Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
fetelor la 5 parca e randul lui letzy..ursuleti pe banda rulantaaaaaaaaa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa
ral_eli spune:
M-a emotionat enorm ana. offf, parca numai tgrec saptamanile mai repede sa-l vad si eu pe puiul meu.
35+
ral_eli spune:
si mai sunt 5 zile pana intram in odiseea noastra si ursuletii vin unul dupa altul. sa vedeti voi fetelor de decembrie cum o sa ne rugam de ai nostrii sa apara.
35+
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ba esti prima kamik multumim allexia girls mi-am schimbat putin semnatura alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 37+ cu Maysaa |
ce frumoooss
Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Fetelor va multumesc mult pt sfaturi si pt relatarea experientelor voastre. Am facut tot ce am putut si am scapat, in final, de stres. Acum am sanii tari doar inainte de ora de supt, laptic este dar nu stiu sa imi dau seama daca s-a saturat pitica. N-am vrut sa-mi iau cantar, de frica obsesiei cantaririi copilului, dar iata ca ar fi fost singura modalitate de verificare. Diana papa cam la 2-3 ore, dar dupa lungaaaaaa alaptare, care dureaza si o ora, incepe sa se suceasca, foiasca etc, nu mai adoarme instant. Cat a papat lapte de la tzitzi, lapte muls si o portie de lapte praf pe zi, dormea si 4 ore, acum adoarme mai greu si se trezeste mai repede. Oare nu se satura? Ca si dupa o ora de stat la tzitzi, atipeste si tot cauta cu gurita. Incurcate mai sunt caile Domnului..... |
Intrebarile pe care ti le pui acum Symo sunt exact intrebarile capcana care te duc spre intzarcarea copilului. E capcana universala. Oare s-a saturat copilul din moment ce nu doarme mai mult de o ora intre mese? Da, da, s-a saturat, dar laptele matern digera ff repede, laptele praf- fiind de vaca- digera f greu, ca atare daca dam copilului lapte de vaca doarme ore bune, unii toata noaptea fara sa se trzesaca, pana digera. E comod laptele praf, asta stim cu totii. Copilul doarme, mama doarme, toata lumea e odihnita. Dar nu abandona! Copilul alaptat se trezeste f des, eu il aveam la san la o ora si jumatate, zi si noapte. Acum pui tu in balanta ce vrei...si daca rezisti pentru copilul tau. Dupa 3 luni va fi un pic mai usor, va mai lungi perioadele intre mese putin. Oricum, intervin puseele de crestere, de ex la 3 luni sta numai la san, e un puseu arhirecunoscut pt toata lumea, cand enorm de multe mame cedeaza si ii intzarca. Copiii stau aproape numai cu sanul la gura o saptamana-doua, intervine o a doua mini febra laptelui ca sanii se regleaza iar dupa poftele lui, ma rog...ramai pe pozitii. Daca cedezi si vii cu biberon incepe sa scada productia ta. Nu ai teama, Diana se satura f bine cu laptele tau si e cea mai buna solutie pentru ea. E greu, stiu, dar nu te lasa!
Gandeste-te cat de sanatos va fi copilul tau, ca ia anticorpii tai. Nu va face reactiii la vaccinuri, nu va avea dermatite, bronsiolite, gastrite, e vorba de copiii alaptati exclusiv. Si te vei uita in jur la copilutii bolnaviori si te vei bucura ca tu ai panaceul universal: sanul. Bineinteles ca intervine si imunitatea lui nativa dar oricum, va fi mult mult mai sanatos. Toata viata. Au descoperit ca laptele matern este anticancerigenul perfect, natural, asta inca o motivatie.
Plus cand e nervoasa si plange sanul e un calmant la indemana si ideal, oriunde ai fi.
Eu ma gandesc la tine sa fii tare! E ff greu alaptatul, multa lume isi imagineaza asa ceva idilic, e fff greu sa alaptezi exclusiv, zi si noapte, dar e frumos si o binefacere enorma. Atat pentru tine- scade enorm riscul de cancer la san- cat si pentru Diana.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)