Mitingul lui Ponta si Vanghelie :((
Asa deci, Ponta si Vanghelie conduce coloana grevistilor. Au pus mana pe greva.
Sper ca isi vor asuma pana la capat aceasta actiune si ca vor recunoaste asta.
Priviti-i aici http://www.hotnews.ro/stiri-7971394-.htm
Raspunsuri
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sellanic Asa deci, Ponta si Vanghelie conduce coloana grevistilor. |
care este
desprecopii spune:
Adevarul e ca si pe mine ma intriga de ce s-a pus Ponta in fruntea mitingului. Credeam ca e un miting sindical.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Adevarul e ca si pe mine ma intriga de ce s-a pus Ponta in fruntea mitingului. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
De destept ce e ... Numai si numai pt interesul propriu politic, fara nici o treaba cu problemele adevarate ale oamenilor.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
desprecopii spune:
Asa cred si eu Laura. E un gest de oportunist si nu trebuia sa il faca. Aici sunt sindicatele cu problemele lor.
Dar se vede ce mult isi doreste Ponta puterea.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
capcaunul spune:
In sfarsit!
Dupa un de zile de existenta virtuala, autocarele lui Dan Nica s-au revarsat astazi in carne si oase tabla si sticla spre realitatea noastra existentiala.
Marina spune:
by the way...intrucat eu sunt clasa muncitore la privat nu mi-am permis greva si alte alea si la ora 7 dimineatza mi-am luat talpasitza usor catre ploiesti unde aveam treaba la prima ora. Ca mi-au trebuit 2 ore sa ies din buc e alta poveste, deh sa respectam dreptul la greva, dreptul meu la un drum fara stres unde e?
Oricum ideea e ca la margine de Bucuresti, dupa Casa Scanteii era plin de autocare de sindicalisti, toti imbracati cu geci rosii, uniforma ce mai. Ne intrebam si noi retoric cine si cat o fi investit sa ai 5 autocare de grevisti intoliti cu geci rosii nou noute?
lala spune:
Din pacate, in Romania, sindicatele sunt mana in mana cu partidele politice.
Faptul ca Ponta, Vanghelie & Co se bat pentru putere, e semn ca mai este inca destul de furat in tara asta.