Noutati de la Quelle
fetelor dragi,
De pe site-ul Quelle am aflat despre o noua schimbare: acum se numeste Quick24. Un nume interesant.
Eu am fost multumita de ei si am inteles ca vor aduce ca si plus rapiditate in toate domeniile. SIIIIII, fetelor, vor face PROMOTII SPECIALE PENTRU CLIENTII VIP. Sunt marci precum Heine, Hanes
si Adidas. Ei intentioneaza sa ofere acum diversitate si o calitate
exceptionala.
Intrati pe www.quick24.ro ca sa vedeti despre ce vorbesc. Ah, au si pagina de facebook in caz ca sunteti fani si este www.facebook.com/quick24.ro."
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
iulix spune:
Inainte imi placeau produsele de la Quelle, dar parca in ultimul timp s-au prostit si nu mai au nimic frumos. Sau sunt eu prea pretentioasa.
desprecopii spune:
iulix, colectia Heine e foarte faina si stilata. E o colectie de moda apreciata in Olanda, de exemplu. E eleganta si sofisticata. Mi-e imi place colectia Heine.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
iulix spune:
M-am uitat si eu peste catalog Heine si am vazut lucruri frumoase, dar m-au uimit preturile cam mari... am vazut niste cizme superbe insa pretul era cam maricel-799 RON.
dicirstea spune:
Am facut deja 2 comenzi. Sunt foarte multumita de rezultate. Foarte multumita in comparatie cu Q vechi, unde am avut surpriza sa primesc un pachet dupa un an.
Acum au facut 1 saptamana, la fiecare. Ce ma enerveaza e ca trimit 5 pachete, si desi unele pleaca in aceeasi zi, sunt livrate in zile diferite.
Macar am avut un nene curier dragut, i-am luat mobilul si ne intalneam prin oras, pe unde aveam drum
Evident ca ce am luat a fost de la reduceri, unde sunt super preturi, la prima comanda am luat plasa cu marimile, desi am comandat dupa cum masurau ei (la marimile scurte). Dar fiind asa ieftine (25-30 lei blugi super meseriasi) i-am maritat repede, asa ca am facut a doua comanda cu marimile corecte.
M-am bucurat ca am gasit marimi scurte si pot purta pantalonii fara sa mai trec cu ei pe la croitor.
Produsele Heine, Henes sunt exagerat de scumpe, mai ales pentru unele luate de pe site.
Acum astept o comnanda care are termen de livrare 3 saptamani, pentru niste pantaloni pana, din aceia cu bareta sub talpa, imi scapa acum numele,.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
raluk2006 spune:
da, marina - si eu am gasit acolo o rochie superba! dupa ce am umblat nauca prin magazine la noi in oras
am auzit si eu. Quick24 se cheama de acum. cand aud numele quick24 ma gandesc la multe...noi femeile trebuie mereu sa fim quick quick quick;) dar nu tot timpul!
asa e si cu livrarea: cateodata am primit repede, cateodata am asteptat.
dar produsele sant tare faine.
as vrea numai sa pot plati si online...