Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
DANA - Poftele sunt un simptom de carenta. Daca ai lua vitamine nu ti-ai stimula pofta de mancare, ci ai potoli-o. Este o parere complet gresita ca multimineralele cresc apetitul.
oanaiacovita spune:
Ello deci zici ca va aburesc. Las' ca fac o poza special pentru tine sa vezi soarele.
Erina multumim pentru articol. EU as vrea mult sa mearga. Nu stiu daca o sa o faca.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
Apropo de pofte, eu chiar am ramas zuza la capitolul asta. As manca numai ce stiu ca-mi face rau.
Mi-am pus de ieri pe o farfurioara niste pastilute ca sa le iau pe parcursul zilei, dar, saracutele, nu-mi intra singure in gura si stau acolo si tipa la mine si dau din manute.
BDana spune:
Miria Pai inseamna ca eu am fost tot timpul carentata si nu mi-am dat seama . Eu sunt pofticiaosa si as manca vorba ta, tot ce nu ar trebui: pizza, shaorma, papanasi, fursecuri...pai ce, crezi ca mi-a pofta de fructe, legume, iaurt, ca sa imi iau de acolo ce am nevoie?
iliraluca spune:
Buna ziua,
Intai de toate La Multi Ani iepurasilor sarbatoriti azi, Jeni venim sigur la petrecere, la ce vreme e afara, avem nevoie de distractie inside.
Roxana, bravo Silvanei de stat in picioruse, noi inca suntem la stadiul descris de Denisa ieri, facem genoflexiuni si scoatem burta mare in fata :)))) dar nu ne grabim deloc.
Sanatate tuturor puisorilor bolnaviori si mamelor cu pui de depresie. Mie mi-a mers perfect cu un mic tratament, luati vitamine sau ceva ca e mare diferenta, zau.
Cred ca incep si eu sa fac drumuri la Bucuresti ca afara cam greu cu ploaia, de frig nu imi fac griji dar cu ploaia e nasol. Cine zicea ca vrea sa mearga la inot la Bucuresti? Poate ne organizam, eu m-as baga la un program pentru Kira.
dayanara spune:
jeni, ileana, sensibila, oana multumim
azi
papaya+para+cereale 200 ml
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
gaby mi.ai adus aminte de biscuiti...
eu i.am luat de la milupa si.i puneam in feeder, ieri am citit pe cutie sa nu se dea in mana pt ca se pot ineca, erau de pus in lapte de fapt
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Ce scumpa trebuie sa fie Silvana!
DANA - Pai, poftele se educa si ele daca avem chef. Partea nasoala la mine e ca nu vreau. Dar daca atunci cand as manca merdenele mi-as face un sandvis sanatos si l-as manca nu cred ca m-as mai gandi imediat la ele. Fireste, ca eu fac o comanda sa-mi aduca exact ce-mi place si pofta o stimulez n-o potolesc. Apoi, am mustrari de constiinta si ma uit cu melancolie la garderoba pusa la naftalina.
BDana spune:
wow, Miria teoria o cunosc mai bine decat iti poti imagina . Dar asa de buna sunt la practica incat, dupa prima nastere am ramas cu ...mi-e rusine sa spun cate kg... si garderoba intre timp a fost schimbata in totalitate.
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Apoi, am mustrari de constiinta si ma uit cu melancolie la garderoba pusa la naftalina. |
Fataaaaaaaaaaa , taci ca ma apuca plansu' Acum ca nu mai alaptez , zis-am zis eu in sinea mea ca gata! ma pun pe slabit! Da de unde?! Parca (sigur) mananc mai mult ca inainte Si exact cum spunea si BDana , am tot felul de pofte nesanatoase
Ma uit ca muta la....hainele mele de dinainte de sarcina