Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 2
danutz spune:
Iaca si io pe aici...
de marti stau acasa, fiindca Rares a tusit rau luni noaptea. Si am zis sa evit orice forma de complicatie , chiar daca nu a facut febra, asa ca am zis pas gradinitei pentru cateva zile.
Am profitat si de faptul ca la birou puteau si fara mine...asa ca...e minunat sa stai cu piticul tau!
offf...s-a trezit...fug
Laura13 spune:
astazi toata ziua a facut kk moale rau de tot. dar, avand in vedere ca dupa ce i-am spus ca nu mai mergem la vaccin nu a mai facut deloc, banuiesc ca a fost pe sistem nervos.
totusi, mucii, or fi ei in ciuda mea , dar sunt acolo. nimic grav, deocamdata, dar acolo.
asa ca nu am fost la vaccin, vom astepta sa treaca we, sa vedem cum va fi si ne vom hotara la o noua zi. dar de data asta nu il anunt decat cu 1/2h inainte .
n buna, gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
La multi ani, bebinuta!
La multi ani, Ema!
Va ofer o
Lizzy, ce sa mai detaliez, ca nici nu stiu ce sa mai fac.... in ce directie sa o mai iau... Am o stare.... dar nu are legatura cu Stefy..... Multumesc.
Laura13 spune:
muci, infundat si, de azi dimineata, tuseste.
nu merge la gradi, nu a fost la locuri de joaca, nu s-a vazut cu verisorii de duminica, iese afara 20 min la pranz, in plimbare ... nici macar in parcuri nu a mai mers.
imi vine sa o iau pe dealuri ... zau ca m-am saturat ... chiar nu poate sa stea sanatos mai mult de o saptamana?
offfffffffffff. promit sa imi revin.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Neata,
M a fost invitat la un concert de muzica veche, evul mediu si renastere, si l-am luat si pe G. S-a comportat mai bine decat m-as fi asteptat.. mai ales ca ajungand acolo am aflat ca se inregistra/filma . Mai la mine in brate.. mai pe jos.. mai band apa. Aplauda constiincios. La un moment, normal.. a iesit afara. Dar a vrut sa se intoarca. Totul pe soptite.. sssssshhh, sa nu deranjam.
Ema!
Mey, o-nceput cheful
Laura, las ca raspund tot eu .
Magazine faine si adunate le gasesti.. zic io in 3 locuri, cu accent pe primele 2:
1. Afi Palace Cotroceni
http://www.aficotroceni.ro/
2. Militari Shopping Center (inainte de pod)
http://www.militari-shopping.ro/magazine/
3. in zona de nord, Baneasa Shopping City (langa Ikea)
http://www.baneasashoppingcity.ro/
Cu Dani, te-ai gandit ca poate i-ati adus voi ceva? Care la voi sa nu dea mai deloc un simptom.. Ma gandesc ca se poate... Apoi e suficient ca cineva sa stranute langa el.. in trecere.. nu? Plus ca e normal sa aiva acum imunitatea scazuta si s-adune tot ce-apuca.
Danutz, pare rau ca Rares e tusitor.. pare bine ca stati acasa .
Si G a tusit rau in w-e.. mai ales in pozitia culcat.. Mititelul mi-a cerut si bomboane de tuse.. pana acum nu le accepta.. ca au gust nu stiu cum. Mi-a fost frica sa i-o dau intreaga, asa de i-am sfaramat-o cu ciocanul . Io eram gata-gata sa sar cu romerganu' pe el.. m-a impiedicat barbatu.
Lacramioara, suntem aici de ai chef de povestit/jelit/plans sau tipat.
Banuiesc ce este una din cele 3 teme majore.. in afara de cea mai importanta.
Laura13 spune:
ruxandra sorry.
pentru dani vreau jucarii, sa ma pregatesc de ziua lui si de craciun, pentru craciun am si doi nepotei pentru care trebuie sa aduca nosul ceva frumos. cu hainutzele sta bine, ma primeste si imi si plac cele din carrefous (alea mai ieftine ).
saru'mana de idei.
cat despre ce aducem noi ... nu pot sa zic decat ca de asta nu am cum sa il feresc. sper sa ramana la acest stadiu, mai ales ca ia isoprinosina, de vreo 2 sapt aproape, si sirop de echinaceea de vreo 3 zile. de azi ii dau si oscilo, poate, poate.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy mai detaliez, ca nici nu stiu ce sa mai fac.... in ce directie sa o mai iau... Am o stare.... dar nu are legatura cu Stefy..... Multumesc. |
nu cred ca a trecut mai mult de o luna de cand aveam o stare... nu stiu daca la fel cu a ta de acum, dar nasoala de tot...
atunci cand donia scria din amintirile despre locul de munca din ro si ruxandra scria mult si cu roz sa belesc io ochii cu atentie
si ca intotdeauna, descarcarea mi-a folosit atunci, chit ca era off-topic si nici nu asteptam sa ma impinga cineva de la spate sa-mi rezolv problemele...
nu stiu daca si pe tine te ajuta descarcarea, dar, daca da, go for it!
Laura13 spune:
oare asa va fi?
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/202454/Adio-medicina-naturista-UE-va-interzice-medicamentele-pe-baza-de-plante.html
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
acs spune:
LA MULTI ANI Ema!
LA MULTI ANI Bebinuta!
Am vazut ca sunt fulguleti raciti! Multa, multa sanatate!
Declar oficial ca-s mult, mult prea obosita. L-am dus pe Victor la gradi fara chilotei, am spart cana de la filtrul de cafea (la munca). Si cum nu s-a terminat ziua...
Bursucii sunt bine, putin muciosi, deci in parametrii normali.
Duminica am fost la munte, am urcat cu telecabina la 2000 (Sinaia) si am facut o superba plimbare 2000 - Piatra Arsa - 1400.
Saptamana viitoare sunt toti trei in vacanta.
Donia, da, da, imi place si Esquivel. Citit si "Ca apa pentru ciocolata" si "Ines a sufletului meu" (asa s-a tradus). Luni noapte am profitat ca Stef era in delegatie, si am "petrecut" cu Zafon ("Umbra vantului"). Drept urmare, plus saptamani de cosmar la munca, am ajuns in starea de care ziceam mai sus: foarte obosita.
Roxanica, felicitari pentru primul dintisor!
Ruxandra, bine ati revenit! Uau, G deja la concerte si a fost cuminte! Inseamna ca i-a placut.
Laura, imi pare rau sa aud. Sper ca ati reusit sa va reveniti, sa iesiti din depresie.
Donia spune:
N-am nimic de zis, am venit doar sa ma laud
Ma laud ca sed pe canapea si beau ceaiul meu Earl Grey cu lapte si e tare bun, in rest stiti voi, vantul, frunzele galbene, soarele, muzica si cartea care ma asteapta.
Nu mentionez si vasele care ma asteapta, nici aspiratorul, rufele... alea chiar ca pot sa astepte. Am doar o jumatate de ora libera, asa ca imi fac de cap, ceea ce va doresc si voua, cat mai des.
Serios ca-i bun rau ceaiul asta! Ruxandra, multam!
Aaa, si mai sunt si obosita, ca tocmai vin de la parada de Halloween a scolii, unde l-am admirat pe frumuselul de Superman care facea asa frumos cu mana de parca era printul mostenitor. De fapt, chiar este, micul meu print
Gata, ma duc sa huzuresc, ca imediat fug iar la scoala.
Week-end frumos!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.