Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 10
crisuletzul spune:
joy multumesc!!!
sa vezi cum s-a uitat nenea politist cand mi-a vazut burtoiul:))....prima intrebare: cand nasteti????
Dooura frumos numele
Kitty
34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!
AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
BraveGirl spune:
Felicitari Dana!
Ana, cris, v-am vazut minunile. sunt superbi!!!
Eva, m-am regasit total in cuvintele tale...si eu ii spusesem lui Symo ca lumea se fereste sa spuna cat de greu e la inceput, mai ales. toata lumea iti spune doar ce frumos e, se fereste sa vorbeasca deschis, sa spuna cat de obositor e, ce inseamna sa nu dormi un an de zile, sa pici de somn si sa te gandesti de n-ori sa renunti, dar sa nu o faci. E greu, dar superb. Arianna se trezea si la 45 min. Eram zombi. Am rezistat pana pe 03.03.2010, cd eram gravi. Avea un an, 3 luni si jumatate. Eu insa n-am renuntat total la mine. Adica dupa diversificare, am inceput sa ies si fara ea. La inceput o ora, apoi dupa un an am iesit si mai multe ore, am lasat-o si la mama peste noapte. o alaptam la culcare si dimineata la prima ora. Eu dupa un an am inceput procesul de intarcare, mai intai cu scoaterea meselor d epeste noapte. A fost greu, dar frumos. Mi-e dor sa-i simt mirosul ala de bebe care suge la sanul meu. Cd il am pe Patrick la san, parca o vad pe ea cd era asa mica. Si ma apuca bocitul
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
beatrice75 spune:
Crisuletz, stii ce ma astept sa gasesc la Filantropia? Adica sper....Imi aduc aminte ce zicea Ana de sala de operatie, cu sange pe pereti uscat, etc. Lucru pe care am avut "placerea"sa-l mai vad si la alte spitale si ma oripila vederea dr din sala de operatie fara masca, manusi, cu un tricou plin de sange. Ma astept si eu sa vad ce am vazut la cursuri si in filme: doctor cu halat, masca si manusi. O camera igienizata....
37+
38 ecografic
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Crisuletz, stii ce ma astept sa gasesc la Filantropia? Adica sper....Imi aduc aminte ce zicea Ana de sala de operatie, cu sange pe pereti uscat, etc. Lucru pe care am avut "placerea"sa-l mai vad si la alte spitale si ma oripila vederea dr din sala de operatie fara masca, manusi, cu un tricou plin de sange. Ma astept si eu sa vad ce am vazut la cursuri si in filme: doctor cu halat, masca si manusi. O camera igienizata.... 37+ 38 ecografic |
uuuf..asta m-a cam speriat
Crisuletz..felicitari pentru examen
Da nu te programeaza ei automat la 10-15 zile pentru oras? sau mergi cand vrei ? e aiurea ca nu mai dai in aceiasi zi, sa stai de doua ori cu emotii.
Simo 30 cu Eduard Matei
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Crisuletz, stii ce ma astept sa gasesc la Filantropia? Adica sper....Imi aduc aminte ce zicea Ana de sala de operatie, cu sange pe pereti uscat, etc. Lucru pe care am avut "placerea"sa-l mai vad si la alte spitale si ma oripila vederea dr din sala de operatie fara masca, manusi, cu un tricou plin de sange. Ma astept si eu sa vad ce am vazut la cursuri si in filme: doctor cu halat, masca si manusi. O camera igienizata.... 37+ 38 ecografic |
Off, pe mine ma irita la culme sa vad doctori cu sange uscat pe papuci. Si am vazut de 2 ori. Bine ca macar n-a fost dr. mea.
Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara
David Lloyd George
crisuletzul spune:
da.....acum asa e.....ma duc au proba practica si pe urma nasc
beatrice.....nu vreau sange uscat pe papuci si pereti
o sa vezi ca va fi super la Filantropia! Peltecu este un perfectionist!!!
tu cand ai progamare? in 2 sau 3....parca asa tin minte.....eu am pe 4 noiembrie...sa vad atunci daca ma controbaie inautru sa vada cum imi este colul!
Kitty
34+
ratusca83 spune:
dana, felicitari pt bebe Lucas...sa creasca mare si sanatos!!! o sa fie bine..nu te ingrijora...
crisule, felicitari pt sala...
mesaj de la letzy.....la ora 17 a venit pe lume micuta noastra, Sandra Gabriela,2950g,apgar9, o minune cu piele alba si buze frumoase.Acum s au mai potolit si durerile. multi pupici pt fete si felicitari Anei.
felicitari LETZI!!! BINE AI VENIT PE LUME, BEBE SANDRA!!!
ANA, bebe David este minunat!!! vaiiiii....
crisis, ce bine arati...pari asa vioaie...iar bebe sebi este un scump!!!
sugubinuta, bine ai revenit acasa!!!
35+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
crisuletzul spune:
voi unde vedeti poze cu cris?
Kitty
34+
Ioana_Mami spune:
FELICITARI LETZI SI DANA!!!Bine ati venit ursuleti!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?