Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Ale!

La multi ani Mario!

La multi ani Raducu!

Felicitari mamicilor si taticilor!
Dandusa, Adina, Porumbita,..

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, uau ce "plimbare" lunguta. Felicitari bursucilor.
M-ai facut sa zambesc cu trimisul fara chilotei

Donia, si tu mi-ai dat o stare tare faina.. am venit doar sa ma laud. Ma laud ca sed pe canapea si beau ceaiul meu Earl Grey cu lapte si e tare bun, in rest stiti voi, vantul, frunzele galbene, soarele, muzica si cartea care ma asteapta.
Uau, superman printul mostenitor a lu' mami.
Cum se impaca cu scoala?

Laura, aici se discuta despre:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157821

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Alessia! Adinazot sa-ti traiasca fetita . Ce munci frumoase prestezi. Te urmaresc!

La Multi Ani, Raducu de Dandusa!

La Multi Ani, Mario de Porumbita!

Astept poze de la toti si....distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

La Multi Ani fulguletilor Alessia, Mario, Raducu!
Si noi bolnavioara din nou, la inceputul saptamanii a inceput sa tuseasca, am tinut-o acasa trei zile cu eurespal, ceaiuri, homeopate, am scos-o la capat, apoi la gradi joi si vineri, foarte fericita, au pictat legume decupate pe care apoi educatoarea le-a transformat in masti pentru sarbatoarea de halloween, a mai invatat un cantecel si o poezie, ieri bine dispusa, ne-am plimbat, ne-am jucat, la culcare a inceput - ma doare burtica, apoi a vomitat de vreo doua ori, am zis ca a facut indigestie, apoi a inceput iar - ma doare gatul cand inghit, ma doare si urechea dreapta, maraieli, frichingeli, am ajuns la doua noaptea la doctor - faringoamigdalita acuta plus otita congestiva, iar antibiotic, picaturi in ureche, iar stam acasa, ne pregatim de o vizita la homeopat sa vedem ce zice, ce sa mai luam. Pupam puiutii bolnaviori si pe mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

si a inceput petrecerea.
Ema
Mihai
Mario
Matia
Ale
Raducu

deci sa nu indrazniti sa intrati in butoiul meu. nu detaliez ca e sarbatoare. rugati-va pentru noi. va pup.
cred ca mai telegrafic nu reuseam nici daca vroiam

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Alessia Maria
Tiberiu Mihai
Mario Gabriel
Matia Stefan

Ema
Raducu

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Raducu!

Si ca sa nu fiu iar ultima la urat, incep de pe acum: La multi ani Crinuta!

mami dandusa, sa te bucuri de minunile tale si sa continuati in acelasi ritm de fairy tale!

La multi ani Antonia!
bamboletta, sa va aduca numai bucurii si sa aiba parte numai de cele bune!

lory, suna serios ce zici de Delia, sper sa treaca repede!

danutz, Laura, cum mai stau fulguletii cu bolile? Haideti cu vesti bune!

ruxandra, ce concert, ce rasfat! Bravo G, isi antreneaza urechea!
Eu, recunosc, sunt egoista zilele astea, cred ca as fi fugit de acasa sa ascult singura
Micul print Superman e foarte fericit la scoala! Nu aflu multe, ca povestirile lui sunt in cel mai bun caz foarte scurte, dar aud cantece noi, alearga spre scoala, inainte de intrare se joaca cu alti copii (vineri tocmai il imbratisa o fetita Cinderella), deci cred ca se distreaza acolo de minune.

acs, sa ma ierti, am ras la faza cu chiloteii... sau mai bine zis, cu lipsa lor Sper ca ai reusit sa te mai odihnesti in week-end. Si eu am petrecut vreo doua nopti citind, asa ca noaptea trecuta am dormit 12 ore si recunosc ca nu m-am trezit de buna voie...

Ieri am avut o petrecere de Halloween, cu 13 fetite zapacite si galagioase, de in vreo 10-20 de ocazii mi-am dorit sa fug de acasa! Dar se pare ca deja petrecerea asta e traditie, si ca in fiecare an va trebui sa fim gazde, R a cam hotarat, deci n-am de ales.
Oricum, fetele s-au distrat si recunosc ca si eu, ca le-am organizat cateva jocuri la care am ras cu mainile pe burta!
Dar dupa ce au plecat am ramas cam zdruncinata, cred ca de aia am si dormit atat de mult aseara...
Azi o luam usor, ne relaxam cu scobit de dovleci si cu trick or treat mai tarziu, si apoi urmeaza lupta cu sacosele de bomboane... sa vedem care pe care

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alessia!

La multi ani, Mario!
La multi ani, Raducu!
La multi ani, Tiberiu Mihai!
La multi ani, Matia Stefan!

Fetelor, va multumesc pentru sustinere. Cand am s afiu in stare sa scriu..... Lizzy, am citit atunci postarea ta si m-am intors la ea si mi-a prins bine. Inca odata multumesc.

Va ofer o fierbinte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Crinuta!
La multi ani, Antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Au inceput petrecerile :)

La multi ani Crinuta!
La multi ani Antonia!
La multi ani Alessia!
La multi ani Mario!