Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Dana trebuia sa nasca la Euroclinic, daca nu au trimis-o in alta parte.
37+
38 ecografic
EvaF spune:
Multa sanatate Mariei, Vasari! Acum am citit...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Dana trebuia sa nasca la Euroclinic, daca nu au trimis-o in alta parte. 37+ 38 ecografic |
Urat din partea lor ca si-au permis sa strambe din nas ca are copilul "retard" de crestere!
Euroclinic nu asista nasteri, recolteaza, bag seama...
ratusca83 spune:
din cate stiu, este la Euroclinic, Dana!!
35+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
Joy21 spune:
Ei nu sunt pregatiti sa fac fata urgentelor medicale din pacate. Iar daca ar tb (Doamne fereste) sa-l tina pe bebe la incubator ar fi foarte costisitor pt parinti.
Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsurile referitoare la frecventa ecografiilor din ultima luna. M-am programat saptamana viitoare la eco, din proprie initiativa.
Miruna, daca bebe e tot "inactiv" sau mai putin activ decat de obicei te sfatuiesc sa faci o eco/monitorizare fetala. Sau macar sa vb cu dr. tau.
kamik, cred ca ai trecut prin multe Sper ca aparitia lui bebe sa va lumineze viata si sa treceti cu bine peste impasul financiar
David Lloyd George
Joy21 spune:
Dana, suntem alaturi de voi! sa fie bebe bine
David Lloyd George
Joy21 spune:
Vasari, multa sanatate Mariei! Sa-i dai un pupic din partea mea si a Sofiei.
David Lloyd George
EvaF spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Joy21
Ei nu sunt pregatiti sa fac fata urgentelor medicale din pacate. Iar daca ar tb (Doamne fereste) sa-l tina pe bebe la incubator ar fi foarte costisitor pt parinti. Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy, le cunosc discursul dar asta nu inseamna ca le acord circumstante. Daca, Doamne fereste, le moare un pacient isi inchid bishnitza, asta e principiul spitalului privat, in general, oriunde in lume, dar mai ales in Ro. Eu zic ca daca iti deschizi un spital asumi orice pana la capat, aduni crema cremelor, etc etc. De aceea nici macar "vedetele" nu prea nasc acolo ci prefera statul...
Si medicul meu lucra si la Polizu si la Euroclinic, mi-a explicat ce si cum...am ales direct Polizu, sa fie sanatosi.
ana_vio87 spune:
*..........................................................
*......................................
*.......................................
*..........................
*....................................................
pupici pe burtici :*:*:* 31+