Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Diana,frumosi baietii tai!si f harnici.ce gateau acolo?de fapt...,ce-a iesit?cum ai prelucrat pozele cu chenarul ala in ceata?

intr-o revista my little pony de-a lui m. era o reteta de clatite pufoase. ei au facut compozitia, eu eram la tigaie si eu iesit asa bune ca am repetat experienta...

despre poze - am descoperit dintre optiunile pe care le are picasa - indreptat poza, culori, lumina, ochi rosii, retusare (de ex poti scoate cosurile evidente de pe fata cuiva, daca are !!), apoi sa faci din color in alb/negru, sepia, ceata aia, etc...
noh, si m-a jucat putin de tot ca eram in graba, ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dom'le, de cate ori zic ca le-am vazut pe toate, mai apare cate una care ma surprinde... Ma uit acum la un buldozer care curata frunzele de pe strada, alea adunate la bordura! Deci primaria trimite buldozeru' sa curete frunzele, mai urmeaza sa vina un camion sa le incarce, ca vad o gramada mare in fata la vecina Gisella. Na, am mai vazut una!

lizzy, am ramas masca la pictura lui Marc! Cat de frumos, ce de culori! Tare dulci cu sorturile, mi-am zis ca trebuie sa cumpar si eu sorturi pentru familie Pe bune!

dandusa, copilu' meu nu se dezbraca la chiloti sau la nudul gol, insa in clipa in care intra in casa isi da sosetele jos! Si nici nu pot sa spun ca are picioarele inghetate, insa mie totusi mi se pare rece. Ei, el e de alta parere!

ruxandra, ai o poza cu o camera in Turnul Londrei, nu? A cui camera e? In primul rand m-am gandit la Mary Stuart, dar apoi si la Elizabeth, la Anne Boleyn? Ca toate au petrecut ceva timp acolo. A cui e?
Tare faine pozele!
Mai, sa stii ca si eu am crezut ca e aspirator de frunze, dar m-am uitat cu atentie si tot masina de tuns iarba mi-a dat A, Steve stie si vreo cateva cuvinte romanesti, e baiat tare fain, avem mare noroc cu asa vecin. Si face si tuica, are pruni in gradina... ce mai, e ca pe la noi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Serban!

Va ofer o .... Noi fugim afara ca e tare frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am nevoie de sfaturi/pareri

de ieri seara,Crinuta este cu febra.ii scade/creste dar moderata.ce ma ingrijoreaza pe mine este ca delireaza.aseara s-a culcat cu 37.5 si intr-o ora s-a trezit cu 38.7 delirand.groaznic momentul.am fost la un pas s-o palmim sa-si revina.nu era acolo.plutea cumva,inconstienta si cu ochii bulbucati tipa sa-l iau de pe ea ca-i mare,sa ies,s-o duc,sa una,alta.abia se facea inteleasa.abia intelegam ceva.am reusit s-o trezim,i-am dat un supoz cu paracetamol si dupa 2 ore de joaca a adormit.la o ora jumate,iar s-a trezit tot cu simptome de delir dar mai pasnice.dimineata febrila/subfebrila.la pranz,somn ca era rupta(ea nu mai doarme la pranz de multtt),dupa o ora jumate de somn,s-a trezit cu 37.9 tot delirand.in afara de febra nu are nimic altceva.pe mine nu febra ma ingrijoreaza,poate fu o viroza,cine stie...lupta cu ea,bla,bla...,ci delirul la febra moderata!este al doilea episod din viata ei.primul s-a derulat in vara,fix la fel.a avut 3 zile de febrila/sufbebrila,tot cu delir,tot cu febra si atat!la acea vreme,pediatrul ne-a zis ca se intampla ca unii copii sa reactioneze asa violent la febra,chiar si la febra moderata(?)ca organismul lor sensibil reactioneaza in multe moduri,bla,bla.nu-s convinsa.as merge sa-i fac niste analize dar nu stiu de care.ma gandeam si la neuro.uf,f delicata situatia:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Serban! Luciaro sa-ti traiasca printul si sa fiti sanatosi!

Am vazut poze, o incantare!
In primul rand Dandusa, m-ai sparttt . Esti de vis fata mea, sa faci asemea torturi, tot respectul. Cretofolina e dulce tare, Raducu este uimitor frateee, in toate pozele este atat de expresiv. Cu cine seamana cu vreun bunic blond si cu ochii aia albastri? Ti-am zis, m-ai spart cu torturile

Bambo, fata mea tu esti o diva, asa exprimi orice ti-ai pune pe tine, radiati toti de bucurie, iar Antonia are moaca de business woman

Lizzuca draga mea, acu nush sa zic, ori e ianis mai frumos ori e Marc, ori sunt la fel . A crescut multtt Marc, sunteti de viz acolo la bucatarie dar io-s lesinata dupa fundita lui Marc de la gradi.

