Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Letzy, nastere usoara!!
Eu zic totusi ca alaptatul va fi idilic dupa cateva luni.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34
EvaF spune:
HAI DANA & LUCAS
Avem nastere in direct iar
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
sunset_zuzi spune:
LETZY NASTERE USOARA
lorin si eu am un par negru pe burta dar nu il dau jos pt ca am inteles ca o sa cada singur
Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia
bb_alinus spune:
N-am citit decat ultima pagina, am fost in oras cu prietenele ( colege de birou), am mancat de pranz - si-au luat special o pauza mai mare pt mine, apoi shopping si back home ca imi vine o alta prietena spere seara, tot asa sa imi vada balonul inainte sa faca poc:)).
Ma simt in vacanta: muncitorii mi-au plecat, pe fii-mea am trimis-o in vacanta la bunici asa ca io imi fac de cap! Ultimile zile!
Am cumparat bebelinei un set de pat pt landou atat de dragut! Nu era necesar dar nu m-am putut abtine!
Doura, frumos prenume ati ales!!!!
Deci galerie pt Letzi si Dana!!!!!!!!!!!
Ma duc sa mai citesc din urma!
AMR 6 zile!!
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
vmadelain spune:
LETZY NASTERE USOARA
Doura Ft frumos numele ales pt bebelina! Ne poti spune ce insemnatate are? am inteles ca este arab...dar cu siguranta are o insemnatate anume!
Si eu m-am decis asupra numelui...sotul nu este prea convins...dar cred ca va fi si el de acord...cum suntem 100% il anuntam!
Madalina35+
sunset_zuzi spune:
intreba cineva de utrogestan eu l-am luat intravaginal de cand am aflat ca sunt insarcinata pana la aprox 20 sapt
Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia
vmadelain spune:
Citat: |
Maria a primit antibiotic, se pare ca e o otita combinata cu bronsita si sa vedem daca incepe sa auda mai bine dupa. Mai mult de asta sunt ingrijorata. Daca ne-ai auzi cum vorbim cu ea... rar si f tare si nici asa nu intelege, le potriveste. Doura, f frumos numele. Mi se pare romantic. Noi inca nu am ales niciunul. Si lista mea e asa diferita de a sotului, sunt ingrijorata. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34 |
Vasari Imi pare rau ca micuta Maria are probleme de sanatate asa mixate ...Sper ca tratamentul cu antibiotic sa dea rezultate rapid si sa se vindece curand!
Madalina35+
EvaF spune:
Vasari, ce imi place ca esti pro-alaptare, pai este idilic, este cel mai frumos fir de legatura intre mama-fiu. Pentru mine a fost ceva exceptional, dar la nivelul afectului. Legatura emotionala e fantastica. Ca sa nu mai zic cat e de comod, nu am stat sa spal noaptea biberoane sa fac lapte, scoteam sanul si gata. Ma rog. Este idilic daca esti senina 100% eu asa am fost, nu mi-am pus nicio intrebare pe principiul stiu ca fac cel mai bun lucru pentru copilul meu, ca sunt hotarata sa nu ma las orice ar fi pentru ca locul copilului meu e la sanul meu. Nu a mancat macar o data biberon pana la un an jumate desi stie Dumnezeu de cate ori eram tentata, nu mai puteam fizic, efectiv, eram la capatul rabdarii. Dar nu am facut-o. Lua bine in greutate, oricum, il vedem cum crapa de sanatate si asta m-a motivat si mai tare, pediatrul ma incuraja, ma felicita, imi spunea "uite dom'le copil alaptat ce mina buna are!" Adica au contat toate, ca unii pediatrii descurajeaza in loc sa incurajeze, familia la fel in unele cazuri- pe mine ma incurajau- vine cu sfaturi "da-i, draga, un biberon sa te odihnesti"...
Dar daca depasim nivelul afectului, al legaturii superbe mama- copil, imi amintesc cat eram de obosita, zombie as spune, nicio noapte dormita cap-coada, cearcane, ragade si dureri horror, au fost si din astea. La asta ma refer. Mamicile sa fie pregatite pentru ca este ceva minunat dar trebuie facut cu rabdare multa. Daca nu va pregateste nimeni sa va zica e si greu, o sa aveti un soc si veti abandona mai usor. Nu va lasati! E greu la inceput, apoi e ok, e extraordinar apoi.
Eu va doresc sa aveti copii care dorm, exista si exceptii, unii sunt alaptati si totusi noaptea dorm 6-7 ore legate, rare cazuri dar exista. Eu nu am avut bafta asta!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
misticgirl spune:
Hai, Letzy!!!
Hai, Dana!!!
Ce emotii am! Trebuie sa ma apuc de gatit, dar stau cu sufletul la gura, sa aflu vesti despre cei doi ursuleti.
Doura, frumos nume! Si noi am ajuns la 3 variante, cand ne hotaram definitiv, va anunt
Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)
bb_alinus spune:
Vasari sanatate Mariei! Imi pare rau ca e bolnavioara! Uf, cred ca sezonul bolilor abia incepe!
Si noi cu multa convingere abordam alaptarea! Si prima data a fost bine sper ca si de data asta sa mearga la fe!
AMR 6 zile!!
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.