MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
La mancarea de gutui: daca ar fi fara carne, cu altceva (telina, ciuperci, soia,nush) nu s-ar putea transforma in masa glucidica? Cu faina integrala? Caramel din fructoza? Si gutuile trase pe teflon?
(iese ca-n bancul ala cu Ivan si bicicleta Mai bine o mananci neconforma si 3 zile numai apa plata cu lamaie)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Io am fost conforma, mai putin la intervale ieri am bagat fructe dupa masa lpidica, la vreo ora... Azi cred ca am mancat caju si la vreo ora furcte si la inca o ora spaghetti cu sos de rosii, asa ca nush cat am dat-o in balarii.
Nu m-am mai cantarit de 2-3 saptamani, io simt ca se da jos porceala, dar numai nu reusesc dimineata sa ma sui pe cantar inainte de masa...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
puisorul spune:
Moni, parca a incercat Brandu mai demult si zicea ca s-a caramelizat si fructoza. Eu daca o fac, trebuie musai cu carne pt al meu sot.
Brandushik, vin cu impresii in curand. Deocamdata nu mi s-a intarit jeleul de fructe . Cred ca am pus mai multe decat trebuia si erau si congelate, deci mai apatoase. Daca nu se intareste o mancam in castronase
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
dap...merge caramelizata fructoza...io am facut crema de zahar ars numai cu fructoza..nu se simtea diferenta (doar ca am pus linguri de fructoza la fel ca reteta cu zahar si o iesit cam prea dulce)
azi am facut supa de linte portocalio-rozalie cu piept de pui..buna..nu ma asteptam da o iesit tare bunuta.o sa mai incerc si alte culori de acum
nush ce dulce sa-mi fac ca sa nu mai dau pe alaturi cu prostii...as face ceva de ronti...saratele ca am mai facut o data..da hm...din cate tin minte trebuia puse multe grasimi...ce retete de tarta stiti ca sa fie monti?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas La mancarea de gutui: daca ar fi fara carne, cu altceva (telina, ciuperci, soia,nush) nu s-ar putea transforma in masa glucidica? Cu faina integrala? Caramel din fructoza? Si gutuile trase pe teflon? (iese ca-n bancul ala cu Ivan si bicicleta Mai bine o mananci neconforma si 3 zile numai apa plata cu lamaie) |
sa stii!
oricum, m-am hotarat sa incerc sa inventez o varianta conforma. Eu votez ptr telina in loc de carne. sau fara "carne" deloc. doar cu gutui.
oare faina de naut ar fi ok?
o varianta lipidica ar fi asa:
Tai gutuile felii si le bagi la cuptor cu unt, condimente (cuisoare, nucsoara, sare) si cateva linguri de apa. (30 de min?)
Separat frigi puiul condimentat cu sare si piper (fara piele) in ulei.
Servesti gutuile cu smantana deasupra + puiul.
Ce parere aveti?
Si inca o intrebare: parca era un tip de orez care mergea cu carne. sau? ma insel?
Anyway, azi, singura mancare conforma pe care am mancat-o a fost: oua pe plita cu salata de spanac crud cu ridichi. si poate si painea cu masline de azi-dimineata.
In rest nu va spun ce am mancat ca ma dati afara de aici
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
puisorul spune:
Brandusik, intra pe culi si vezi ce dulce iti trage cu ochiul.
Ninha, orezul basmati merge cu carne, dar doar in faza 2.
Tortul meu a iesit delicios, desi crema nu s-a intarit foarte tare. Poate trebuie lasat peste noapte sa se intareasca gelatina ca lumea. Oricum s-a papat deja jumatate din el
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule daca as si avea chef sa stau in bucatarie ar fi si mai perfect. chiar nush nush cum rezistati voi toatele cu serviciu, copii, cu soti, cu facut curat si mancare...nush nush...pentru mine toate sunteti eroine
urasc toamna desi aici e un inceput de toamna inca, nu e asa frig si nici nu prea ploua...dar totusi urasc toamna nu am deloc energie toamna si nu am chef de nimic.nici de mancat culmea, numai ca mananc prostii..dar de maine gata...ca iar se ia puisoru de mine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!
Sunt o , o si o !
Aproape slabisem 1kg pana vineri si acum l-am pus la loc!
Deci la carcera cu mine!
Halal raport!
Gata, nu mai vreau sa aud de mancarea de gutui! si nici de clatite si nici de paine cu nutela
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
Catalishka spune:
Buna dimi !
69.1 la mine, se putea si mai bine, dar e bun si asa avand in vedere placinta cu braza si stafide (facuta de soacra) * 2 (adica doo bucati) la care mult trambitata ambitie n-o rezistat aseara. Mno 700 gr is bune , in minus fiind.
Treaba cu raw veganismul m-a cucerit, insa, ca si Puisorul nu cred ca as putea s-o tin caci sotul nu vrea sa adopte acest stil, iar copilului imi e frica sa ii schimb in asa masura meniul, deci lor treb sa le fac mancare normala, si asadar nu as rezista. Insa ce o sa fac, sau cel putin voi incerca, pranzul il voi manca omnivor, iar MD si C voi incerca cat de mult sa fie mese crude. Astept sa ne revenim otzar financiar sa cumpar muulte migdale si nuci si seminte din cele necesare sa fac lapte si alte minunatii care ma incanta muult de acolo. Si mi-am propus ca la primavara cand or aparea verdeturile, sa tin macar o luna de 100% raw asa ca sa imi intaresc ambitia si sa vad cum e. Poate mai vrea cineva sa ne insotim, ca parca e mai usor in mai multi. Oricum ar fi va recomand sa citit acest blog care pe mine m-a motivat si inspirat foarte mult. As vrea sa merg sambata la evenimentul organizat de ea, dar n-am cu cine, iar singura nu-i fun.
Haidati la raport !!! Ia zi Maya, cat cat? 68 ?
Somleac ce face burti? Andanii cum esti? Monn te-ai cantarit? Larisa si fetele mai noi cum sunteti, mai veniti pe la noi!
Va pup si va doresc o zi minunata! in ciuda vremii de afar!
andanii spune:
io-s pe langa ... nici nu dau raportul ... doar va ascult , notez si biciui pe voi ... ma bag in cusca
azi sunt libera , am de colindat prin oras ... mai vorbim
andanii