Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
ieri s.a ridicat silvana , statea in fund si s.a sprijinit , agatat de canapea si s.a ridicat in picioare, dar de mers in 4 labe nu merge, sta bine, dar cand e sa inainteze isi lasa capul in jos si ca rama se impinge :)))

hi hi hi la fel face si Sarah. Sta in picioruse destul de bine. Se mai clatina, de zici c-a baut toata noaptea De ieri a inceput sa dea ture in picioare prin patut. Si-a facut curaj si paseste de la un capat la altul. Se tine cu o manuta de bara laterala si se apleaca sa-si ia o jucarie cazuta pe jos, e bestiala , normal, ca doar e fata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi oo daaa, eram extrem extrem de stresata. La inceput sa nu pierd iar sarcina, apoi la lucru cu nebunii mei de colegi care imi puneam bete in roate, apoi cu nastere prematura si tot asa. Acum zau ca sunt tare calma.
Felicitari Silvnei pentru ridicare. Si ziceai ca nu face cate facea Ivan la varsta ei. Ai sa vezi ca il intrece, ca fetele sunt mai mobile.

Stanucel imi pare rau pentru cafeaua varsata.

Gata pauza mea, merg sa ii dau fructele.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Roxana Oana a deschis capitolul prin cuvintele :"o raza de soare intr-un capitol nou". Ma gandeam eu ca raza de soare o fi in suflete dar as fi dorit sa o vad si pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitari iepurasilor care se ridicain fundulet si in picioruse.
Si in general fiecaruia pt progrese.
Sanatate celor bolnaviori.
Am citit cate ceva dar nu pot nominaliza ca am capul vraieste cu f multa treaba la birou.

La multe lunici iepurasilor : Adam Leo de Magdone Sarah Maria de Jeni_h, Sophia de Cenia !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Anca
castelana
baietii mei sunt bine, sanatosi. ...mama lor e cam obo...+ ecuatia "sot imatur" + "soacra acra" + primul CM...aproape da un pui de depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata mamici.

Despre mersul in patru labe. Cind eram in Japonia am auzit o educatoare spunind ca este foarte important pentru muschi si oase si chiar e logic daca va ginditi.

Cu precizarea ca Daria nu a mers in patru labe aproape deloc si ca nu vreau sa bag nici un cui (sa ma exrim asa mai plastic)am cautat pe Internet articlole despre acset subiect. Iata un extras dintr-un articol:

...according to childhood educator Glenn Doman, a pioneer in the field of right-brain training, crawling forwards is an essential skill to master. Doman claims that crawling stimulates the brain to develop convergence of vision - and that as a result, people who skip this phase as babies may find it extremely difficult to learn to read and write as children. In addition, children who missed out on crawling may suffer from speech problems, he says - because the same part of the brain controls both functions.

In cases where a child skipped crawling or did very little crawling as a baby, Doman recommends practicing crawling every day for six months. To get a child who knows how to walk to do this, it will probably be necessary for her parents to get down on the floor and crawl around with her! (This should not be tried until two-and-a-half to three years of age, as before that, children are too enamored with the newfound freedom of walking.) It may sound a little outlandish, but Glenn Doman mothers have attested to their success in improving a child's speech simply by getting her to practice crawling.

Read more: http://www.articlesbase.com/babies-articles/crawling-is-it-important-398848.html#ixzz13dgMQfmR
Under Creative Commons License: Attribution

LE: astept marturii de la mamici cu copii mai mari care nu am mers in patru labute si care nu au avut nici o problema din cele enumerate mai sus.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

BDana stai in Cta?Unde?Cat despre raze de soare sa stii ca oana de obicei umbla cu vrajeli sa nu ai incredere in ea.
Oana nu aveam chef de nimic atunci dar firea mea in general este una vesela.Cat despre Disney merita din plin efortul.
Revin!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Ia potoliti-va voi cu depresia! Cum dati nitel de greu, hop si depresia, de parca s-ar face ca pojarul.

JENI - Tuca fata de-o albeste si sa-ti creasca mare si frumoasa!

IOANA - Fata, baga si tu niste vitamine si vezi daca simti schimbare.

De fapt, cam toate ar trebui sa luam in perioada asta minerale si vitamine si niste energizante. Organismul este foarte logic, iar semnalele le trage, saracul, dar nu-l baga nimeni in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ella si mie mi-a placut mult cum ai scris. Sa pastrezi articolul pentru George cind va creste mare.Eu zic sa incepi sa tii un blog ceva.

Ce razboi al orgoliilor a fost aici aseara!!! Bine ca v-ati impacat!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ella mi-s constanteanca get-beget. stau la complex abator. Daca sti pe unde vine, ca eu pana sa ma mtu aici (acum 7 ani) habar nu aveam. Tu pe unde esti?

Miria organismul meu da saracul destule semne ca-i lipseste ba una, ba alta. Dar am o pofta de mancare pe care nu o pot controla si care ma face sa dau f des iama la frigider. Cred ca daca as mai lua si niscaiva vitamine, as da iama si la frigiderele vecinilor

Mergi la inceput