Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
catank spune:
roxy tu kite kg ai pus pina acum? sau ai pus? Arata burtica de numa, numa... sunt invidioasa ce sa fac si eu, na...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+
alina06st spune:
Mi-am facut curaj si am iesit totusi la o plimbare. Voiam sa-mi iau o gogoasa cu cioco, dar inchisese. Asa ca mi-am luat o punga de pufuleti cu cioco. Dar e mica mica. Asta ca sa nu ma certe cineva.
Am pus si eu o poza cu bebe drag de ieri de la eco si vreo 2 cu burtica despre care doctorita mea de fam crede ca e prea mare . E varza. Credea ca gresesc eu nr de saptamani, de parca eu as fi tampita. M-a intrebat daca a miscat bebe. Cand i-am zis ca nu, parca a parut ca ma crede ca sunt in 14 sapt...
Ma duc acum sa ma uit si pe la pozele voastre ca n-am mai intrat de sapt trecuta si am impresia ca mai toata lumea a pus poze noi.
Catank, daca ar fi asa sa-mi spun totusi o preferinta referitor la copil, cred ca la o fetita mi-ar fi mai usor ca-s invatata deja de la nepotica mea care a stat f mult cu mine. Si am eu impresia ca fetitele sunt mai lipicioase si mai cuminti. Dar nu-mi fac probleme nici pt un baietel. Sotul meu, de ex., a fost un copil cuminte si iubaret cu parintii. Invat eu repede ce si cum si cu un baietel. Bebe sa fie sanatos!
in sapt 14
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
catank spune:
Stii de ce intreb, si va intreb fetelor... eu kg nu am luat deloc, in schimb sunt transformata.... zici ca am 6 kg luate cel putin, asa ma simt, dar cintarul ma contrazice. M-am cintarit inca pe doua...de multe ori, acelasi rezultat, chiar pe minus, ..oricum, eu ma bazez pe la meu... si totusi ma simt "butoias"
catank spune:
alina06st Felicitari pt burtica!
Ai dreptate, sanatos sa fie, indiferent de sex.
catank spune:
Mi-am schimbat semnatura din seara acesta, nu am mai avut rabdare pina maine, ... am trecut si numele micutei la semnatura...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+
roxy_s spune:
catank am pus 3 kg dar crede-ma ca nu se vad. mie burtica nu mi se pare chiar mare, este numa' buna sa zic asa.
oricum conteaza cel mai mult sa creasca bebelina cum trebuie, sa se dezvolte bine, nu marimea burticii pai nu? asa ca nu-ti fa griji ca ai burtica mica...inca, daca buburuza este bine aia este cel mai important.
S-a intamplat minunea mult asteptata22+
mandreeac spune:
Catank .
Roxy al meu a iesit destul de mult, e intins mititelul meu buric!
tuturor! Pe maine, ca nu cred ca mai intru in seara asta!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+
roxy_s spune:
alina06 dar ai o burtica asa frumoasa si nu este asa mare. mie nu mi se pare ca este exagerat de mare pentru 14 saptamani cat ai tu.
mandreeac hai ca asteptam si de la tine pozici noi
catank spune:
roxy ai dreptate! sunt fata faina astazi, dau dreptate la toata lumea
Sper sa fie bb bine, doar dupa o luna merg la eco parca e cam mult, ma mai gindesc daca stau atit. Mi-au sosit si rez de la triplu test, sunt ok si ele... Asa ca, nu am decit sa ma ocup de ale mele, si bb sa-si urmeze cursul firesc. Multam de incurajare!
mandreeac nu mi-ai raspuns la intrebare Cind si unde mergi al morfo? Tu cu kg cum mai stai, sau nu te-ai mai cintarit? Dar cu starea de spirit cum stai?
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+
roxy_s spune:
catank de ce sa mergi mai repede? eu parca m-am mai calmat, nu mai sunt asa ca la inceput sa astept cu sufletul la gura eco, sa fiu nerabdatoare si sa-mi fac griji. bine...si acum cateodata ma apuca dar ma mobilizez repede
eu merg peste 3 saptamani iar, asa ca si eu mai am de asteptat. dar cand ma gandesc ce bebelina mare o sa vad cand o sa merg.... ca intr-on luna creste destul de mult. asa , daca am merge saptamanal n-am vedea prea mare diferenta