Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 7
haircut spune:
http:// happy-mami .blogspot .com/search/label/biscuiti
uite, Lucia. scoate tu spatiile. Si eu vreau sa-i fac biscuiti, n-am gasit fainuri, cred ca-i fac din cerealele de la milupa cu 7 cereale, de ce sa nu mearga? Ce-am gasit de cumparat sunt cu lapte si n-avem voie, asa ca ma bag la copt cand prind sotul acasa sa pazeasca copilu'
mami de fetita
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Lorex Zic acum ca uit... Oul nu trebuie fiert f. tare. Galbenusul trebuie sa fie fiert, intarit integral, dar nu cat sa se inegreasca in exterior si sa fie foarte sfarmicios. Ala e intr-adevar f. greu digerabil si usor toxic ptr ficat. |
Lillo, cate minute fierbi oul ca sa-ti iasa cum spui? Ca si eu tot de 10 min stiam si iese varianta sfaramicioasa...
Nik0le spune:
haircut, vreau sa-i dau si eu Irinei vigantoletten, ce concentratie ii dai Maiei? Una pe zi, nu? Cam cat costa? (io tot cu buget de austeritate, of).
Scuze ca intru si doar pun intrebari, dar la noi virozele sunt in floare si mai nou, ne mai iese o serie de dinti. Adica nu noua, tuturor, doar Irinei.
xela, sanatate multa copiilor, te inteleg perfect. Si Isa mea a luat saptamana trecuta primul antibiotic din viata ei...
lucia2000 spune:
haircut cu faina de grau bio am putea face?
nu stiu daca gaseste sotul faina de orez.
Cei din comert pe care scrie 8luni+ au si faina si lapte si zahar si oua si e-uri.
Ma gandesc ca oricum ies mai sanatosi ai mei chiar si cu faina de grau.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui haircut http:// happy-mami .blogspot .com/search/label/biscuiti uite, Lucia. scoate tu spatiile. Si eu vreau sa-i fac biscuiti, n-am gasit fainuri, cred ca-i fac din cerealele de la milupa cu 7 cereale, de ce sa nu mearga? Ce-am gasit de cumparat sunt cu lapte si n-avem voie, asa ca ma bag la copt cand prind sotul acasa sa pazeasca copilu' mami de fetita |
Saru'mana pt link
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Lillo, cate minute fierbi oul ca sa-ti iasa cum spui? Ca si eu tot de 10 min stiam si iese varianta sfaramicioasa... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
M-ai incuiat definitiv....Pus in apa rece....6-7 min?...Cronometrez si iti spun. Eu nu ma uit la ceas, ca am sistem propriu de cronometrare.
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia
Ce frumos ca sarbatoriti primul sarut. La noi coincide cu prima intalneala.... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
of , doamne....la ce finutza si...aparent timida....n-as fi crezut ca te-ai aruncat de gatul omului la prima intalneala....nici macar nu intreb mai mult....
GLUMEEEEEEEEEEEESC
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
haircut spune:
citat din mesajul lui Nik0le haircut, vreau sa-i dau si eu Irinei vigantoletten, ce concentratie ii dai Maiei? Una pe zi, nu? Cam cat costa? (io tot cu buget de austeritate, of). Scuze ca intru si doar pun intrebari, dar la noi virozele sunt in floare si mai nou, ne mai iese o serie de dinti. Adica nu noua, tuturor, doar Irinei. xela, sanatate multa copiilor, te inteleg perfect. Si Isa mea a luat saptamana trecuta primul antibiotic din viata ei... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Buna!
Eu ii dau de 1000U.I. Doza pt copii normali, adica doza pe care o recomanda ei, de intretinere, e de 500U.I./zi. exista si de 1000 si de 500. eu ii dau asta de 1000 ca nu-i dau branza, iaurt si eu zic ca are un oarecare aport redus de Ca, macar sa fixeze cat mai mult. Asa zice MF, n-am putut s-o contrazic la faza asta. I-am zis si dr Stanciu, n-a fost total de acord dar nu mi-a zis c-ar fi o pb, asa ca...
Nu stiu exact cat costa, nu prea mult, parca 5-6 ron, ceva de genul. sunt 30 in folie, le folosesti pe toate, nu arunci dupa 3 sapt ca vigantolul
multa sanatate puiutelor!
scuze c-am scris fara initiale, e Maia calare pe mine
mami de fetita
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Lillo, cate minute fierbi oul ca sa-ti iasa cum spui? Ca si eu tot de 10 min stiam si iese varianta sfaramicioasa... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
eu il tin 10 min cu totul (de cand il bag nu de cand fierbe apa) si il fierb in ibric pe un ochi mai mic si-mi iese galben, fara chestia aia negricioasa in jurul galbenusului , in mijloc e mai ...nu stiu cum sa zic..."ud" ? si in rest uneori e sfaramicios....
de Yannis
haircut spune:
citat din mesajul lui lucia2000 haircut cu faina de grau bio am putea face? nu stiu daca gaseste sotul faina de orez. Cei din comert pe care scrie 8luni+ au si faina si lapte si zahar si oua si e-uri. Ma gandesc ca oricum ies mai sanatosi ai mei chiar si cu faina de grau. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Lucia, habar n-am sa-ti spun. trebuie incercat, eu ma risc. O sa fac cu cerealele astea de la milupa pt inceput, ca le am, desi am dat 20 ron pe-o cutie
si eu zic ca daca ai timp sa faci si disponibilitate e mai bine sa-i faci in casa
mami de fetita