Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu fiind acuma ca nevasta care zice lasa dar de fapt ar vrea:) mi-a trecut ciufuteala daca m-ati bagat in seama!

Oana felicitari pt dintzoc!

Andra ii fac asa: 7-8 migdale rasnite in masina de macinat cafea (raman cateva bucati intotdeauna si le pap eu), vreo 5-6 stafide jumbo (pt fier),vreo 8 biscuiti facuti bucati mici. Amesteci tot cu lapte praf gata facut ca sa stii consistenta si bagi blenderul. Eu am facut-o mai zemoasa. Eu zic sa nu mananci si tu. E bomba calorica garantat!!

Erina si eu i-am luat Topfer lapte si cereale cu orez si lapte de la ei. Diversitate mare de cereale simple am gasit la Holle de unde am luat: ovaz integral, grau spelt, mei, musli. Toate bio. Acuma am desfacuta cutia de mei si e foarte incantata. Sigur o sa mai iau.

Roxana zau de nu e urat cu craci costumul ala... bleaxxxxx!!! si eu as plange zau!

Va pup,

GABY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus, mamicilor, frumoaselor!
de dimineata ma chinui sa recuperez.Acum am fix 4 minute sa raspound,ca tre sa il scot pe sam de la scoala.Pupici liu Eric pt primul "crontovior"asa i-a iesit si lui Eduard prima pereche de dinti, fara stirea noastra,dar acum tre sa ii iasa si sus si maraie la greu.Pup toate mamicile care au nopti secsi din cauza si pentru puii lor1Lasati ca o sa va amintiti cu drag de ele dupa ce trec!
Despre CM, eu am de la 2 luni, si am observat ca pe perioda lui,e tot marait si agitat-cred ca laptele are un alt gust,sau ceva ce nu-i place?!Dar deja m-am obisnuit...
Si musca si eduardu' meu,oau, cand i se nazare, ma cam franjureste...dar dacva-s suporter,suport...No, scuze de greseli ca is tot in fuga,pup toaste forumistele si puii lor,paaaaaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am reusit sa ajung si eu la zi (cu mentiunea ca am inceput mesajul de ieri):

Fetelor va din tot sufletul pt sfaturi si pt urarile de bine!

Ina- mie dr stomatolog mi-a spus ca dintii dor si cand incep sa creasca in gingie si ca dureaza si 2 luni pana cresc ca sa sparga gingia. Deci, e posibil sa fie intr-adevar de la ei.

Si eu sterilizez biberoanle, din acelasi motiv ca si Roxana: imi e mai usor asa, le pun acolo si gata, iau cate unul cand am nevoie.

Roxana, ce mult par avea Ivan!!! Si cret..Si ce costum horor i-ai luat....eu n-as avea curaj sa ma imbrac in asa cevaaa
Vladi pai eu zic ca Floricica al tau face destule, al meu maine poimaine are 7 luni si e pe la jumatate cu ce face Floricica
Gaby, am vazut si filmuletul cu Joy si Kira..super haioase fetele..si ce cuminti stateau ele fata in fata. Of..ce bine te intelg cu tusea si mucii ...dupa ce ii dau cu vibrocil (sarut mana pt sfat) e mult mai bine..numai ca dureaza putin efectul, cam o ora si apoi iar ii curg in valuri. De noaptea mea nu mai vorbesc ca ma apuca plansul cand imi amintesc, mai ales ca am luat si eu raceala de la Eric si ma doare in gat imi curge nasul...
Leea bun venit. Iepurasii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi. Vad ca al tau e mai harnic. Al meu e un lenes si jumatate..nu vrea deloc sa stea in fundulet. Cum ai ajuns in China?
Oana ...bravo voua..sa ii cumperi ceva ca ai vazut primul dintoc, si asa se face

Trimit ca se foieste Eric si mi-e ca nu mai apuc apoi

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Multumim fetelor.

