Nou stil de viata! ( 304)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ce faceti?

Delia mersi! ce fain ca te tii de sala, bravo tie.
Crys, la multi ani lui Dany si sa fie sanatos, pupa-l din partea mea. iar tie multa sanatate si mersi, sper si eu ca am sa iau examenul asta desi mi-e cam frica de teorie.

Ma duc sa-l strig pe Marc de afara si ma pun sa calc, asa am un nulchef sa fac ceva.

o seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Hallo din nou,

Iaca dau si eu ture mai nou pe site in cautare de informatii necesare.
Nu vreau sa raportez, ca oricum nu mai sunt in liste, doar sa ma dau mare am din nou 87 de kile, din care 10 grame sunt ale lui bb. Sper sa nu ma fac iar cat muntele ca deja am luat prea mult pentru 3 luni. Probabil renuntatul la fumat a contat putin.
Va pup si va mai vizitez din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pentru fetele vechi, care ma mai tin minte ... pe 14 februarie implinesc 5 ani de cand m-am alaturat voua, incepand cu dieta "cartoful de aur", apoi diverse altele si in final reusind sa slabesc 20 kg in 5 luni! Ei, ce vremuri ... pentru mine a fost o perioada superba, in care mi-am facut multe prietene, cu care pastrez legatura si acum!
De data asta sper sa reusesc sa revin printre voi, am avut in ultimii ani cateva aparitii "fantomatice" si nu m-am tinut serios de treaba, asa incat mi-a fost cam jena ...
Pe scurt: am 72,7 kg, 1,65 m la 40 de ani! Ieri am fost la nutritionist - am admis in sfarsit, ca am o problema si nu mai am ambitia necesara sa fac singura ceea ce am facut in 2006! Daca atunci motivatia era f puternica, dorinta de a avea un copil ... acum, ca am reusit sa-l am dupa 10 ani de tratamente ( 4 operatii si 6 FIV-uri ) mi-am cam pierdut entuziasmul si s-a instalat o mare "lene"!
Mi-am propus sa slabesc intre 13-15 kg in 4 luni, adica pana la sfarsitul lunii iunie.
Socul cel mai mare l-am avut cand am privit pozele facute luna trecuta in Republica Dominicana, cand paream gravida in luna a 7-a ... in realitate, situatia nu mi se parea asa grava, dar in poze e "horror"!
Pentru inceput voi face cateva analize, apoi mi se va intocmi o dieta ... cred ca cel tarziu la 1 martie voi incepe programul.
Cam atat despre noi, va pun cateva poze cu noi.
Va imbratisez cu drag pe toate!
Cami

P.S. Daca se resusciteaza subiectul, vreau si eu pe lista si promit ca voi fi mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raport : 50kg ! Incep sa cred ca e mai bine sa ma mentin la greutatea asta decit sa pierd insa 2 kg "nenorocite".

Ce bine imi are ca se mai anima pe aici !
Cami, am vazut pozele si sunteti niste frumosi.

Va pup pe toate in grup si lasati, dom'le, prajiturelele si alte cele in pace ! Am zis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor!

Cami, bine ai revenit, hai poate ne revenim incetul cu incetul.
M-am uitat la citeva poze, cel mic seamana leit cu tine, e o dulceata de copil.

Vik, pe unde esti, hai mai povesteste-ne cite ceva.

Carmen, mai mergi la aerobic?

Rolo, esti insarcinata sau am citit eu aiurea?
Oricum, felicitari ca te-ai lasat de fumat!

Crys, mersi.

Eu mi-am luat un mp3 player ca ma plictisea muzica de la sala si acum parca am mai mult spor. Azi e a doua zi de mers pe saptamina asta, ma simt mai bine, mai flexibila, desi la kg nu se vede mare diferenta. Nu-i nimic, ii dam inainte, nu ne lasam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, bine-ai revenit si bafta multa! Te inteleg perfect la capitolul motivatie...Pozele sunt grozave, ati avut o vacanta de vis! Iar cel mic e adorabil!

Delia, sigur ca merg, am 1 an si-o luna de aerobic, . Si nu mai cred in povesti cum ca dupa 1-2-juma de an te modelezi si arati minunat...he, he, he! Trebuie sa investesti ani si multa munca pentru a obtine un corp sculptat frumos si armonios. Si, 70% e dieta echilibrata! Fara dieta nu faci nik!
Deci, vedem cum ne prezentam dupa 5 ani de sport, .

Mai nou, am inceput sa consum batoane proteice (Fibrobar forte, Fibrobar R) pentru a inlocui dulcele.

Rolo, felicitari, draguto, pentru sarcina!

Crys, La multi ani! pentru Dany, imi pare rau ca am ratat momentul. Si multumesc de intrebare, baietii sunt bine acum (au fost raciti, nimic grav), merg la gradi.
Da, din toamna avem scolarei de clasa I, .

Clau, tinem pumnii pentru 19 si vrem poze cu suvite, musai! Pup

Gusta, merge treaba?

Ruxi, esti in vacanta?

