Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
grigore
[S][S][S] rares
sa va dea DD multe bucurii, fericire, copilarie frumoasa si mai ales sanatate!
eu mi-s rau, am racit, sunt cobza, plang din orice, is moale ca o carpa ... nu stiu ce e cu mine.
dani maine merge la orl, e in continuu infundat, de ieri parca si ceva muci, dar are 2 sapt de cand abia respira
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
La multi ani Grigore!
La multi ani Serban!
La multi ani Eva!
La multi ani Rares!
La multi ani tuturor ce sarbatoresc azi ziua numelui
Kikineata-multumim de complimente
Laura-multa sanatate .....si eu cu David suntem raciti tocmai acum joi avem botezul
Dandusa-au fost convulsii febrile si Antonia a facut acum vreo 2 ani..tot asa la temperatura 38 si ceva...m-am speriat f tare nu stiam ce sa-i fac
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Donia spune:
La multi ani Grigore! Sa fii fericit mereu langa familia ta frumoasa si sa va bucurati unii de altii!
ruxandra, sa-ti traiasca praslea!
Yagmur, sa va fie mutarea usoara! Ma bucur ca ai dat un semn, chiar ma gandeam la tine.
Laura, de unde v-ati captusit amandoi? Multa sanatate, sa treaca mai repede. Uf, si tu nu prea poti sa iei nimic...
dandusa, e bine Crinuta acum? Hai si da de veste. Tu cum esti? Ati prins un somn bun amandoua?
chinico, Earl Grey hai fa-ti curaj, daca eu, care sunt anti-ceaiuri, am ajuns sa-l beau de bunavoie (imi fac singura!!!), inseamna ca e baubil, ba chiar il enjoy...
Cum mai e pe la voi? La noi e soare, sa nu mi-o iei in nume de rau
Azi R e acasa, se simtea ea obosita asa ca n-am trimis-o la scoala, facem in schimb home schooling. Zice ca vrea sa-i dau exercitii de mate trebuie sa ma duc sa-i compun ceva, ca astea sunt favoritele ei.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Grigore - abia astept sa il revad...
Dandusa - si eu ma gandesc tot la convulsii... eu am trecut prin asa ceva cu Luca dar nu la febra, ci pur si simplu pavor nocturn... noi am fost la neuro si era ok.. pupam cu drag
Laura, super veste.. ma bucur enorm pentru voi
De maine sa-mi tineti pumnii ca incep impachetarea.. azi nu am avut spor ca am bantuit prin oras cu alte treburi...
Luca va saluta si zice ca abia asteapta sa cunoasca alte fetite in Bucuresti si baietei, bineinteles
Yagmur si Luca
danita spune:
La multi ani !!!! sarbatoriti de aziiii!!! sa va dea DD sanatate si bine !
revenim ..... cu un scris mik mik ... asta nu inseamna ca nu v-am mai citit ;) .. dl P e la kindergarten , still in love cu domnisoara educatoare, dar si cu inca 2 fetite care il subjuga si care nu vor sa faca altceva decat sa se joace cu el . Cre ca incep sa imi pregatesc maturoiu' ca nu mai e de trai cu fetili ... ;) . D-a integrat f f bine la gradi , cum nu ma gandisem ...
eu de aprox o luna juma sunt cu tot felul de chestii ORL ... nici nu imi mai aduc aminte cum e sa fii sanatos. dl P a fost si el cu 2 ture de antib ... acum cica e ok .
va imbratisez cu drag pe toate!
D cu P
bamboletta spune:
Azi o sarbatorim pe Antonia-Gabriela va invit la o felie de tort si sampanie
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aka spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
lory32 spune:
La Multi Ani Grigore!
La multi Ani pentru toti cei care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
saryta spune:
La multi ani Grigore!
La multi ani Serban!
La multi ani Eva!
La multi ani Rares!
La multi ani tuturor ce sarbatoresc azi ziua numelui!
Bambo - multa sanatate, sa treaca pana joi.
Laura - sanatate multa si voua, of nu mai trec odata toate!
Noi am reusit astazi sa facem prevenarul, speram sa fie bine.
Salutari tuturor !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
roxanica2006 spune:
La multi ani tuturor fulguletilor sarbatoriti !!!
La multi ani, Grigore !! sa fii sanatos, iubit si fericit, sa continui buna traditie a parintilor tai de a savura viata la cote maxime, calatorind prin locuri de vis alaturi de oameni faini si prieteni adevarati ! felicitari, Ruxandra, sa-ti creasca mari feciorii!
La multi ani, Serban, Rares, Eva !
Felicitari, Laura, sarcina usoara si un copilas frumos si sanatos ! Ma bucur din suflet pentru voi
Am vazut toate , toate pozele, am ramas in minte cu buclele scorpionasilor de Dandusa, cu barbateii fermecatori ai lui Lizzy, cu frumosii Dani, David si Antonia printre crizantemele Iesului si iar si iar cu Ruxandra traind viata exact cum mi-as dori si io...da' las' ca vin si eu din urma. In seara asta, de ex., am iesit pentru prima oara la un ceai numai cu-al meu sotior, pruncii acasa cu bunicii, o ora s-un sfert, pe ceas
dandusa draga, nu stiu ce sa zic de convulsii, David al meu era cu febra mare mereu, stii ca ziceam eu ca la 40 sare in cap, dar n-am patit-o, nu stiu...imi pare rau de Crinutza ta scumpa, cred si eu ca te-ai speriat. Doamne, si cand ma gandesc ca am fost cu Maria la petrecerea unui copilas si avea 38.5, rectal, Doamne, ce inconstienta ! As vrea sa te pot ajuta cu mai multe, dandusule, dar nu stiu... Noi suntem cu tusea, pe zece voci, de 10 nopti, cu 10 asternuturi schimbate, asta-i specializarea noastra...
Va pup , fetelor! n-am o stare prea buna, saptamana trecuta a murit nasul nostru de cununie, 64 de ani, stop cardiac, un om puternic ca un urs, dar... se pare ca nu era nemuritor, desi mereu radeam cu el pe tema asta si uneori chiar credeam ca e...
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)