna ziua.

Gabriela nu am ce face musc din mine dar supararea ma baga in pamant asa ca incerc sa fac multe lucruri.Mara creste si subiect delicat ca mi-a zis ca daca bicu moare o sa fie o steluta acolo sus si noi o sa ne gandim tot timpul la el si ea o sa ii trimita multe baloane.Asa ca numai spun cum incerc sa nu plang.

Zuzi mi-ai facut rau cu rochita imi place tare mult.

Sa va zic ce pap si eu.

Dimineata este tot timpul cafea cu lapte degresat si dupa pap o bucatica de paine uscata neagra. La pranz pap paine neagra cu branza light sau ceva gem licht si mai pap si ceva sunca degresata .Cand muncesc dimineata iau la pranz lapte cu cereale sau cu tarate si seminte de in si ceva fructe.Iar seara sunt legume .Beau un ceai detox de ceva timp ca am probleme mari.

Vik eu de ceva timp tot am rarit carnea ca numai ii suport gustul .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput