Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
Wowww, nasteri live!!!
HAI DANA!!!
HAI LETZY!!!
Am fost la Ikea unde am luat doua masute si o veioza pentru bebe... acum m-am potolit, trebuie doar sa le aranjez.
Joy, cred ca am ajuns la 10 lovituri dar e mult prea timid pentru ce poate. Am imprsia ca si-a schimbat un pic pozitia, ma gandesc sa nu impinga in spate si sa nu imi dau seama, desi la cat de atenta sunt... Maine am programare la medic, are si eco. Sper sa miste cum trebuie pana atunci ca ma apuca disperarea.
Vasari, multa sanatate Mariei!
Doura, foarte frumos numele ales . Am vazut si carutul, super!!! Te cred ca iti place sa il plimbi
Anya, vreun semn ceva???
Ioana, ce faci, nasti sau faci efort???
Kamik, o sa vezi ca toate se vor aranja. E o perioada grea, nu prea gasesti cumparatori si ar fi pacat sa pierzi un apartament intr-o zona buna pentru ca pretul e foarte mic. Sigur veti reusi sa va descurcati, important este sa fiti sanatosi si voi si bebe.
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Wowww, nasteri live!!! HAI DANA!!! HAI LETZY!!! Am fost la Ikea unde am luat doua masute si o veioza pentru bebe... acum m-am potolit, trebuie doar sa le aranjez. Joy, cred ca am ajuns la 10 lovituri dar e mult prea timid pentru ce poate. Am imprsia ca si-a schimbat un pic pozitia, ma gandesc sa nu impinga in spate si sa nu imi dau seama, desi la cat de atenta sunt... Maine am programare la medic, are si eco. Sper sa miste cum trebuie pana atunci ca ma apuca disperarea. Vasari, multa sanatate Mariei! Doura, foarte frumos numele ales . Am vazut si carutul, super!!! Te cred ca iti place sa il plimbi Anya, vreun semn ceva??? Ioana, ce faci, nasti sau faci efort??? Kamik, o sa vezi ca toate se vor aranja. E o perioada grea, nu prea gasesti cumparatori si ar fi pacat sa pierzi un apartament intr-o zona buna pentru ca pretul e foarte mic. Sigur veti reusi sa va descurcati, important este sa fiti sanatosi si voi si bebe. AMR 3 SAPTAMANI... MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 + |
Miruna ...fac efort si nu nasc :-))
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Ioana_Mami spune:
MSJ DE LA ANA
incarca poze cu bb David pe picassa...Yupiiiiii!!!!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
Offf Doamne , ce m-am emotionat!!!
Este superb bb David !!!Nu pot sa cred ca abia ce a iesit din burtica de la Ana !!!
Vreau sa imi vad si eu fata!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
mirunam spune:
Bebe David e superb!!! Sa va traiasca!!!
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
geniusamb spune:
Ana, este minunat bebe David!!!!!!!!!!!!!!
Abia astept sa l cunosc si eu pe bebe al meu!!
Ana, 38+ Matei
AMR 1 s
crisis81 spune:
Scuze ca am intrat atat de tarziu, dar am tot avut musafiri si in rest am bagat si eu somnul restant.
In primul rand FELICITARI ANA!!! SA-TI TRAIASCA MINUNEA
In al doilea rand ma alatur si eu galeriei pentru LETZI si DANAIT
Si acum despre noi:
Ne cheama Sebastian Mihai si am venit pe lume aseara la 18.15. A urlat de l-a auzit tot spitalul si nu s-a oprit pana nu l-a adus in salon.... dupa jumatate de ora m-a adus si pe mine si mi l-a pus direct la piept, asa ca deja am laptic. Aseara a stat la san de 12 la 2 si pe urma a dormit pana la 6.30 cand l-am trezit cu forta.
Pe urma nu a mai prea dormit dar dupa amiaza ne-am culcat toti trei si acum sunt singura treaza. Eu ma simt nesperat de bine ca nu le vine sa creada ca sunt taiata.
Uite poze cu noi:http://picasaweb.google.com/cristinadobres/Sebi?authkey=Gv1sRgCIr78qyPzf2FGw#
Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
beatrice75 spune:
Fetelor, mi-ati facut pofta!M-am uitat la pozici, gata, vreau sa nasc!Vreau si eu puiutul meu. Ma, dar voi dupa cezariana, gata aveti laptic!
37+
38 ecografic
anya2010 spune:
Ana & Cris ce baieti superbi aveti, asa parinti asa copii . Sa dea DD sa fie sanatosi, mancaciosi si necolicosi, iar voua refacere cat mai usoara!
Vre-un semn de la Danait?
Miruna nici un semn..doar misca de zor, se pare ca sta prost cu orientarea in loc sa se concentreze pe col are treaba cu ovarul drept am mers azi vreo 2 km pas mai alert, parca am avut o tentativa de contractie nimic interesant. Acusi o sa-l delectez cu o partida de tenis pe playstation..poate poate
Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
Vasari spune:
Ana, si Cris, sa va traiasca ursuletii, sa va bucurati de ei!
Multumim pentru gandurile bune.
Eva, nu prea reusesc sa-mi adun gandurile acum, altfel am multe de spus despre alaptat. Asa e, e al naibii de important sa alaptezi exclusiv cele 6 luni, dar se alapteaza cu inima, nu cu capul, de-asta eu nu o vad deloc ca o lupta. Lupta poate cu producatorii de LP.:)
Miruna, si eu care credeam ca faci exercitii impreuna cu Iustin. A fost fericit de cumparaturi?
Am facut si fursecurile, cred ca nu au iesit cum trebuia. Ca sa iasa aluat sfaramicios a trebuit sa pun mult mai multa faina, nu stiu unde am gresit.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34