Nou stil de viata! ( 304)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
Salutare dragelor si La Multi Ani!
Eu am inceput anul cu bine, m-am inscris la sala, am fost deja de 2 ori. Vreau inapoi pe lista fetelor active, am 68 kg.
Va pup pe toate pe rind.
Mai vin...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Salut.
Vreau si io la active, am 63,6 kg, .
Eftimie, imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut. Sanatate nepotului!
Delia, bravo pentru abonament.
Si eu l-am reinnoit, de 3 ori/saptamana.
va salut pe toate.
Delidana spune:
Carmen, tu mergi doar la aerobic?
In prima zi, am fost la sala de fitness. Am facut ceva cardio, apoi greutati. A doua zi am facut 1 ora de exercitii pentru abdomen si picioare, urmata de 1 ora de dans si aerobic. Azi dimineata a fost interesant sa cobor scarile. Nu ma doare nimic dar simt fiecare muschi din picioare.
De luna viitoare vor fi clase de spinning si abia astept sa merg. Sper sa ma obisnuiesc cit de cit pina atunci cu miscarea in ritm sustinut.
Mai e cineva pe acasa?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Gata, ma pun si eu pe scris regulat, meniuri si tot.
Deci am revenit la vechiul job din Franta unde am conditii excelente ca sa pot minca corect la prinz si nu sandwich in fata calculatorului.
Meniul de azi :
- cafea neagra si 2 tartine cu unt si miere (dimensiuni reduse)
- o felie de friptura de por cu o lingura mare de legume adiacente (facute in vasul de Iena cu friptura), 2 mandarine
- salata verde cu porumb, masline si cruditati. un fruct
(risc insa sa o iau pe aratura caci vine sora mea in vizita si risc sa beau un paharel)
Sport : urc pe bicicleta din casa ca nu am timp de altceva.
Hai, veniti si spuneti ce si cum ca acusica se face vreme buna si iar se vede cit suntem de "grase".
Cu drag de toate.
gusta spune:
Buna.
Si eu sunt in zona si de la inceputul anului am mai taiat din dulciuri si de mancatul nebun numai ca asa imi trebuia , sa vedem acuma cat ma tine.
Hai poate se animeaza un pic subiectul.
Meniul meu nu e prea variat incerc sa ma bazez pe lactate in timpul zilei si seara o masa in familie si aici e buba ca portia ar trebui mai mica.
Totusi mi-am propus cateva lucruri anul asta indiferent de ce o sa imi ofere .
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Buna seara!
La noi ca la nimenea ; socrii mei taie maine porcul si eu ma duc cu o
Sa nu mai aud de carne, maioneze si dulciuri...nu ca as fi mancat prea multe, dar pe unde m-am dus numai asta am vazut.
Cum a scapat sotul de consemn, am fost cu gasca (4 familii) 2 zile la Praid, sa nu spunem ca n-am avut iesire in vacanta de iarna.Frumos!
MIRCLAU spune:
buna ziua
sunt interesata si eu sa intru la regim am cam muuulte kg dar incerc sa le dau jos,si eu m-am ascuns dupa alaptat dar acum sunt in curs de a intarca asa ca nu mai am scuze,vreau de luni sa merg si la sala,dar sunt interesata de niste idei de meniuri daca ma puteti ajuta,nu vreau sa slabesc mult dint-o data ci incet si sigur
va multumesc si succes
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
La Multi Ani pentru noul an, sa fiti vesele si sanatoase!
Un La Multi Ani special pentru puiul mic de Vik, (cu scuze de intarziere), sa creasca mare si sa fie norocoasa si sanatoasa!Cam liniste pe la subiectul nostru... nu ca eu as scrie prea mult, dar mi-e dor de vremurile cu multe mesaje si cu activitate. Ii mai este dor cuiva de vremurile acelea??
Eu declar 63.7 kg; de sarbatori eu nu ma ingras in general, caci nu pot manca mancarurile specifice, asa ca mananc foarte putin si imi prinde bine.
Mirclau, bine ai venit; si eu inca alaptez (bebe meu are 8 luni si jumatate), dar am pierdut toate kg puse in sarcina. Un meniu de "regim" sanatos implica 3 mese pe zi si doua gustari; si in general cam orice alimente, dar combinate corect si mai ales in cantitatea corecta. Succes!
vikinga spune:
Bun revenit in Franta, Mik!Si eu am pus ceva kg, cred ca 1-2, nu m-am cintarit, ca sa nu ma enervez:)Am facut si tort de ziua Letiziei, si am cam mincat, azi am redeschis site-ul meu nemtesc de slabit, v-am mai povestit eu. Gata la dieta.Ei ma rog, n-as zice ca imi pare rau de destrabalare, are si asta farmecul ei.Mik ai un meniu f bun! Un pahar de vin rosu, nu-i asa aiurea si eu mai servesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
Mik spune:
Vik,
Daca ar fi fost numai un pahar de vin rosu, n-ar fi nimic. Am "consumat", champanie, bere, foie gras, curcan stropit cu propria grasime ... (ma rog, asta in 2 zile, nu toate o data).
Meniul de azi :
- cafea neagra si 2 tartine mici cu unt
- supa mixata (de varza), o placinta cu fructe de mare (tielle sétoise), un mar
- salata verde, putina salata de cartofi, curcan slab, un iaurt
Intre timp beau ceai si mi-a frig.
Nu m-am mai suit pe bicicleta zilele astea, din lene.