Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, nu, nu i-am costumat noi. Costumele sunt de la gradinita. Noi am aflat de petrecere cand ne-a povestit Victor acasa :).

Lizzy, da, da, si pe mine ma incanta blogul. Asa aflu ce mai fac la gradi, caci Victor e mai zgarcit cu povestitul. Blogul e facut de una dintre mamici si e doar pentru grupa lor.
Iar legat de petrecere: nu stiau. Au o educatoare care se dedica meseriei. Pentru ca petrecerea (si nu numai) i se datoreaza exclusiv.

Lavinia, noi nu sarbatorim Halloween-ul, cu toate ca eu personal l-as adopta rapid :). Pare o sarbatoare desprinsa din povesti. Fetele au aflat de sarbatoare la orele de engleza, iar Victor la petrecerea de la gradi.

Laura, ce scump Dani! Cata grija are de tine si bebe!

Bursucii sunt fornaiti toti trei. Maria se plange din cand in cand de o ureche. Iar maine plecam intr-o minivacanta. Sper sa ne intoarcem mai bine si fara surprize neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,felicitari,sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si voiosi.sarcina usoara iti doresc!

Multumim de urari!mi-au ajuns direct la suflet!.nici acum nu realizez ce copii mari am!of...am atatea sa povesesc dar nu ma lasa frate...,sant numai calare pe mine.acum i-a scos Claudiu afara sa-i aeriseasca putin ca ne-au pus pe moate pe amandoi...
sant obosita si nu gasesc momentul ala al meu.bai,nu ma pot deconecta si pace.mor de ciuda pe mine.simt ca m-am intins la max si acum am intrat intr-o agitatie care...,evident ca atrage agitatie.Claudiu tot pe acolo,doar ca el functioneaza un pic diferit!copiii sant...exact cum santem noi!

Ale,Mario,Ema,Antonia,Mihai,La multi ani,pui mici si scumpi.sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

am pus si poze cu noi

legat de etapele prin care trec,scrie undeva ca au si calduri in jurul varstei de 4 ani?:D.sau...,ai vostrii au?Crinuta ne imbolnaveste zilnic cu fraza asta "mi-e calddddd,prinde-mi parullll,dezbraca-maaaa".in timp ce ea,fie abia a intrat in casa si vrea sa se dezbrace in 2 secunde...,fie este in chiloti si parul i s-a desfacut din coada.avem cca 23 de grade,nu altcumva.sant zile in care noi stam cu bluze de trening si papuci,iar ea in chiloti si atat.cand ne pregatim de iesit afara,incepe scandalul "mi-e calddd,dezbraca-maaaa,prinde-mi parulll" si nu stim care s-o scoata dezbracata mai repede din casa,ca sa inceteze tortura.acum cateva zile,a iesit in fusta si tricou.am dus-o la plimbare,pana cand a recunoscut singura ca nu se mai poate si s-o imbracam.bai si nu ia aminte,frate.asta este o problema ce dateaza de f mult timp,este a nu stiu cata oara cand o scoatem dezbracata.mereu ii amintim cum a fost data trecuta,degeaba!motto-ul ei in viata este:"fac pe dos de cum fac ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danduso, dupa ce am vazut pozele sunt convinsa, clar mai merge si al treilea! Bey da ce zana e Crinuta asta (ce citea ea dictionarul ), si balaiorul zici ca-i "zan" si el, sau cum sa-i spun? Spiridus! Si ce torturi meseriase, mama, mama, imi lasa gura apa! Faini sunteti, tie iti sta tare bine cu parul asa!

acs, deci surpriza in toata regula! Noroc cu mama care a facut pozele. Vacanta placuta!

Eu astept musafiri si ii astept cu sufletul la gura, ca mor de foaaaameeee!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

danduso, dupa ce am vazut pozele sunt convinsa, clar mai merge si al treilea! Bey da ce zana e Crinuta asta (ce citea ea dictionarul ), si balaiorul zici ca-i "zan" si el, sau cum sa-i spun? Spiridus! Si ce torturi meseriase, mama, mama, imi lasa gura apa! Faini sunteti, tie iti sta tare bine cu parul asa!

al treilea cu o mama mai odihnita ca altfel...,toata lumea are de suferitbre,da' ce ti-ai dat tu seama ca citeste dictionarul.se vede ca ai citit cateve la viata ta
................................................

las www.google.ro/search?q=howdini cakes&hl=ro&prmd=v&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=n9vRTPTvIoiLswbE8an_DA&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCYQqwQwAA" target="_blank">aici linkul de unde m-am inspirat pt torturi.sant video unde iti arata pas cu pas.poate intereseaza pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

neatza mamici,
am vazut poeze cu crinuta si radu ... frumosi cum ii stiam. dandusa bravo, buna treaba ati facut voi doi.

eu nu ma simt prea grozav, ma doare burta, de fapt ma cam doare tot ... de la burta pana sub sani, ficatul, splina, mi-e foame, dar nu pot manca, nu vomit (inca), dar ma simt tare ciudat. m-am ingrasat, totul s-a depus pe burta ... is ... ciudata. sper sa imi revin la starea mea de bine. repede.

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

trimis invite la poze pe mailu comun si pe mail-urile celor pe care am apucat sa va salvez in contacts :)

de la serbarea de Oktoberfest si de la actiunea "clatita poneilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am pus si poze cu noi

exceptionale!!

ma duc sa salvez link-ul, vreau sa incerc si eu neshte torturi cu accent pe "u"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am pus si poze cu noi

legat de etapele prin care trec,scrie undeva ca au si calduri in jurul varstei de 4 ani?:D.sau...,ai vostrii au?Crinuta ne imbolnaveste zilnic cu fraza asta "mi-e calddddd,prinde-mi parullll,dezbraca-maaaa".in timp ce ea,fie abia a intrat in casa si vrea sa se dezbrace in 2 secunde...,fie este in chiloti si parul i s-a desfacut din coada.avem cca 23 de grade,nu altcumva.sant zile in care noi stam cu bluze de trening si papuci,iar ea in chiloti si atat.cand ne pregatim de iesit afara,incepe scandalul "mi-e calddd,dezbraca-maaaa,prinde-mi parulll" si nu stim care s-o scoata dezbracata mai repede din casa,ca sa inceteze tortura.acum cateva zile,a iesit in fusta si tricou.am dus-o la plimbare,pana cand a recunoscut singura ca nu se mai poate si s-o imbracam.bai si nu ia aminte,frate.asta este o problema ce dateaza de f mult timp,este a nu stiu cata oara cand o scoatem dezbracata.mereu ii amintim cum a fost data trecuta,degeaba!motto-ul ei in viata este:"fac pe dos de cum fac ceilalti"

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

idem ...tot in chiloti sta...la fel ii e cald se sufoca

sunteti tare frumosi

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput