Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
miruna79 spune:
Neata si de la noi
Briza multa sanatate lu Ericutu sa se faca bine repede.. si noi am fost acu 2 saptamani bolnavi cu muci in nas si jale mare cand puneam ser si bagam pompita tusea a avut dar neproductiva si i-am dat eurespal cu panadol si osciloccinum.
Fetelor pediatra mi a recomandat sa ii dau micutului OSCILOCOCCINUM 1 data pe saptamana in perioada asta de iarna... pe mine acest tratament homeopat m-a ajutat mult cat am fost gravida sa nu racesc.
Ella mi a placut cum ai descris sentimentele si calatoria,, ai talent la povestit.
Mltumesc fetelor care mi au raspuns la intrebarile mele si fetele care mi au trimis si PM.
Ma duc sa caut pe net ceva retete ptr Dani dc gasesc ceva interesant va anunt.
Erina spune:
Daca tot sunt pe aici sa va spun rezultatele analiza mea in ce priveste 2 tipuri de lapte praf de pe piata.
Cind am ramas peste week-end fara Lactana Toefer (600g 47 roni cu reducerea de card copilul meu) a luat sotul de la farmacia de serviciu Humana (800g cu 620 roni).
Lactana 100g=7.83 roni
Humana 100g+7.75 roni
Pretul tot cam acolo diferenta e ca Toefer e Bio.
Mi-a luat mama ieri tot de la Toefer cereale de orz integral (bogat in fier) cu mar si vanilie, 15.19 roni
Stiu ca Oana zicea de ceva reziduuri de fier in Lactana. Eu nu am gasit. Humana il bea Daria dar face cocoloase.
Iaurt luam Muller. Am gasit in alta marca-nu o sa spun care o musculita din aceea mica betiva.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
miria
child te-ai decis la telefon?
nu stiu ce vroiam sa zic...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
BDana spune:
Erina ref la articolul acela, Cris nu a mers deloc, dar deloc in 4 labute. Nu pot spune ca este in urma colegilor lui dar scrie si deseneaza f urat. El este si stangaci si ma gandesc ca si din cauza asta...Desi in liceu, cel mai frumos din clasa scria o fata care era stangace.
Erina spune:
Dana multumesc pentru ca ai impartasit experienta ta.
Mamici au aparut pozele Larei in concurs aici: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13
Cind incepe votarea sa punem link pe prima pagina si sa o sustinem. Pozele chiar sunt deosebite.
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BDana Erina ref la articolul acela, Cris nu a mers deloc, dar deloc in 4 labute. Nu pot spune ca este in urma colegilor lui dar scrie si deseneaza f urat. El este si stangaci si ma gandesc ca si din cauza asta...Desi in liceu, cel mai frumos din clasa scria o fata care era stangace. Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010) |
Dana vad ca baietelul are 5 ani. Da-i timp. Eu scriu foarte urit dar desenez excelent. O sa o intreb pe mama mea daca am mers de-a busilea.
Erina spune:
Spunem si noi sanatate frumosului Eric de briza. Aseara v-am citit si am pus o ceapa in dormitor. Miroase si acum dupa ce am luat-o si am aerisit.
In rest scuze ca nu scriu la toata lumea. Am citit de primii pasi ai lui Albert.
Jeni, cheer up. Sanatate fetitei.
Child, telefonul il poti lua in functie de ce faci mai mult, sms-uiesti, navighezi, etc.
Au inceput in ultimul timp marile firme sa faca lucrurile sa tina fix cit dureaza garantia. Asa cred ca va fi pe viitor si la masini si la orice. Traim intr-o lume nebuna...
carmickey spune:
gata doarme adelina,nu mult
am vazut poze pe contul comun niste scumpi...am lasat comentarii
fetelor,voi mai sterilizati biberoanele? vesela bebelusului?
cred ca piscaturile pe adelina erau de la un purice,al meu sot a gasit un purice in camera....in parcare sub masina dorm o haita de caini si cred ca am purici in masina...al meu sot a luat un spray si va da diseara in masina sa dispara...deci fetele care mi-ati spus de purici se pare ca ati avut dreptate va multumesc...
oricum daca mai apar voi merge la dermatolog...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
nu se deschide pagina sa pot vota pe lara
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Nici la mine nu merge pagina.
Am mai pus cateva poze de aseara cu alintatul lu' mama.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI