Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

lorin7774

eu ma uit la "cronica carcotasilor"

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor
Sunt rezerva, pe bebe nu mi l-au adus Pt ca il tin sub obeervatie... Cand a fost sotu la el dormea. A papat un pic la bibe cica. Asteptam Rez de laanalize, sa vedem dc lipsa de lichid a afectat ceva:(

Nu stiu zau ce se intampla dc nu faceam azi Eco :(

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Dana, hai sa nu ne mai gandim la "ce ar fi fost"....hai sa ne bucuram pentru minunea ta de baietel!!!!
o sa vezi ca totul va fi bine!!!!noi suntem aici pt tine

Kitty

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

MULTUMESC CA M-ATI SUSTINUT CU EXAMENUL SI CA ATI FOST LANGA MINE....

Beatrice....la Filantropia este dupa ideea americana.....parca in america din prima zi dupa cezariana te incurajeaza sa te plimbi si sa mergi la toaleta....etc....

Kitty

34+

da, stiu....vreau si eu ca Ana....tot ei la cezariana nu dau nota 10(zece). la alte spitale, nu se tine cont de acest lucru

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, felicitari pentru voinicel! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris! Asa-i de frumos! De puiutul mic nu mai zic nimic, chiar ca si eu abia astept sa-mi tin bebelina in brate .

Danaint, sa va traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic!

Alina, sanatate multa micutei!

Olgutica, nici eu n-am asa semne, eu desi sunt satena am parul pe corp blond, asa ca nu prea se vede mare lucru.

Doura, superb numele! Noi inca nu ne-am decis, sper sa ne hotaram cumva/candva, nu de alta, dar nu stiu ce-o sa declaram la nastere...

Si eu zic ca n-o sa ne prea faca nimeni galerie in decembrie. Si mandruta mea cine stie cand o sa vina, la ce col beton am...

Kamik, bafta sa rezolvati problemele cat mai bine si pentru voi si pentru bebe!

Eva, multumesc pentru senzatiile si sentimentele impartasite cu privire la alaptat. Sper sa reusesc si eu sa-mi hranesc copila cat mai mult.

Crisuletz, felicitari pentru examen!

Sugubina, bine ai revenit acasica!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am scris repejor multe, ca ma gandeam ca deja treceti la capitolul urmator . Trebuie sa recunosc ca mi-e greu sa va urmaresc asa cum s-ar cuvei, din lipsa acuta de timp. La job nu mai pot intra pe net, suntem monitorizati continuu. Plus ca acum, pe ultimii metri am treaba cat pentru urmatoarele 4-5 luni. Nu ma plang, dar daca si urmatoarele 2 zile sunt ca cea de azi, mi-e ca ajung direct la spital, ori la maternitate ori la nebuni !

Azi ma doare si burtica, n-am stat locului mai mult de 10 minute (cand am mancat, atat) si probabil asta e motivul durerii. Bine ca de luni stau acasa, sper sa pot macar sa dorm si eu mai mult, sa ma odihnesc.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hello fetelor
Sunt rezerva, pe bebe nu mi l-au adus Pt ca il tin sub obeervatie... Cand a fost sotu la el dormea. A papat un pic la bibe cica. Asteptam Rez de laanalize, sa vedem dc lipsa de lichid a afectat ceva:(

s38 Lucas Petru

Dana sunt convinsa ca totul o sa fie bine Nu te stresa, gandeste-te ca trebuie sa-ti vina lapticul si ce bine si frumos o sa fie cand o sa-l alaptezi pe Lucas

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hello fetelor

s38 Lucas Petru

Dana, bine ca ati observat la timp. Ingerasul lui bebe lucreaza deja. Sper sa fie bine si cu analizele sa te linistesti

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Kitty, felicitari pentru examen! Esti aproape soferita

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Crisis, e un drag si un dulce bebe mic. Iar tu arati f bine, se vede ca te recuperezi in ritm rapid. Felicitari, mamico!

David Lloyd George

Mergi la inceput