Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
Donia-seamana f bine David cu Antonia cand era bb...i-am aratat sotului poze cu Antonia la 2 luni jumate si ma intreba daca e David si cand i-am facut poza
Dandusa-super torturile
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ruxandra_sb spune:
Am reusit!
Trimis poze.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
dandusa spune:
Bambo,scumpa foc caprita ta,bai da' are asa o figura poznasa.si e f chic,sa stii!ca si mami,normal!puiul mic,sta ascuns bine.nici o buca,nici o falca?asteptammmm
Diana,frumosi baietii tai!si f harnici.ce gateau acolo?de fapt...,ce-a iesit?cum ai prelucrat pozele cu chenarul ala in ceata?
Ruxandra,in mom asta imi doresc si eu sa pot pleca undeva doar cu Claudiu.mi-au placut pozele mult.poza 218 mi-a dat ameteli,de la ce etaj ai facut-o?am urcat si eu in empire state dar era ceata asa incat n-am dat nas in nas cu imaginea inaltimii,am stat doar intre ziduri
Aka,cum mai esti?zi ceva,zi macar de copii ca sant bine!si de voi,nah un pic acolo.nu ne lasa asa
saryta spune:
Neata, hai la cafea ... o zi buna tuturor! La noi e asa frumos zici ca e o zi de vara.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
saryta spune:
Ieri am fost iar la control, totul pare ok - luni facem Prevenarul si apoi vom vedea. La gradi nu au voie inca o sapt macar si ele tot intreaba cand se termina vacanta. Sper sa treaca repede si sapt viitoare.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
ruxandra_sb spune:
Si noi fara Halloween (Lavinia, nici la mine nu place).. insa am fost.. "pe urmele spiridusilor" - (pus poze).
Laura, ce crizanteme!!! Si culorile de toamna in jurul frumosului Dani..
Lizzy, superbe pozele de la Oktoberfest. Ce fericit mamaruzta! Si mortali muschetarii cu sort. Serioasa treaba cu pictura.
Donia.. cum sa te superi pe un baiat fain, ungur de-al nostru din Serbia Ti-a mai dat si leustean!!!
Cred ca avea un aspirator de frunze, nu?
Nu mari pregatiri.. luat un camion mare, mare. Si omuleti/indieni/calareti.. ii plac.
Bambo, frumoase poze. Tu arati minunat.
Acs, faina petrecere. Si surpriza! De unde-au luat costumele?? Chiar inimoasa educatoare. Frumos.
Dandusa.. ce bucle, ce rochita, ce cerceri, ce tort1 (uau!), ce tort2 (uau!), ce zulufi blonzi si ochisori albastri!! Ce frumoasa e C in "dragoste la las vegas"!
Si G are uneori.. bufeuri . Cred ca tine de ambitia de a se imbraca cu un anumit vesmant si de a ma contrazice pe mine.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Ioanna81 spune:
Buna dimineata
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
bamboletta spune:
Neata
Dandusa-am trimis si poze cu David pe mailul comun
Ruxandra-vazut pozele ,multumim de compliment
Lizzy-frumosi muschetarii tai le place sa faca prajituri? ce a iesit?
la iasi in loc sa vina iarna(nu ca as astepta-o )vine primavara
ma cheama David...aiii...aaa...ggg...ghei...fug
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Laura13 spune:
neatza mamici,
cred ca am luat-o razna, de dimineata cant, dansez, am asa o stare de bine si de veselie ... de mult nu am mai avut.
n-am vazut pozele de pe mail, dar, in pauza de masa, ma delectez
am intrat doar sa va citesc si sa va ca nu am nik important de zis ... doar ca-s happy
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
mananc si m-am uitat la poze ... frumoase, din bucatarie (m-au dat pe spate ca stau cu sorturile ), din gradina botanica (ati fost inaintea noastra si ati prins mai multe flori , caprita e scumpica foc, iar bb .... dulceeeeee) si din londra (prefer casele alea dragutze, decat pozele in gol , mi-au placut cerbii (la nebunie) si peter pan (dani l-ar fi luat acasa )).
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006