Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
livia1980 spune:
Ne-am trezit din somnul de frumusete.......si ne-am gandit sa va vizitam....
I-am dat lui Alexandru toate castroanele din plastic din bucatarie...si e foarte fericit.Bucatar il face mama!!!!
Azi ii fac dovleac cu mar la steamer....incerc sa vad daca-i place.dar intrebare...il amestec cu branzica sau nu?E obligatoriu sa manance branzica in fiecare zi?
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lucia2000 spune:
Ruxita, ai intrat, ai scris un mesaj si ne-ai parasit iar?
Ne lasi asa cu ochii in ceatza?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex alexutz, am fost cam dura aseara... ![]() stiu ca ouala sunt niste alimente f sanatoase si hranitoare, insa stiu ca fierte tari sunt cam grele. eu am probleme cu vezica biliara si hepatologul mi-a spus sa pap doar oua fierte moi, max 3 pe sapt. eu pap doar unul pe sapt, rar 2! multumiri si lui Lillo pt completari ![]() de asta m-am gandit ca pt ficatul minuscul al pufilor nostri e prea mult un galbenush intreg avand in vedere ca il fierbem 10 minute! dar, na...daca tu simti ca yannis tolereaza bine! nu te supi pe mine, da? ![]() Alexa12,merci... 3 litri de apa???? ohoooaaa....[socat] MP, ma simt mai bine tks ![]() Tomaca, wb! mi-a placut povestioara cu Lucian Blaga! Si eu am impresia ca acei copii care vorbesc mai greu dau dovada mai tarziu de niste aptitudini mai speciale.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
mai nu or fi chiar 3 litri..vi se pare mult? eu pun oricum ochiometric..
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui livia1980 Ne-am trezit din somnul de frumusete.... ![]() I-am dat lui Alexandru toate castroanele din plastic din bucatarie...si e foarte fericit.Bucatar il face mama!!!! Azi ii fac dovleac cu mar la steamer....incerc sa vad daca-i place.dar intrebare...il amestec cu branzica sau nu?E obligatoriu sa manance branzica in fiecare zi? ![]() mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Eu nu ii dau branzica in fiecare zi, ii dau de vro 3-4 ori pe saptamana asa...Eu as merge pe varianta fara branzica
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
lucia2000 spune:
Fetele as vrea sa-i fac lui teo biscuiti in casa.
Stiu ca ati dat o reteta mai de mult dar nu mai stiu pe unde e
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele as vrea sa-i fac lui teo biscuiti in casa. Stiu ca ati dat o reteta mai de mult dar nu mai stiu pe unde e ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Uite aici:
Biscuiti fara gluten: 150gr faina de orez, 30gr unt, 1/2 pahar cu iaurt, 30gr zahar brun (sau nu), 1varf cutit cu bicarbonat + suc de fructe + pus pe hartie de copt.
Eu am cumparat faina de orez de mai bine de o luna si nu am timp sa ii fac, ii dau cereale cu succes, ii plac la nebunie, am vreo 10 feluri..pe alese....asa,cate 1-2 linguri pe zi.
Sa imi zici cum ies biscuitii.
A, i-am mai luat de la Oragnix niste expandate cu nu stiu ce afine pe ele...le rontaie si se lipiceste tot...i le mai pun in iaurt la gustare seara.
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Uite aici: Biscuiti fara gluten: 150gr faina de orez, 30gr unt, 1/2 pahar cu iaurt, 30gr zahar brun (sau nu), 1varf cutit cu bicarbonat + suc de fructe + pus pe hartie de copt. Eu am cumparat faina de orez de mai bine de o luna si nu am timp sa ii fac, ii dau cereale cu succes, ii plac la nebunie, am vreo 10 feluri..pe alese....asa,cate 1-2 linguri pe zi. Sa imi zici cum ies biscuitii. A, i-am mai luat de la Oragnix niste expandate cu nu stiu ce afine pe ele...le rontaie si se lipiceste tot...i le mai pun in iaurt la gustare seara. ![]() Mama fericita |
Sa-l sun pe tati sa ne ia faina de orez.
La plafar?
Unde sa-l trimit?
Ma gandeam sa inlocuiesc cumva zaharul cu o banana blenduita.
Crezi ca ar merge?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Dragi mamici virtuale,
Va invit sa vedeti in poze, ce am facut eu prima oara la o cafenea in Dorobanti.
Tudor
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca Dragi mamici virtuale, Va invit sa vedeti in poze, ce am facut eu prima oara la o cafenea in Dorobanti. Tudor ![]() ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Uite aici: Biscuiti fara gluten: 150gr faina de orez, 30gr unt, 1/2 pahar cu iaurt, 30gr zahar brun (sau nu), 1varf cutit cu bicarbonat + suc de fructe + pus pe hartie de copt. Eu am cumparat faina de orez de mai bine de o luna si nu am timp sa ii fac, ii dau cereale cu succes, ii plac la nebunie, am vreo 10 feluri..pe alese....asa,cate 1-2 linguri pe zi. Sa imi zici cum ies biscuitii. A, i-am mai luat de la Oragnix niste expandate cu nu stiu ce afine pe ele...le rontaie si se lipiceste tot...i le mai pun in iaurt la gustare seara. ![]() Mama fericita |
Bicarbonatul e ok la varsta lor?