Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
pisucmic spune:
Dragele mele,
multumesc mult pentru felicitari, suntem tare bucurosi - am fo fost bucurosi orice era, dar acum stiind ce este parca il simtim mai aproape, ii putem vorbi, putem alege nume, ne putem gandi la camera... tare frumos! Si eu de cand stiu ca sunt graviduta si stiu ca e unul singur, parca am simtit ca e baietel, nu e extraordinara chestia asta???
De-acum parca simt si niste mici miscari, din cand in cand, dar va dati seama, are doar 177 grame dragutul de el...
De acum ma voi concentra pe discutii despre decalotare etc
Azi a fost o zi lunga si obositoare la spital, nu am avut timp sa mananc decat un mar, si de pe la 3 ma doare capul de foame cred. Am mancat la final ceva de la bufet, parca mi-am mai revenit, dar acum mi-e tare somn, ma duc sa ma culc.
Intr-un fel asa va invidiez pe cele care stati acasa ( sa nu va suparati pe mine), desi ma tem ca daca as sta atatea luni m-as cam plictisi totusi...
Va pup pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s happiness la sarcina trecuta cat ai luat in total? tu esti slaba din fire?? ca daca esti, nu te ingrasi tu prea tare. S-a intamplat minunea mult asteptata22+ |
Doar 16kg, dar am pierdut doar 6 dupa nastere. Cu cele 10 m-am luptat vreo 2 ani, si acum inainte de sarcina nr.2 am plecat cu 5 dupa mine.
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
ailed_dota spune:
multumesc pt felicitari
da, se pare ca noi stim sa facem fete
aseara sotul meu mi-a spus ca el se gandea ca e fetita de cand am ramas gravi.....
eu in schim am simtit ca e baiat....
ciudat
oricum fetita asta sfideaza toate traditiile si superstitiile din burtica(toate indicau un baiat) o sa fie o deschizatoare de drumuri
eu zic ca va fi urmatoarea coco chanel
pupici
mami de de 7 ani si ingeras si 18+cu
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
hapines, dar cum ai reusit la prima sarcina performanta aia ? fara toate bunataturile ? pai eu numai d'alea mancam..si acum patiseriile sunt pe primul loc eu zic ca nici acum n-ai pus mult, 4 kg..eu am deja vreo 5 daca nu le-am depasit si pe astea ..si tu ai si 23+..ohoho pai pana acolo mai pun cateva cred.. mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu |
Miki, pai am putut ptr ca islandezii nu sunt artisti in ale dulciurilor, pateuri, branzoaice foietaje, ca ale noastre ma refer, nu se gasesc neam, si ptr ca-mi impusesem sa nu pun gura pe nimic dulce, sarat, etc. Mancam numai salate si gratare + nelipsitele supe.
Acum, in alea 2 sapt cat am fost in Ro am pus 2kg, dar parca eram in transa, zilnic mancam asa ceva, si ma gandesc cu groaza ca din 20dec sunt iar in Ro pana nasc, deci . Sa te tzii nene.
Plus ca, ce daca nu sunt foietaje si alte alea, fac eu acum in casa.
Sper sa ma ambitionez, ca nu mai tzine. Eu le dau greu jos dupa.
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui scrish happiness ce ma bucur ca te prind pe aici, am vazut ca nasti la euroclinic cu nuraltay emel, si eu la fel. ai fost la ea la control? cum ti s-a parut ea si spitalul? eu merg la ea pentru monitorizarea sarcinii si sunt ft multumita! s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Am fost la ea la 3 controale pana acum. Mi s-a parut exact genul de medic pe mana caruia sa ma dau atunci cand nasc. O femeie extraordinara, care nu bate campii, vb strict si la obiect.
Eu tin legatura cu ea pe mail iar daca am vreo problema, o pot suna pe mobil.
Spitalul inca nu l-am vazut, o sa am timp ptr ca din sapt 30 sunt in Ro pana nasc, dar nu spitalul conteaza ptr mine, ci ea. Ea sa-mi dea siguranta.
Sper sa fie totul ok.
Ma mai intalnesc cu ea pe 27 dec, cand am si biometrie cu dr Chiscop.
scrish spune:
happiness ma bucur ca esti multumita, si eu am exact aceeasi impresie despre ea, mi s-a parut extrem de profi, la obiect, mi-a raspuns cu multa rabdare la toate intrebarile. cand am fost la ultimul control, aveam programare dimineata si cand am ajuns la receptie mi s-a spus ca va trebui sa astept o ora jumate pentru ca ea era in sala de nasteri. nu a fost nevoie sa astept atat de mult, si-a facut timp si pt mine, dar ideea e ca era prezenta acolo la o nastere naturala si chiar o vedeam ca e implicata si cu sufletul la pacienta, asta mi-a dat si mai multa incredere :) despre spital numai de bine, e un loc genial, am mai multe prietene care au nascut acolo si totul e de nota 10! sper sa tinem legatura si sa mai schimbam impresii
s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat
catank spune:
ruxandrada La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!Bebe sanatos si multe buurii!!! Ce poti sa-ti doresti mai mult?!
