Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
asa i.au iesit lui ivan dintii fara probleme, silvana a fost maraita fata de el, dar nu mult
aseara plangea de credeam ca.i ies toti odata :))) dar era de la masca aia urata
ina sanzi, atunci as ao fi si.o da seama de prostia aia de costum, daca recapitulez, a inceput sa urle cand a vazut.o pe masa, eu am luat.o in brate si ma plimbam cu ea prin toata casa si nu tacea, pana mi.am dat seama ca mereu cand ajung in dreptul costumului mai rau face si o lua de la capat
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Neata!
Am fost ieri la controlul lunar, avem 8350 gr si 73 de cm, suntem slabuti raportat la iepurimea de pe aici, dar pt Ianis, analizat individual, este f bine si la capitolul dezvoltare motrica stam bine, am primit laude de la dna dr si eu si Ianis
User-ul OanaI a primit: 20 bucati paine, 28 bucati ou (ieri am uitat sa te votez, sunt naspa)
Meniul de ieri:
- pepene galben cu suc de portocala si cereale (Ella ai scapat de injuraturi a papat bine)
- dovleac copt+branzica+putin iaurt+galbenus
- i-am facut iaurt+LP+mango (mango lassi), a fost cahhhh, apoi i-am dat iaurt+branzica si a papat
Azi avem asa:
- mango+banana+cereale
- piure legume (nu mai stiu de care, este din "rezerva statului" adica de la congelator) cu carne de curcan
- budinca de gris cu branza de vaci
Ultima pasinue a lui Pishti o reprezinta un pet de 0,5 l cu niste nasturi si margele inauntru, spunea bine Delia ca nu-i cazul sa bagam o gramada de bani in jucarioare, cu toate ca sunt sigura ca mamicile la primul copil (si eu bineinteles) am cumparat o gramada, si pe unele le ignora.
Tot la capitolul ignore pt noi se incrie si feeder-ul, cu toate ca in proportie de 70% stiam ca o sa fie folosit doar daca ma apuc eu sa sug din el, ca la cum a refuzat Ianis tot ce este pt bebelusi: suzeta, biberon, canuta cu cioc, am fost chiar bleaga ca m-am deranjat sa ii cumpar
Gaby pls, fa-ti mila de o fomeie uituca si mai scrie o data minunatia aia cu migdale macinate si stafide ... cred ca o sa incerc si cu nuci cred ca fac portie dubla
Leea bine ai venit in jungla, in iepurime, pardon
trimit, ca ma chiunui de 3 ore la mesajul asta
revin dupa pranz ..
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leea111 Felicitari pentru dintisor!!!! Se spune ca cine vede primul dintele trebuie sa ii cumpere copilului o jucarie. Edward Gabriel 01.04.2010 |
Leea, bine ai venit(ca am uitat sa iti zic)
Si sigur maine ii ia mama o jucarie.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
iliraluca spune:
Bravo Eric pentru dintisor iesit in liniste. Oana, ce copil minunat ai, stii nu?
Si eu o suspectez pe Kira de dintisori, am pus mana si simt ceva ascutit dar nu ma lasa deloc sa caut prin zona. Azi noapte s-a trezit de doua ori si am adormit-o destul de greu.
Gabi, lasa fata supararea. Eu am plans pentru un eritem, nu ma certai tu? Hmmmm, bine ca nu are nimic la plamani. Pupam Joy drag mancator de cizmulite.
Leea bine ai venit, lasa ardeii, gratarul e mai sanatos
nibi_niki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiacovita
Leea, bine ai venit(ca am uitat sa iti zic) Si sigur maine ii ia mama o jucarie. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Aici e obiceiul ca cel care vede primul dintele sa-i cumpere o hainuta alba
oanaiacovita spune:
DOVADA - dati zoom pe poza
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Roxi e primul. A venit pe sustache, nu mi-a fost deloc marait. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Oana,la primii 2 dinti nici nu am stiut.Mi-am dat seama cand i-am dat sa manance.Dar la al 3-lea mi-a facut zile fripte timp de o luna.Asta nu inseamna ca si la voi o sa fie la fel.Sper sa nu..
oanaiacovita spune:
Niki oricum dupa cum arata gingia, sparge imediat si al doilea.
Leea111 spune:
Multumesc, multumesc tuturor fetelor
E mai sanatos gratarul, dar vroiam sa ii fac si eu sotului o placere ca lui ii plac ardei. Ii fac maine daca e cuminte :))
Oricum s-a trezit Eddie si nu aveam timp sa fac mare lucru.
Edward Gabriel 01.04.2010