Mik, salutari!

va pup pe toate, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?
Rolo felicitari pt sarcina, toate cele bune in continuare!
Cami ce mare a crescut Raducu, doamne ce trece timpul! e scump si ce mi-a placut pe unde ati fost.
Carmen nu-mi plac suvitele,parca tot mai mult imi placea morcovie, nu are cine sa ma pozeze, cred ca am astenie deja, sunt obosita, nu imi place nimica, nu imi ajunge timpul...as dormi 2 zile fara intrerupere.

va pup pe toate, am bagat fierul sa mai calc o tura ca striga si rufaria dupa mine.
lou daca ma auzi, sa stii ca am vazut-o pe Melina in poze, ce faina e si ce mare s-a facut, nu mai e bebe,e domnisoara, seamana cu voi amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo gagici

Carmen idee buna Parerea mea e sa inchidem subiectul asta, deschidem altul cu nume nou, lista pe prima pagina dispare (eventual se face una noua daca sunt doritoare, si numai cu cele care scriu la subiect) etc.. Pe prima pagina putem pune info si linkuri etc. O luam de la capat

Interesant articolul si mai citesc si pe blogul tipului - are articole interesante. In schimb limbajul lui lasa de dorit + aroganta. Dar fiecare cu stilul lui

Claudia si eu am nevoie de zile mai lungi. Simt ca nu am timp sa fac tot ce mi-am propus.
Si eu ma duc azi sa ma vopsesc si sa ma tund, dar nu-mi fac nimic senzational. Cam cum am fost si pana acum - cred
Da.. Melina s-a facut domnisoara si are si personalitate dar nu se vede in poze E o scumpa si jumatate si nu sta locului 2 secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Multumesc tuturor pentru reprimire!
Eu tocmai m-am intors de la nutrionist si va spun, pe scurt, care este situatia:
Am facut analizele, o parte din rezultate le am deja, mai urmeaza sa primesc rezultatele la analizele de sange saptamana viitoare.
Partea buna e ca nu am depuneri de colesterol pe vase ( varsta acestora fiind in medie ca la 30 de ani ), metabolismul bazal este de 1565 calorii ( adica atat consuma organismul meu in stare de repaus ). Pentru inceput mi-a intocmit 5 meniuri zilnice a cate 1200 calorii, apoi mai scadem treptat. Dr. mi-a recomandat sa nu incep o dieta mai dratica la inceput, pt ca se va obisnui metabolismul cu acesta si de aici perioadele de stagnare ... ca sa slabesc va trebui sa scad mai multe calorii si as ajunge sa ma infometez in final, pentru a reusi sa slabesc in continuare. Dupa ce voi reusi sa slabesc cat doresc, pentru mentinere va trebui sa mananc atat cat consum, adica un meniu cam la 1600 cal/zi, asta daca nu fac nici un fel de miscare. Dar daca voi reusi sa fac si miscare, rezultatele vor fi mai rapide si mai sigure.
Apoi, ca reguli de baza:
- ideal ar fi sa mananc intre 3 mese principale pe zi si 5 mese ( care includ 2 gustari, de dimineata si de seara );
- micul dejun sa fie cel mai consistent caloric, adica circa 400-500 cal; nu se ia mai tarziu de ora 11,00;
- pranzul - 300-350 cal; nu se ia mai tarziu de ora 15,00;
- gustare ora 17,00 - 100 calorii;
- masa de seara 200-250 cal; maxim ora 19,00 - 20,00.
Mi s-a mai recomandat:
- ca 90% din dieta zilnica sa fie compusa din alimente permise si 10 % din alimente interzise; la mentinere se va merge pe 80% cu 20%;
- masa sa dureze aproximativ 15 minute;
- hidratare corespunzatoare cu minim 2 l apa plata/zi;
- mancat cat mai multe legume ( sunt cele mai slabe caloric ), apoi fructe ( atentie la zahar! ), de preferat in stare cruda sau la abur, mai putin fierte;
- de evitat uleiul, inclusiv in mancarea gatita; maxim o lingurita de ulei de masline in salata;
- mancarea ideala ar fi compusa din gratar cu legume si supe, ciorbe pentru ca acopera tot ce-i trebuie organismului ( proteine, fibre, vitamine, minerale, apa ) si sunt si satioase ( digestia lor dureaza 3,5 ore fata de 0,5 ore pentru dulciuri, de exemplu );
- sunt permise fainoasele ( paste, cartofi ) numai pana la ora 17,00;
- interzise cu desavarsire: snitelele si prajelile in general.
Am intocmit un tabel cu tot ce am mancat si activitatea fizica timp de o saptamana si peste o luna urmeaza sa mai primesc 2 diete personalizate.
Maine plec in Spania si nu mai am timp sa scriu acum, insa cand ma intorc voi scrie cele 5 meniuri zilnice pe care mi le-a dat azi, poate va inspira si va ajuta si pe voi.
Sper sa se mai invioreze un pic atmosfera pana atunci!
Spor la slabit!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

dau de baut, am 11.000 de mesaje!

Mergi la inceput