Noi ne dorim sa treci mai des pe la noi!!!
lalely07 ma bucur ca nu te-a mai durut burtica. Daca acum esti ok, inseamna ca au fost dureri specifice acestei perioade de sarcina. Sa ai grija de tine! Referitor la burtica mea, ma regasesc in descrierea facuta de tine prietenei tale Frumoasa burtica ta, mare!!!
miki1979da ai dreptate, ...pitica isi face loc de-a latita, nu de-a lungita!
roxy da, de spatele meu vb, ...mandreeac a fost mai atenta, ... Deci, ..sunt tare si mare in spate! Burtica de burtica, pot sa mai spun ceva?!
Offf ce zici tu acolo de Sarbatori... abia astept, .... acus acus vin!
deea99 buna cacao cu laptic, foarte buna! Da, seamana cu gustul copilariei!Eu folosesc numai miere de albinute! Bun si zaharul brun roxy
mandreeaccum esti tu atenta la detalii, off Doamne, Doamne Unde faci morfologia? la academica pina la urma? Frumos nume Rares-Andrei! Felicitari pentru alegere!!!
scrish da, a miscat...si misca mereu
alina 06stsanatos sa fie, ...simti ca e baietel, dar iti si doresti? sau fetita? De constipatie cum ai scapat?
happinessdulciurile reprezinta cel mai mare dusman al sarcinii! Asa ca da, ..bine zici...frina. Mai fac si eu cite o escapada, ..dar rar..si a doua zi tin cont de nr de calorii...si compensez... Mie chiar imi pasa de kg, nu vreau multe!
roxy buricul meu era ca un bobic de floricica pitit, si cu o taietura alaturi de la laparoscopia facuta cu o luna inainte sa raman graviduta, si acum a inflorit bobocul fara sa iasa in evidenta, dar taietura sa evidentiatLa tine daca burtosu e mai mare ...din cauza asta a iesit Stai sa-l vezi pe al meu mai tirziu, ...Rid eu rid... dar cine stie ce-oi pati cu dra burtica cu buric cu tot!
anaxenamultumim de listuta, vad deja ca au aparut o parte din nume, ..cine a fost? multumim mult!!!!
pisumic nu exista NU AM TIMP pentu masa, mai ales cind esti graviduta! Eu nu te cred, daca as fi bb tau din burtic ti-as fi dat un semn mai tare sa papi obligatoriu ceva! Asa nu!!!! Asa ca... sa nu se mai repete! Te iert astazi
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui scrish happiness ma bucur ca esti multumita, si eu am exact aceeasi impresie despre ea, mi s-a parut extrem de profi, la obiect, mi-a raspuns cu multa rabdare la toate intrebarile. cand am fost la ultimul control, aveam programare dimineata si cand am ajuns la receptie mi s-a spus ca va trebui sa astept o ora jumate pentru ca ea era in sala de nasteri. nu a fost nevoie sa astept atat de mult, si-a facut timp si pt mine, dar ideea e ca era prezenta acolo la o nastere naturala si chiar o vedeam ca e implicata si cu sufletul la pacienta, asta mi-a dat si mai multa incredere :) despre spital numai de bine, e un loc genial, am mai multe prietene care au nascut acolo si totul e de nota 10! sper sa tinem legatura si sa mai schimbam impresii s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Nuraltay este sef sectie obstretica-ginecologie, de-aia e chemata sa asiste la anumite nasteri. Si acum e de inteles, avand in vedere ca si noi vom naste acolo si sigur nu vrem sa fim in situatia in care am avea nevoie de vreun medic iar el nu ar putea veni ptr ca are vreo consultatie programata.
Eu sunt intelegatoare din fire, iar cand vine vb de sanatate, nu se pune problema. Astept oricat ar trebui.
Ma bucur ca esti multumita de ea.
Tinem legatura!
roxy_s spune:
catank da, te vad eu mai incolo cum mai razi cu burtica mare si cu buricu iesit
happiness ai dat foarte putine kg jos la nastere. de obicei se dau mult mai multe. adica asa am auzit.
si mie imi plac produsele de patiserie dar nu am mai mancat de mult, nu mai vreau ca nu-s asa sanatoase. cand chiar mi-e pofta tare de ceva, atunci iau.
azi am mancat la mere si banane si nuci....am un burtoi.....
S-a intamplat minunea mult asteptata22+