Ruxandra, si io vreau la Londra, dar e tare posomorata frateee, presupun ca in magazine n-ar mai fi asa pt. mine . Ati mers doar pe jos, ati dat kilometrajul peste cap, ca noi asa faceam, acum cand va fi o sa fim nevoiti sa mai luam si bus ceva. Cine stie cand taica

Bun, parca am mai vazut poze, jur ca atat imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

La Multi ani, Serban! Draga Lucia, sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am nevoie de sfaturi/pareri

de ieri seara,Crinuta este cu febra.ii scade/creste dar moderata.ce ma ingrijoreaza pe mine este ca delireaza.aseara s-a culcat cu 37.5 si intr-o ora s-a trezit cu 38.7 delirand.groaznic momentul.am fost la un pas s-o palmim sa-si revina.nu era acolo.plutea cumva,inconstienta si cu ochii bulbucati tipa sa-l iau de pe ea ca-i mare,sa ies,s-o duc,sa una,alta.abia se facea inteleasa.abia intelegam ceva.am reusit s-o trezim,i-am dat un supoz cu paracetamol si dupa 2 ore de joaca a adormit.la o ora jumate,iar s-a trezit tot cu simptome de delir dar mai pasnice.dimineata febrila/subfebrila.la pranz,somn ca era rupta(ea nu mai doarme la pranz de multtt),dupa o ora jumate de somn,s-a trezit cu 37.9 tot delirand.in afara de febra nu are nimic altceva.pe mine nu febra ma ingrijoreaza,poate fu o viroza,cine stie...lupta cu ea,bla,bla...,ci delirul la febra moderata!este al doilea episod din viata ei.primul s-a derulat in vara,fix la fel.a avut 3 zile de febrila/sufbebrila,tot cu delir,tot cu febra si atat!la acea vreme,pediatrul ne-a zis ca se intampla ca unii copii sa reactioneze asa violent la febra,chiar si la febra moderata(?)ca organismul lor sensibil reactioneaza in multe moduri,bla,bla.nu-s convinsa.as merge sa-i fac niste analize dar nu stiu de care.ma gandeam si la neuro.uf,f delicata situatia:(

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

imi pare rau ca vad atat de traziu. si dani a avut episoade de delir, drept e ca avea febra mare. dar, pe de alta parte, dani si la o simpla viroza face 39 cu ...
dani statea in pat si imi cerea lopatica, sa se joace un pic la nisip, si intindea mana dupa ea, ca si cum ar fi avut-o in fata ochilor. te cred, te inteleg perfect, cat de tare te poti speria.
inclind sa cred pediatru, ca fiecare copil/om reactioneaza altfel la febra.
cred ca te duci departe cu gandul, la neuro, atata timp cat aceste episoade au fost doar legate de febra. la o adica, poti sa mai ceri parerea unui alt pediatru.
sanatate multa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am citit de-am inebunit,intr-un final m-am dumirit.au fost convulsii febrile.starea de agitatie si zbatutul pe care eu incercam sa vi-l descriu,erau spasme.cauza convulsiilor este faptul ca febra creste brusc si nu valoarea in sine(se face si la febra moderata).in plus a mostenit si ceva teren de la mine,nu in pipera,evident:D.eu am avut convulsii si am facut toate investigatiile pt meningita la cateva luni de viata.cauzele convulsiilor sant diverse.de la boli grave,febra,pana la virusi/bacterii de tot felul.important e ca pana ajung la medic,exclud posibilitatea aia urata cu neuro,pt ca in cazul ei febra a fost cauza convulsiilor.ramane de cautat cauza febrei,in schimb.acum ca m-am luminat,am realizat ca santem la al 3 lea episod de convulsii cauzata de febra.ma rog,mergem mai departe si cautam cauza febrei si gata.convulsiile in sine,nu lasa urme.
cititi va rog www.reclama/Convulsiilefebrile-articol-65.html" target="_blank">aici si informati-va despre convulsii si cum sa procedati.acum,ma simt groaznic...ca in loc de panica si intentia de palmuire,trebuia s-o iau incet,s-o las sa se desfasoare,sa fiu atenta la respiratie,sa,sa,sa...:(
ps:in articolul de sus,mi s-a parut ca se explica cel mai simplu...

si...,neaparat febra scazuta.chiar si 37.5,trebuie scazuta.prin impachetari,desfofolit si dusuri lungi este cel mai la indemana dar musai trebuie scazuta.pana la 38.5,eu am lasat organismul sa lupte singur,pt ca asta stiu ca-i cel mai bine pt imunitate si asta fac din totdeauna...dar in ultimele trei dati cu febra,am gresit:(
luati de invat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ma bucur mult ca te-ai mai linistit, macar acum stii ce a fost.
sanatate multa. cum ati trecut noaptea?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Serban!

Luciaro, felicitari mandra mamica

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput