Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 7
MSymo spune:
Eva, iti multumesc mult de incurajari, m-au uns la suflet vorbele tale! Nu cedez, promit!
Nu-mi da si mie nimeni parola daca s-a schimbat?
Symo - mami de printesa Diana Nicole
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Eva, iti multumesc mult de incurajari, m-au uns la suflet vorbele tale! Nu cedez, promit! Nu-mi da si mie nimeni parola daca s-a schimbat? Symo - mami de printesa Diana Nicole |
Logheaza-te cu ursuleti_novdec2010@yahoo.com pe picasa. E albumul deja facut pt Diana. Parola e aceeasi.
Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
EvaF spune:
citat din mesajul lui Vasari Eva, nu prea reusesc sa-mi adun gandurile acum, altfel am multe de spus despre alaptat. Asa e, e al naibii de important sa alaptezi exclusiv cele 6 luni, dar se alapteaza cu inima, nu cu capul, de-asta eu nu o vad deloc ca o lupta. Lupta poate cu producatorii de LP.:) |
Cand a fost ziua Mondiala a Alaptarii, citeam niste statistici, si in Romania, daca tin bine minte, ceva la modul aproximativ 20% dintre copii sunt alaptati. Iti dai seama de dezastru?
In Franta ai la primul copil doar 4 luni de indemnizatie si stai acasa, 4 luni, atat, apoi la job. Si gata, adio alaptare pentru majoritatea. Rare cazuri continua sa se mulga pana la 6 luni, si daca o fac, asta e oricum maximum, 6 luni. Nu stiu aici femei care sa alapteze 1 an, 18 luni, 2 ani, se uitau la mine ca la Ferrari. Dar si 6 luni sunt fff rare, eu stiu cazuri de 1 luna- 2luni maxim de alaptat sau absolut deloc.
Am o prietena, auzi ce imi spune, frantzuzoaica. "Pe primul nu am reusit sa il alaptez, la al doilea nici macar nu am incercat desi poate aveam lapte, ca nu vroiam sa fac diferente intre copii, sa ma intrebe mai tarziu de ce pe el l-ai alaptat si pe mine nu? Unde e inima p'acolo?
Asa ca unei femei ii explici mai bine in termeni de avantaje clare si realiste, ca inima...nu functioneaza mereu. Uite si tu care e realitatea si, de fapt, ce putine suntem care alaptam. Ma refer la alaptat adevarat, nu san la 2 zile si in rest biberoane. Eu am ramas socata, de ce asa putine alapteaza macar 6 luni, cum e posibil?????
Si eu mi-am alaptat copilul cu inima, dar nu am avut viata deloc vreme de 1 an jumate. Nu am iesit absolut nicaieri niciodata fara Luca, nici zi si nici noapte, sa aiba sanul langa el. Ca refuza lapte muls. Adica, sacrificiile sunt enorme, sper sa imi multumeasca cpilul meu ca mi-am pus viata sociala, profesionala si chiar de cuplu in cui un an jumate pentru el. Nu vei gasi in Franta o femeie dispusa la asemenea sacrificii, la o luna dupa nastere ele sunt la dans si copilul e cu bona. Nu stii ce chef aveam si eu sa imi pun o rochie si un pantof cu toc sa ies cu prietenii macar o data pe luna, sau la doua luni, un cinema, un restaurant. Visam cu ochii deschisi. Si obosita, slabita, ca inima iti da ghes dar fizicul cade, eram efectiv adormita pe fi-miu si el la san... ma rog...dar o iau de la capat cu Noah ca mi se pare ceva mi- nu- nat. Vor veni si seratele, shootingurile, restaurantele, expozitiile, mai am un an de tras si gata!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
douradoudou spune:
eva ma emotioneaza enorm cuvintele tale...felicitari pt ca esti o mama minunaat..sper sa reusesc si eu
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa
douradoudou spune:
fetelorrrrrrrrrrrrrr cine stie de dana????????
si 37+ cu Maysaa
crisuletzul spune:
ANA, TE-AI ALES CU UN BOBOLAS ABSOLUT SUPERB!!! SA CREASCA MARE MARE SI SANATOS!!!!
DANA SUNT AICI SI TE SUSTIN!!!!
EU ASTAZI AM AVUT DOAR SALA PE CARE AM LUAT-O! ACUM NU MAI SE DA SI CONDUSUL IN ACEASI ZI CU SALA....si nenea politist a spus ca nu ar fi bine sa dau proba practica pana nu nasc ca datorita emotiilor pot sa grabesc procesul......eu tot am sa dau si proba practica
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
EvaF spune:
[quote]citat din mesajul lui MSymo Eva, iti multumesc mult de incurajari, m-au uns la suflet vorbele tale! Nu cedez, promit! |
Cu multa placere, oricum stiu ca esti tare si vei reusi!
Dar nu exista femei tari 100% pe lume, toate cedam la un moment dat, clacam de oboseala, ne piere rabdarea, o sa reusesti dar trebuie sa nu cedezi. Gandeste-te doar ca nu esti singura, am trecut si vom mai trece multe pe acolo, e o etapa fireasca la incept, apoi va fi lin si usor.
E tare frumoasa Diana, merita sacrificiul tau, nu?
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
crisuletzul spune:
si dau si de baut ca astazi am schimbat semnatura
Kitty
34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!
AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
beatrice75 spune:
Cris, dar chiar ca nu pari a fi operata!Esti deja pe picioarele tale!
Astia de la Filantropia sunt sado, cica nu-ti aduc bebica in salon in caz de cezariana(desi au rooming in), ca sa te determine sa te ridici din pat cat mai repede.
37+
38 ecografic
douradoudou spune:
msg de la dana: sunt bine..b lucas are 2.160 kg..e la analize acum
si 37+ cu Maysaa