Ce ii place lui Eric reclama asta:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetele!
Albert iar e marait, ieri si alaltaieri am inteles, era vaccinul, dar azi ce o avea?

ANCA Albert paseste bine de vreo saptamana, asta e activitatea preferata a lui, sa-l tin de maini si el sa se plimbe, vai de spatele meu.
Te asteptam la inot! Merita, macar o data, sa vezi cum reactioneaza.

Meniul de azi:
- para, jumatate banana, putin suc de potocala+branzica
- piure legume+carnita curcan
- cereale cu lapte

VLADI eu nu am facut galme, Albert a supt din ce in ce mai putin, dupa ce nu a mai supt, m-am muls o data, dar foarte putin, vreo 30 ml si gata laptele

GABY multa sanatate si nervi de otel

OANA felicitari pentru dintoc

Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mi-am adus aminte, Anca este in Cluj inot pt bebelusi. Din pacate nu imi permit acum.

Child la Albert sa treaca maraiciul.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Oana, felicitari ptr primul dintoc.
Stanucel, eu cu Sudocrem am scapat de iritatie. Eu de mult ma vait pe aici ca nu mai scapam de ea si uite ca am gasit remediul. Daca ii dai cu Sudocrem trebuie sa o lasi catev asecunde sa actioneze inainte de a pune pampersul. Vindecarea este lenta dar ......este.
Cat despre sterilizatul biberoanelor......eu la inceput le fierbeam dar am renuntat repede la metoda ptr ca se stricau imediat biberoanele, se matuiau. Am gasit de la chicco un dezinfectant ptr bibe si tetine pe care il folosesc o data pe saptamana. In rest...spalat si clatit bine.

Nu stiu cum adormiti voi copii dar a mea se foieste 30 min dupa care doarme 15 min. Cand stiu ca tre' sa o culc......ma apuca disperarea.

Ieri am reusit sa dormim (eu cu Mica) de la 16.30 pana pe la 19. Adica....somn nenica. Ce bine a fost. Partea nasoala este ca la 2 noaptea eu stateam si citeam pe forum ce am pierdut in cursul zilei. Tocmai scrisesem si eu un mesaj ptr voi si...pac......s-a luat curentul asa ca m-am dus la nani.

Cam atat imi vine in minte acum...iar am uitat agenda.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Hop si noi, ia spart si lui Eddie gingia dintisorul.
Cand a zis Oana l-am cautat si nimic si m-a muscat mai devreme de deget si am simtit ceva si cand colo avem dintisor.
Nu degeaba nu prea a mai dormit de vreo saptamana noaptea bine.

Briza lucreaza sotul aici asa ca am venit si noi, sa nu stea singur.

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Aseara , ca tot eram odihnita, m-am apucat de fursecuit. Avem reteta de cateva zile si nu reuseam sa o fac de nici un fel Uite ca am prins momentul si am facut-o. In compozitia de fursecuri am pus si putina scortisoara. Mirosea toata casa a turta dulce.... Nu au iesit ele cum trebuia dar sunt mancabile.

Astazi imi face sotul meu gogosi cu iaurt...na si mai ziceti voi sa ma abtin....cum?????
Si eu am catvea (mai multe) kg de dat jos.

Leea, felicitari ptr primul dintisor. Eu o tot controlez pe a mea la gingii dar vad ca nimic nou sub soare. In afara de cei doi de jos...nik.

Oana, si copii mei sunt fascinati de reclama la parizaki. Adevarul este ca e si draguta foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Faza: aveau la masa de pranz acasa ciorbita de sfecla. Evident, de un rosu aprins. Si Irina nu vroia cu nici un chip sa manance, de ma exasperase. O intreb "de ce nu vrei sa mananci???" si ea: "pentru ca ma sperie!!!"

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

SUUUUPEEEEER!

Andira conformeaza-te si nu mai pune "sperietori" in supa

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput