Pachet trimis posta

Pachet trimis posta | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Am trimis in 13.10 un pachet de aici din Germania (cu DHL) in Romania, am vorbit cu mama si n-a ajuns nici acum, cate zile ar face, e normal sa dureze asa mult?
Unde ar trebui sa verificam unde s-a impotmolit?
Am mai avut experiente negative cu posta, plicuri neajunse dar acum nici pachetele nu ajung?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai DHL e altceva decat posta. La ei trebuie sa te interesezi, mai exact ei au track and trace la toate pachetele trimise, trebuie sa ai un numar de urmarire pe chitanta pe care ti-au dat-o. Intra pe net si cred ca poti cauta acolo pe pagina lor.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Deutsche Post s-a unit cu Dhl care se ocupa de pachete , colete.
Am inteles de la cineva ca dureaza cam 2-3 saptamani pana ajunge, mai astept cateva zile, eu credeam ca face max. o saptamana.
Am chitanta si merg cu ea la ghiseu sa vedem ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu trimit pachete cu atlasib si ajung in maxim 3 zile.La DHL stiam ca se poate urmäri pe net traseul pachetului.

Mergi la inceput

Am inteles, deci practic ai trimis cu posta normala. Daca e neasigurat pachetul, deci varianta cea mai ieftina, intr-adevar face 2-3 saptamani. De fapt asta e termenul oficial, ca practic poate ajunge si in 5 zile. Si eu astept acum un colet din uk trimis pe 14 si tot asa inca stau cu sufletul la gura, dar pentru ca e neasigurat nici de urmarit nu pot sa-l urmaresc. Asa ca inca mai astept.

Mergi la inceput

Cum adica neasigurat, noi cand l-am pus nu scria nicaieri ca mai trebuie platit ceva suplimentar(sau vreo asigurare).
Acum vreun an am trimis niste acte tot prin posta si n-au ajuns(le-am trimis recomandat),am avut dovada platii si ne-au despagubit atunci cu 35 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ai tracking number? daca ai, il poti urmari si pe site-ul postei romane daca a intrat in tara.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Adica daca i-ai dat valoare. Poti sa-l trimiti simplu si costa mai putin, sau poti sa declari ca are valoarea 50 de euro de exemplu, dar se adauga la pret un procent din 50 de euro astia. In schimbul acestei sume platite in plus ai tracking number cum zice Josefine si in cazul in care se pierde dupa ce depui reclamatie esti despagubita cu 50 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am trimis cu dhl-ul acum citziva ani si a durat 6 saptamini pina a ajuns pachetul!Si desfacut si controlat!

Poate s-or mai fi schimbat de atunci modalitatzile d elucru!

Trischca tu trimitzi cu atlasibul pentru ca ai in apropiere probabil "gara"sau biroul firmei!Insa daca nu ai...atlasibul cade si trebuie sa apelezi la o alta forma de trimitere!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

editez s-o intreb pe Androix daca lucreaza in domeniu?Am trimis asta vara un plic pe adresa unei firme din Bucuresti(plic format A3),din pacate plicul n-a ajuns la destinatar si nici inapoi nu s-a intors!Sa-l consider pierdut pentru totdeauna?
Multzunmesc anticipat de raspuns!

Mergi la inceput

Nu lucrez in domeniu doar ca in ultima vreme am tot avut nevoie sa trimit si sa primesc colete prin posta.

Cred ca poti sa consideri plicul pierdut. Ai intrebat de el de acolo de unde l-ai trimis?

Nu stiu ce sa va spun, eu trimit mai mult intern si n-am avut pana acum probleme sa nu ajunga ceva la destinatie. Sfatul meu este ca atunci cand trimiteti sa alegeti o varianta care poate fi urmarita, chiar daca e mai scump.

Nu stiu ce-o fi cu trimiterile in tara, or avea senzatia ca cine stie ce trimiteti acasa dar cand dai peste un plic cu acte si nu e nimic de ciupit il trimiti la destinatie nu il arunci

Mergi la inceput

Pachetul inca nu a ajuns, mai astept cateva zile, apoi merg la posta aici sa intreb.
Asa e ar fi fost mai in regula cred cu Atlasibul, dar nu este aici la noi, ar trebui sa merg la Berlin si mi s-a parut mai simplu cu posta.
Cu plicul acela pierdut, cei de aici mi-au zis ca s-a pierdut dar unde nu stiu(pe langa acele acte am pus si 50 de euro) probabil or avea ei vreun aparat de se vad banii si l-o fi desfacut sa ia banii si apoi l-au aruncat?
Nu stiu mai trimisesem bani asa si la diverse cazuri umanitare dar au ajuns mereu, nu s-au furat dar de atunci m-am invatat minte si nu mai trimit bani in plic.

Mergi la inceput